Inträdesbiljett

Disneyland Paris: 1-dagsbiljetter

Disneyland Paris: 1-dagsbiljetter

Snart utsåld Bokat 188 gånger i går

Från 611 SEK per person

Snart utsåld Bokat 188 gånger i går

Ha nöje av en magisk tid på Disneyland® Paris. Välj att få tillgång till Walt Disney Studios Park eller Disneyland Park – eller båda om alternativet har valts.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 3 dagar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Upplev oändligt roligt i Disneyland® Park och/eller Walt Disney Studios® Park
 • Träffa dina favoritkaraktärer från Disneys filmer och få deras autografer som souvenirer
 • Njut av kul familjeunderhållning med åkattraktioner, föreställningar och parader
 • Fira en gång i livet Disneyland Paris 30-årsjubileum i år
 • Upptäck filmen och televisionens magiska värld på Walt Disney Studios® Park.
Beskrivning

Disneyland® Park: I en fantasivärld inte så långt borta lever Disneys hjältar och hjältinnor i sagor som lyckligtvis aldrig tar slut. Njut av oändligt roligt i olika magiska länder. Upplev dina favorithistorier från Disney precis som du minns dem från de klassiska Disney-filmerna. Det är här sagor verkligen blir sanna. Spänningen i Disneyland® Park finns i alla former och storlekar. Big Thunder Mountain och Star Wars® Hyperspace Mountain erbjuder en rusning för de vuxna, medan små kan segla jorden runt på "It's a Small World".

Naturligtvis finns det roliga familjer i varje hörn av parken, från "Pirates of the Caribbean" till "Mad Hatter's Tea Cups". Möt Disney-karaktärer. Missa inte huvudattraktionen: ett möte och hälsa med älskade Disney-karaktärer. Ha din penna och kamera redo och träffa karaktärerna du älskar.

Varje dag är det fest på Disneyland® Park. Utöver alla underbara attraktioner och karaktärer finns det massor av spektakulära familjeparader och shower att njuta av året runt.

I år kan du njuta av 30-årsjubileumsfestligheten, inklusive musik och dekoration, eftersom den förvandlar parken till ett pulserande underland. Musse, Minnie, Donald och Daisy är glada över att visa sina bländande nya kläder och dansa på en glad dagshow speciellt skapad för 30-årsdagen.

När natten faller, förbered dig på att bli förvånad när ett helt nytt, magiskt ögonblick använder banbrytande teknik för att lysa upp Sleeping Beauty Castle, följt av de spektakulära Disney Illuminations.

Walt Disney Studios® Park: Upptäck den magiska världen av film och tv på Walt Disney Studios® Park. Utforska 4 filmiska studiopartier med spännande attraktioner och spektakulära shower. Stå i centrum i Studios, bara några steg från Disneyland® Park. Du vet aldrig vilken stjärna du kan träffa. Nytt: i det episka Avengers Campus-landet kommer du att slå dig ihop med Avengers och ta dig an de mäktigaste MARVEL-uppdragen! Gå bakom kulisserna och prova området Worlds of Pixar. Ta dig iväg till färgglada världar fulla av attraktioner, underhållning, mat och kul med karaktärer i miljöer direkt från Ratatouille, Finding Nemo, Toy Story och mer.

Disneys Halloweenfest:

Disney Villains är tillbaka den 31 oktober! Njut av tillgång till attraktioner fram till 02:00, en exklusiv parad, grymt festlig underhållning och mycket mer. Missa inte årets mest skrämmande kväll.

Navigera med familj eller vänner genom spännande, mystiska och monstruöst roliga atmosfärer, där aktiviteter fyllda med mystik och förtrollande överraskningar väntar. Och för de modiga, kommer du att våga utforska en ö som invaderats av piratzombies i Adventureland?

Parken är öppen sent in på natten, så du kan åka några av de mest kända attraktionerna under månskenet, inklusive Phantom Manor, Big Thunder Mountain och Pirates of the Caribbean.

Biljetter till Disney Halloween Party säljs som separata alternativ. Tillgång till Disney Halloween Party ingår inte med vanliga parkbiljetter.

Ingår
 • Inträde till Disneyland® Park och/eller inträde till Walt Disney Studios® Park (beroende på bokat alternativ)
 • Mat och drycker
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Gå direkt till vändkorsen vid parkens ingång och visa upp din e-biljett på din mobil eller printad på vitt A4-papper i vertikalt format. Försäkra dig om att utskriftskvaliteten är korrekt.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Biljetter till Halloween- och nyårsfesten säljs separat från dagsbiljetter. Om du vill tillbringa hela dagen i parken måste du köpa Park Ticket och Halloween Party Ticket
 • Endast namnen på huvudresenären kommer att synas på dina biljetter
 • Om du vill boka en biljett samma dag som ditt besök, välj alternativet "samma dag".
 • Om du har en bokning samma dag krävs 1 timme innan biljetten kan skannas vid entrén
 • Disney Studios stänger 1 eller 2 timmar innan Disneyland Park. Kontrollera öppettiderna på hemsidan
 • Namn på biljetterna kan inte ändras efter att biljetten har bokats
 • Den 31 december stänger Disney Studios klockan 12:30 och parken stänger klockan 18:30
 • Disney säsongspriser tillämpas
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,5 /5

baserat på 13726 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,1/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Jag var med min 14-åriga dotter, vi lyckades åka toppattraktioner i två parker, vi var vid ingången från 9:20, alla var i tid. Jag gillade Disney studioparken mer, den är modernare, hotellet är något fantastiskt, bredvid står en raket med acceleration som klämmer tårar ur ögonen, såklart 5d bio + karuseller i ratatouillekomplexet. väl, och många andra markerade med en bock. i snitt gick 10 i varje park (de översta) i måndags, det var mycket folk, det kommer alltid att vara mycket, som taxichauffören sa))) lycka till alla

Läs mer

5 september 2022

Min dröm var att besöka Disney och den drömmen gick i uppfyllelse Underbar dag, vi hann med att besöka båda parkerna och stannade på fyrverkerishowen, det är sent men det är verkligen värt det. Eftersom jag köpte biljetten här var det väldigt lätt att komma in i parkerna, vi behövde inte köa och vi kom in lätt Superrekommendera

3 september 2022

Disneyland ligger strax utanför Paris men är lättillgängligt med kollektivtrafik, såsom tunnelbanan. Många aktiviteter arrangerade genom få din guide. Inget fel med det. De är lättillgängliga om du har några frågor. De svarar snabbt via telefon och mail. Allt kan göras på engelska, så detta är också ett bra val för dem som inte kan franska bra.

Läs mer

20 augusti 2022

Produkt-ID: 395320