Lägg till datum

Alcanada Lighthouse

Alcanada Lighthouse: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Alcudia: Jetski-tur i Alcudia-bukten med instruktör

1. Alcudia: Jetski-tur i Alcudia-bukten med instruktör

Kom och kör en jetski och känn spänningen och adrenalinet medan du glider genom det otroliga vattnet i Alcudiabukten. Känn dig säker och bekväm med en instruktör. Möt din guide och hoppa på jetski:n. Ge dig ut på det öppna vattnet i Bay of Alcudia. Besök den berömda faro de aucanada och fortsätt sedan rutten genom Alcudiabukten . Håller stopp för att din instruktör ska kunna ta några underbara fotografier så att du kan minnas detta unika ögonblick. Ta med dig dina vänner eller din familj för en spännande upplevelse. Återvänder till Alcudiamar Yacht Club.

Alcudia: Båttur med mat, dryck och snorkling

2. Alcudia: Båttur med mat, dryck och snorkling

Upptäck de mest pittoreska vikarna och stränderna på Mallorcas norra kust på en kryssning från Puerto de Alcudia. Simma, snorkla, paddla eller bara koppla av ombord. Ta för dig av drinkar från den öppna baren och tanka upp med en läcker lunchbuffé. Möt besättningen vid kajen i Puerto de Alcudia och gå ombord på den 15 meter långa båten som tar dig ut på havet. Segla förbi karga klippor, kristallklart vatten och mystiska grottor. Använd den snorkling- och stand-up paddleboardutrustning som tillhandahålls för att utforska de stränder och vikar som ni stannar till vid. Den öppna baren är öppen under hela kryssningen så att du kan ta för dig av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Vid lunchtid lägger du till i en avskild cala där den färska buffén serveras. Du kommer också att ha tillräckligt med tid att utforska denna cala med ditt valda transportmedel innan du återvänder till Puerto de Alcudia.

Alcudia: Traditionell träbåtstur med snorkling

3. Alcudia: Traditionell träbåtstur med snorkling

Följ med på en halvdagstur på en llaüt, en typiskt mallorkinsk båt. Upptäck klipporna och stenformationerna längs kusten på norra sidan av ön och passera Aucanda-fyren och Cap Menorca. Ta en simtur på stranden Coll Baix, där du kan använda snorkelutrustningen, eller koppla av ombord medan kaptenen förbereder ett mallorkinskt mellanmål: mallorkinska kex, ost från Balearerna, kallskuret kött och säsongens frukt. Till mellanmålet serveras 2 drycker, antingen öl eller vin. På vägen tillbaka, om det finns tid, kan du ta ett dopp nära Aucanada Island.

Alcúdia: Romantisk seglingsutflykt med middag för två

4. Alcúdia: Romantisk seglingsutflykt med middag för två

Uppfyll dina maritima drömmar med en fyra timmars seglingsutflykt för två genom Alcudiabukten, komplett med middag och vin, på en lyxig 45-fots yacht. Perfekt för både par och vänner. Din sjöresa sätter segel klockan 17.00, med gott om tid att fördriva kvällen före en fantastisk solnedgång över vattnet. Det svåraste beslutet du möter ombord är om du vill snorkla, paddla på paddelbräda eller båda aktiviteterna – eller om du hellre bara vill sola på solstolarna medan du seglar över glittrande spanska vattnen. Om du känner för det kan du till och med hjälpa besättningen att styra båten eller rigga seglen, utan någon tidigare erfarenhet.  Ungefär vid kl. 19.00 förankras båten bredvid Alcanadafyren, som ligger på en liten ö omgiven av kristallklart vatten. Ta ett dopp eller lapa lite mer sol medan en sista hand läggs på din middag: en riktig festmåltid med nyfångad havsruda, sallad, bröd och aioli, oliver och en variation av karibiska smårätter, som avrundad med efterrätt och kaffe. Med ett glas vin i handen seglar du tillbaka genom bukten medan solen går ner över havet och drömmer utan tvekan om nästa gång du är tillbaka på Mallorcas orörda vatten.

Alcudia: Coll Baix strand och grottor Jet ski Tour

5. Alcudia: Coll Baix strand och grottor Jet ski Tour

En utflykt där vi kommer att njuta av att köra de senaste modellerna och nya Jet Skis längs Mallorcas norra kust och vi kommer att passera den fantastiska fyrön Alcanada där vi kan stanna för att ta bilder på denna magnifika plats. Vi fortsätter tills vi når Coll Baix-viken där vi vilar några minuter av denna magnifika rutt och vi kan ta tillfället i akt att svalka oss och simma samtidigt njuta av det otroliga kristallklara vattnet som vi hittar i detta område och återvända till yachtklubben där vi skickar dig de fotografier som tagits helt gratis.

Alcudia: Guidad tur med vattenskoter till ön Aucanada

6. Alcudia: Guidad tur med vattenskoter till ön Aucanada

Otrolig tur där du kan köra en av de snabbaste motorcyklarna i 60 passionerade minuter fulla av adrenalin och kul. Vi kommer att besöka Alcudia-bukten där vi kommer att kunna se det otroliga transparenta vattnet, vi kommer att stanna för att ta otroliga fotografier och komma ihåg detta otroliga och underbara ögonblick, vi kommer också att kunna njuta av ett kort ögonblick att snorkla om vi vill medan vi tar fotografier och vi fortsätter tillbaka tills vi når nya till Nautical Club och skickar dig alla foton för tillfället

Alcudia: Båttur i solnedgången med drinkar, SUP och snorkling

7. Alcudia: Båttur i solnedgången med drinkar, SUP och snorkling

Njut av 4 timmar med att upptäcka Mallorcas magiska skönhet på en solnedgångskryssning. När du träffar vår vänliga, avslappnade besättning får du många upplevelser både under segling och när du ligger för ankar i det kristallklara vattnet. När du ligger för ankar kan du simma, snorkla, paddla eller bara koppla av och njuta av utsikten med en kall cava, sangria eller andra drycker som ingår i biljetten. Du kommer också att ha den vackra möjligheten att se solen gå ner över de hisnande bergen på Mallorca med kyld musik i en intim miljö med högst 12 gäster.

Från Inmood Hotel Alcanada. Kajakpaddling Guidad Route Island

8. Från Inmood Hotel Alcanada. Kajakpaddling Guidad Route Island

Denna vackra guidade tur börjar vid Inmood Hotel i Aucanada, där du kan beundra de vackra landskapen och den unika miljön. Efter en resa längs vikarna kommer vi till ön Aucanada där du kan lämna kajaken på den skyddade jungfruliga stranden och besöka ön och fyren. Därifrån tar vår expertövervakare dig till Es Cala des Moros, en liten vik som ligger vid utgången av en gammal bunker från inbördeskriget och fortsätter sedan mot grottorna där du kan snorkla och njuta av det kristallklara vattnet. Det är en lätt och enkel rutt för vilken du inte behöver någon tidigare erfarenhet. Rutten kommer att äga rum på tisdagar och torsdagar från 9:30 till 11:30. Mötestid: kl. 9.00 på Inmood Hotel Aucanada.

Alcudia: Båttur vid solnedgången

9. Alcudia: Båttur vid solnedgången

Avresa från Alcudias hamn med en typisk mallorkinsk träbåt, känd som "llaüt" och upptäck Mallorcas kustlinje medan du åker mot Aucanada Island där du kan se fyren. Väl framme kastar kaptenen ankar på en fin plats och du kan snorkla i det härliga vattnet eller bara koppla av ombord på din pirattur. Använd gärna paddelbrädan runt båten medan skepparen förbereder ett typiskt mallorkinskt mellanmål. Njut av solnedgången medan du dricker ett glas cava eller vitt vin. Ta ett dopp till om du känner för det innan du åker tillbaka. När solen går ner kan du njuta av den magnifika Alcudia-bukten när du tar dig tillbaka till hamnen

Puerto de Alcudia: 8 timmars båttur med charterbåt längs kusten

10. Puerto de Alcudia: 8 timmars båttur med charterbåt längs kusten

Res längs Mallorcas norra kust och koppla av på båtdäcket med vänner och familj medan du beundrar den vackra kustutsikten. Besök kända mallorkinska platser som Alcanadas fyr och Coll Baix Beach, där du kan prova att snorkla i det vackra klara vattnet på denna dagstur med båtcharter. Njut av att segla på egen hand längs Mallorcas norra kust med dina vänner eller familj på en helt modern och full båt utrustad med musik och drycker. Njut av en bekväm resa längs kusten och ta in de vackra vyerna medan du andas frisk luft på vägen till turnéstoppen. Kryssa tills du når den berömda Alcanada-fyren och beundra arkitekturen på denna berömda plats. Fortsätt till den berömda stranden "Coll Baix", känd för sina vilda getter och sitt klara vatten. Njut av det kristallklara vattnet och upptäck olika undervattensarter när du utforskar. Återvänd till mötesplatsen efter en 8-timmars charterresa fylld av nöjen och vackra landskap.

14 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Alcanada Lighthouse

Alcanada Lighthouse: Fler aktiviteter och sevärdheter

Alcanada Lighthouse: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alcanada Lighthouse

Samlat omdöme

5.0
(14 recensioner)

Min fru och jag hade den mest fantastiska upplevelsen Joern är en fantastisk kapten och hans båt är vacker. Varje detalj är noga genomtänkt och vi ville inte att resan skulle ta slut! Inte bara en stor kapten, Joern är också en begåvad kock! vi njöt av några otroliga färsk fisk och groblad när solen började gå ner - det var magiskt. Tack igen för en fantastisk tid! skulle absolut rekommendera