Välj datum

Al Fahidi-fästningen

  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Hoppa på/hoppa av-turer
  • Privata turer
  • Äventyr
26 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 26

Alla saker att se i Al Fahidi-fästningen

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Al Fahidi-fästningen? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Al Fahidi-fästningen

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 9 246 omdömen

Fantastisk, rolig, vänlig, informativ upplevelse. Ett måste för alla. Hamza guidar dig genom hela Dubais historia, smaker, dofter och så mycket mer. 17.30-turen var fantastisk eftersom vi fick se Dubai Creek på natten. Morgonturné skulle ha varit lika bra och en lite annorlunda upplevelse. Jag kommer att boka det igen för familjemedlemmar som kommer till Dubai nästa månad. Du kommer att bli kär i bäcken och önskar att du hade stannat längre. 7 stjärnor till Hamza för hans värme och kunskap. Utmärkt prisvärd rundtur som också inkluderar gratis vatten, te, kaffe, kebab och så mycket mer. Flera platser att uppleva och njuta av också. Boka det nu!!!!!!!! Perfekt för familjer, par, ensamresenärer. Fantastisk..

Hamza är en utmärkt reseguide! Vi bokade turnén 17:30. Det gick så fort och var väldigt roligt. Vi älskade älskade denna turné! Han är mycket kunnig och relaterbar och fick oss att känna oss så bekväma. Han hjälpte oss också med priser på varor från de lokala köpmännen och gav oss lite förhandlingsstyrka! Det är ett bra sätt att lära sig om Dubais historia, se. Kommer definitivt att rekommendera denna turné! Det är värt tiden och pengarna. Stoppen för snacks var ett plus. Ett måste när du besöker Dubai!

Gamza var vår reseledare. Han var otrolig och verkligen kunnig. Han gjorde upplevelsen rolig och engagerande. Hjälpte oss att lära oss om förhandlingar och rätt priser för olika produkter. Rekommenderar definitivt till alla som försöker komma ner till Souken. Gå inte ner dit på egen hand, du kommer inte att njuta av det och kommer med största sannolikhet att bli lurad. Beställ detta paket nu du kommer inte ångra det. :)

Turnén var helt enkelt perfekt. Båda guiderna var supertrevliga, de stannade hos oss till och med lite mer än förväntat för att visa oss några fler marknader. De förklarade all historia, mat och resten var också mycket trevligt. Vi hade så roligt och jag skulle definitivt rekommendera dem. Stort tack från din lilla italienska grupp :)

Fantastisk dag med mycket information om Dubai där vi fick se och höra saker om Dubai som vi förmodligen inte gjort utan den här guidade turen, Hamza var väldigt bra och hade en kunskap som han berättade om på sitt eget sätt och det blev många skratt under turen.