Älska din nästa resa

Vi förändrar sättet världen reser på

Vårt mål är att förvandla vanliga resor till oförglömliga upplevelser. Vi är din guide som hjälper dig att hitta personliga upplevelser. Vi vill visa ditt resmål från dess mest unika och oförglömliga sidor. Med GetYourGuide vid din sida (och i din ficka) kan du vara säker på att ditt nästa äventyr väntar alldeles runt hörnet. Miljoner människor världen över har redan använt GetYourGuide och gjort resedrömmarna till verklighet. Och detta är bara början. Vi förändrar sättet resenärer förhåller sig till platserna de besöker, så att vem som helst enkelt kan skapa sin drömsemester. Det är din resa, på ditt eget vis.

En smidigare resa

Säg hej då till stressen

Utforska och boka, så håller vi koll på när du ska vara på vilken plats. Du kan istället fokusera på att ha det trevligt.

En kajakpaddlare.

Nöj dig aldrig med det vardagliga

Oförglömliga upplevelser – det är det vi är här för. Hos GetYourGuide hittar du oslagbara aktiviteter för alla åldrar och intressen.

Colosseum i Rom

Missa inte ett ögonblick

Minnen skapas inte när du väntar i kön. Boka i förväg och gå förbi köerna till de största sevärdheterna världen har att erbjuda.

En resenär njuter av sin upplevelse

Upplev allt

Få skräddarsydda rekommendationer före och under din resa för att kunna uppleva allt ditt resmål har att erbjuda.

Skräddarsytt för reseälskare

  • “Helt fantastiskt! Detta var en av de mest otroliga upplevelser jag någonsin varit med om. Perfekt tajming och väldigt välorganiserat.”
    – Kristy från Storbritannien efter en guidad tur av Harry Potter-studiorna

Din resa, på ditt eget vis

Hitta de bästa upplevelserna, var du än befinner dig.

Börja planera din resa

Vår resa hittills

Att öppna upp världen för alla är GetYourGuides hjärtefråga. Det hela började år 2009 med ett missförstånd på en resa, som sedan gav upphov till en revolutionerande idé för turismbranschen. Johannes landade en dag för tidigt i Beijing där han tillbringade dagen med att släntra runt utan några planer och visste inte vad han ville – eller kunde – göra. Det var först när Tao landade och tog sig an rollen som Johannes lokala guide som de kunde få ut det mesta av staden.Tillbaka i Zürich, med en definierad vision för framtiden, bestämde sig våra grundare för att förändra resevärlden. Resultatet? En plattform som samlar jordens bästa aktiviteter och upplevelserpå ett och samma ställe.

De fyra GetYourGuide-grundarna på huvudkontoret i Berlin.

Tao Tao, Martin Sieber, Johannes Reck och Tobias Rein

Mycket har ändrats hos GetYourGuide, från begynnelsen i ett spartanskt studentrum till nutidens roll som branschledare. Vad som inte förändras är vår passion för att skapa fantastiska upplevelser och se till att du älskar din nästa resa.

Jobba hos oss