Välj datum

9/11 Memorial

36 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

9/11 Memorial: Fler aktiviteter och sevärdheter

9/11 Memorial: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om 9/11 Memorial

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 15 789 omdömen

Bra pass om du fortsätter och får saker gjorda. Vi gjorde 9 aktiviteter med 2-dagarskortet, gick allt och använde inte ens tunnelbanan. Top of the Rock, Empire State Building, Intrepid, CircleLine Cruise 1,5 timmar, Edge, 9/11 Memorial, 9/11 Museum, One World Observatory, CircleLine Night Cruise 2 timmar, Statue of Liberty Cruise och Ellis Island. Allt detta kan göras på två dagar med god planering.

Vi var i New York i 11 dagar och bestämde oss för att köpa GetYourGuide Explorer Pass. Det var absolut värt det. Nästan 50% sparat på alla utsiktsplattformar, och även cirka 30% på andra attraktioner/sevärdheter. Det fungerade väldigt enkelt, mycket tydliga instruktioner om hur man använder kupongerna skickas. HÖGT REKOMMENDERAD !!

Jag tog de 5 attraktionerna och vi hade inga problem. Empire State och Museum of Natural History måste bokas i förväg, allt annat var inte nödvändigt. Förutom de två besökte vi The Edge, Top of The Rock och MoMa. Bara visa upp QRCoden i kassan, hämta din biljett och ha kul.

Perfekt funktion för Go city Pass. Var vi än presenterade den fick vi våra biljetter lätt. Det sparade oss tid på vissa attraktioner, ibland inte. Ekonomiskt har jag inte gjort beräkningen, men det är mycket säkert intressant.

Stor upplevelse värd kostnaden. Magnifik utsikt magiskt ögonblick Vi är mycket väl åtföljda Du bör veta att ombordstigningsavgifterna inte täcks i bokningen och att du måste betala dem på plats för 40 USD per person.