Välj datum

Ain Dubai

  • Vattenaktiviteter
  • Stadskort
  • Äventyr
11 upplevelser hittades
Sortera efter:

Alla saker att se i Ain Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Ain Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Ain Dubai

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 10 362 omdömen

Eftersom jag nyligen flyttade till Dubai ville jag göra en rundtur för att lära känna staden bättre. Valuta för pengarna är bra, guider är väldigt trevliga, tar hand om alla ombord, stannar till för att fota och ge dig iskallt vatten. Min enda rekommendation skulle vara - gå sent på eftermiddagen. Jag gick klockan 9, och det var fortfarande lite av en morgon "dimma". Runt middagstid är det alldeles för varmt, så jag skulle föreslå efter 16.00. Njut av!

Det var ett otroligt besök på havet med magnifika platser! Det är 1h30 roligt med kapten Sam och Kishor. Ett vänligt team tack vare deras välkomnande och deras information om Palm Jumeirahs omgivningar. Det lilla extra, gillar du båten och farten så rekommenderar jag dig!

1h30 för att se Dubai från kusten. en fantastisk aktivitet, väl värt 10 minuters väntan under en gassande sol innan aktiviteten börjar. liten lägenhet för förklaringarna från guiderna som var nästan ohörbara från baksidan av båten (kanske borde de använda en mikrofon?)

Vi älskade denna utflykt!!! Tack till hela laget!! Vi kunde se de viktigaste monumenten, ta bilder framför monumenten. Och dessutom hade vi rätt till vår dos adrenalin, snäva svängar och hög fart! Det var bra! 1h30 av ren lycka! Vi rekommenderar denna utflykt +++

En otroligt stor upplevelse. Kaptenen Teddy och hans besättning var oslagbara. Det blev stopp för foton på de viktigaste punkterna, kylt vatten serverades flera gånger och snabbbåtsupplevelsen försummades inte. Det var ett nöje