Abu Dhabi
Kamelridturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Abu Dhabi

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Abu Dhabi? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Abu Dhabi

Samlat omdöme

4.9 / 5

baserat på 2 196 omdömen

Fantastisk tur med allt att önska tillsammans med tourguiden Amish.

Vi var på en fantastiskt tur med den otroligt hjälpsamma, generösa och trygga tourguiden Amish. Han ordnade till och med så att lägret släktes så att vi kunde ligga och titta på stjärnorna. Allt som skulle ingå ingick och lite därtill. Alltigenom en fantastisk upplevelse. Jag rekommenderar alla att välja det här företaget och särskilt fråga efter Amish.

Jättebra arrangemang från start till slut!

Jättebra arrangerat med personlig kontakt med sin guide från start, med meddelande om när dom plockar upp en från hotellet. Därefter bra ordnat med hela tiden något att göra och se på och väldigt kul och bra upplevelse! Ett måste om man är i Abu Dhabi skulle jag säga!

Jätte bra och proffsig utflykt. Superhäftigt kan verkligen rekommendera denna tur. Lätt att ha mailkontakt med och jätte bra service speciellt när vi glömde en väska. De levererade den till oss på hotellet.

Grymt bra ordnat! Allt från upphämtning vid hotellägenheten till sanddynernas underbara sand och dess bil-rally-åkning! Vi var två vuxna och två barn (6,9) och de fullkomligt älskade allt!

Det var en fantastisk upplevelse ;), mycket bra förare / punktlig och väldigt bra kontakt via e-post.!