Rundvisning

London: Jack The Ripper-rundvandring

London: Jack The Ripper-rundvandring

Från 178 SEK per person

Följ Jack the Rippers fotspår och hans tragiska offer på en rundvandring genom Londons East End. Besök platserna där han begick morden och lär dig om mysterierna och ryktena som omger de olösta seriemorden.

Om denna aktivitet

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Valbar tidslängd: 2 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska
Höjdpunkter
 • Återupplev den viktorianska tiden på Londons gator
 • Lär dig fakta och konspirationsteorier om vem Jack the Ripper var
 • Bli skrämd av berättelser om Jack the Rippers hemska brott från din kunniga guide
Beskrivning
Ta en rysande rundtur till fots genom Londons historiska stadsdel Whitechapel och följ Jack the Rippers blodiga fotspår från hösten 1888. Denna rundvandring utforskar hur en serie fruktansvärda mord skedde i östra delen av London. Utforska den historiska bakgrunden till morden i Whitechapel. Undersök hur allmänhetens uppfattning av dessa ohyggliga men gripande brott har formats och jämför det med verkligheten från 1888 när du besöker platserna där Jack the Ripper satte skräck i befolkningen. Du får också spela detektiv och kommer att få en profil av några av de mest sannolika misstänkta. Så fram med förstoringsglaset och försök lista ut vem som gjorde det!
Inkluderar
 • Guide
  Passar inte
  • Gravida kvinnor
  • Personer med ryggproblem

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Förberedelse

  Informationen nedan kan komma att ändras om du uppdaterar ditt nuvarande val:

   Mötesplats

   Mötesplatsen ligger utanför Whitechapel Gallery, mittemot utgång 3 från tunnelbanestationen Aldgate East.

   Öppna i Google Maps ⟶
   Viktig information

   Bra att ta med

   • Bekväma skor
   • Kläder efter väderlek

   Inte tillåtet

   • Husdjur
   • Rökning
   • Bagage eller stora väskor
   • Minderåriga utan vuxet sällskap

   Bra att veta

   • Rundturen genomförs oavsett väder.
   Kundomdömen

   Samlat omdöme

   4,6 /5

   baserat på 1646 omdömen

   Översikt

   • Guide
    4,8/5
   • Valuta för pengarna
    4,5/5
   • Service
    4,7/5
   • Organisering
    4,6/5

   Sortera efter:

   Resenärstyp:

   Stjärnbetyg:

   Utmärkt …. Guiden Andre höll tempot igång på svåra livliga gator med några fyller om, men berättelsen om ripparen byggde upp ... han ger inte så mycket men bygger historien och den sista sammanfattningen knyter samman hans teorier ... det är väldigt smart ... Många av de gamla byggnaderna har gått, men han målar upp bilden av hur det var. Projektorn tror jag, enligt min mening, tillför mycket att jag blev lite besviken på den ... men han är stjärnan i serien. Jag åkte därifrån med slutsatsen av mördaren efter att ha hört så många teorier ... bra turné ... ett måste De kunde göra med en extra guide bara för att hålla er alla ihop och det skulle få många att känna sig säkrare eftersom Londons gator i det området är grova och full av idioter ... en extra guide skulle vara 100%

   Läs mer

   7 oktober 2021

   Denna turné var bra men inte lysande. Enligt min mening var det för många i vår grupp ca 35-40 personer vilket gjorde det svårt att höra guiden när han talade till vänster, mitt och höger så om du var till höger kunde du inte förstå vad han sa till människor till vänster och du var tvungen att vänta på att folk kommer ikapp vid varje stopp. Guiden har en stor mapp som han visar bilder som inte är imponerade av det, ett ljus skulle behöva sätta emot det eftersom det var svårt att se som det var mörk. Projektorn kommer inte ut förrän halvvägs genom turnén. Reseguiden Mick var lysande mycket informativ mycket underhållande. vara beredd att gå mycket. du får se den tio klockor bar och spitalfield marknaden som vi gick tillbaka till nästa dag och utforskade och älskade. om det var en mindre grupp hade det varit perfekt.

   Läs mer

   28 september 2021

   Sinead stavade förhoppningsvis rätt. Var ute guide på en härlig varm septemberkväll. Besökte ett antal platser associerade med Jack the Ripper och fann beskrivningarna av livet i London då fascinerande. Besökte platser du normalt inte skulle se om du bara vandrade runt på egen hand. Efter utflykten var guiden till stor hjälp för att svara på frågor. Vi gick tillbaka en del av promenaden och besökte puben med tio klockor. Men du måste gå en promenad för att ta reda på det. Lee och Mary

   Läs mer

   7 september 2021

   Arrangeras av

   Produkt-ID: 104249

   VA ID: 390515