Abu Dhabi
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Abu Dhabi

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Abu Dhabi? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Abu Dhabi

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 12 455 omdömen

Fick info om upphämtning sent dagen innan. För övrigt var det en Mycket smidig upphämtning och avlämning. Kunnig guide som inte var rädd för att svara på alla sorts frågor. Halvdag räcker gott och väl. Rundturen tog ca 50 min, följde guiden hela vägen under rundturen. Fick klänning och sjal som tjej av guiden i bilen påvägen till Mosken. Som kille fick man inte ha håliga eller korta byxor- gick att fixa lång klänning till män men smidigare att klä sig ordentligt från början. Väldigt uppskattad upplevelse, ett minne för livet!

Mycket bra bemötande och service. Vår guide under färden Noor, var mycket tillmötesgående och gav under hela färden, mycket intressant information om landets historia och kommande utvecklingsprojekt

Grymt bra ordnat! Allt från upphämtning vid hotellägenheten till sanddynernas underbara sand och dess bil-rally-åkning! Vi var två vuxna och två barn (6,9) och de fullkomligt älskade allt!

Lätt och smidigt att boka hemifrån. Prisvärt. Däremot trist väntan vid transfer på gäster som inte passade tiden. Bra guide, Abu, som gav mycket bra info om allt.

En otrolig upplevelse med en underbar guide från Egypten, vi är otroligt nöjda jag och dotter.