Välj datum
Saker att göra

Abu Dhabi

Denna arabiska storstad bjuder på allt från ökendyner till överdådiga moskéer och lyxiga stadsvyer.

Alla saker att se i Abu Dhabi

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Abu Dhabi? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Abu Dhabi

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 26 948 omdömen

Vi gjorde denna turné i mars och det var fantastiskt! Moskén förtjänar mycket och Nour, vår guide, var fantastisk. Han förklarade allt för oss i detalj, redan under resan från Dubai beskrev han sakerna vi såg längs vägen och tog en massa vackra bilder inne i moskén (enligt de andra guiderna är han den bästa fotografen och vi bekräftar det :)) . Han fick också kvinnorna att bära den typiska klädseln för muslimsk kultur (vänligt tillhandahållen av dem inslagna och sanerade). När vi kom tillbaka behövde vi släppas av på en annan plats i staden än hotellet där vi bodde och föraren var mycket hjälpsam med att ta emot oss. Superrekommenderas!!

En upplevelse att göra! Ett stopp inte att missa om du åker till Dubai. Vi hämtades och fördes tillbaka till hotellet enligt det valda paketet. Kashan-guiden var mycket hjälpsam och förklarade vad vi såg utanför skåpbilen, såsom monument och viktiga strukturer under resan. De gav min flickvän tunikan och slöjan på lån samt andra kvinnor i nöd. Obeskrivlig moské. Jag rekommenderar starkt att boka med Oceanair, vi hade en oförutsedd händelse och tack vare dem löstes det, unikt i tillgänglighet! Tack!!

Resan till Abu Dhabi var fantastisk. Även under 13-årig son var entusiastisk. Ramadan berättade mycket om Emiraterna och arabiska seder. Resan kunde inte ha varit bättre. Vi rekommenderar. Moskén - unik. Palatset - imponerande. Och alltid rätt information från Ramadan.

Jag hade en fantastisk tid med min familj. Guiden var mycket fantastisk och berättade om UAE:s och den sena shejken Zayeds historia och hur moskén kom till, liksom föreningen av de 7 städerna. Han tog bilder på oss och alltid redo att hjälpa och svara på våra frågor.

Moskén är väldigt vacker av konton verkligen besviken på stödet eftersom de vägrade att hämta oss på vårt hotell när vi betalade för det verkligen besviken på denna ansökan förmodligen vårt hotell och för långt var försiktig innan du bokar