Malta
Rundturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Malta

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Malta? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Malta

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 145 omdömen

Turnén var riktigt bra! För en extra betalning på 15 euro får du en måltid och en drink ombord. Köttet rostas på grillen på katamaranen, mycket välsmakande. Katamaranen är supervacker, i den främre delen kan du gå i vattnet via trappor eller hoppa i vattnet på sidan. Skor är förbjudna ombord, men du kan bära skor på toaletten. Om du bara vill simma i havet är detta den perfekta turen.

Välorganiserad resa och Mark, vår guide, var utmärkt. Bussarna som användes var bekväma och vi njöt av färjeresan till Gozo. Utflykterna på Gozo var trevliga, vi gillade särskilt att besöka citadellet i huvudstaden Victoria. Lunchen var riklig, även om maten kunde ha varit varmare. Hela resan var bra värde för en hel dag ute.

Jättebra resa. Flera stopp vid stora vikar för simning gav dig tillräckligt med tid. Hoppning från båten var också tillåten. Vi var på Blue Lagoon och Popeye Village, etc. Du kan köpa drycker och glass ombord, priset är helt okej. Kan definitivt rekommendera utflykten.

Jag njöt mycket av vandringsturen. Guiden gör det väldigt intressant och jag lärde mig massor av nya fakta och fick olika tips från den lokala. Jag rekommenderar verkligen denna turné.

Mycket bra tur, kunnig skeppare som valde ett annat ställe först när det var så mycket båtar i Blå lagunen. Åkte dit senare på em. Istället när det lugnat ner sig lite.