Älska din nästa resa

Vi förändrar sättet världen reser på

Vårt mål är att förvandla vanliga resor till oförglömliga upplevelser. Vi är din personliga guide som skräddarsyr dina aktiviteter så att de passar både dina intressen och din resplan. Vi vill visa ditt resmål från dess mest unika och oförglömliga sidor. Med GetYourGuide vid din sida (och i din ficka) kan du vara säker på att ditt nästa äventyr väntar alldeles runt hörnet. Miljoner människor världen över har redan använt GetYourGuide och gjort resedrömmarna till verklighet – och detta är bara början. Vi förändrar sättet resenärer förhåller sig till platserna de besöker, så att vem som helst enkelt kan skapa sin drömsemester. Det är din resa, på ditt eget vis.

En enklare resa

Säg hej då till stressen

Utforska och boka, så håller vi koll på när du ska vara på vilken plats. Du kan istället fokusera på att ha det trevligt.

En kajakpaddlare.

Nöj dig aldrig med det vardagliga

Oförglömliga upplevelser – det är det vi är här för. Hos GetYourGuide hittar du oslagbara aktiviteter för alla åldrar och intressen.

Colosseum i Rom

Missa inte ett ögonblick

Minnen skapas inte när du väntar i kön. Boka i förväg och gå förbi köerna till de största sevärdheterna världen har att erbjuda.

En resenär njuter av sin upplevelse

Upplev allt

Få skräddarsydda rekommendationer före och under din resa för att kunna uppleva det bästa ditt resmål har att erbjuda.

Skräddarsytt för reseälskare

  • “Helt fantastiskt! Detta var en av de mest otroliga upplevelser jag någonsin varit med om. Perfekt timing och väldigt välorganiserat.”
    – Kristy från Storbritannien efter en guidad tur av Harry Potter-studiorna

Din resa, på ditt eget vis

Hitta de bästa upplevelserna, var du än befinner dig.

Börja planera din resa

Vår resa hittills

Att öppna upp världen för alla är GetYourGuides hjärtefråga. Det hela började år 2009 med ett missförstånd på en resa, som sedan gav upphov till en revolutionerande idé för turismbranschen. När grundarna och universitetskompisarna Johannes, Tao, Martin och Tobias reste till Beijing, landade Johannes en dag för tidigt. Han tillbringade dagen med att släntra runt utan några planer och visste inte vad han ville – eller kunde – göra. Det var först när Tao landade och tog sig an rollen som Johannes lokala guide som de kunde få ut det mesta av staden.Tillbaka i Zürich, och med en skarp vision för framtiden, beslutade grundarna sig för att förändra hur världen reser. Resultatet? En plattform som samlar jordens bästa aktiviteter och upplevelser på ett och samma ställe.

De fyra GetYourGuide-grundarna på huvudkontoret i Berlin.

Tao Tao, Martin Sieber, Johannes Reck och Tobias Rein

Mycket har ändrats hos GetYourGuide, från begynnelsen i ett spartanskt studentrum till nutidens roll som branschledare. Vad som inte förändras är vår passion att skapa fantastiska upplevelser och försäkra oss om att du kommer att älska din nästa resa.

Jobba hos oss