Välj datum

San Francisco Buss- och minivanturer

19 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om San Francisco

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i San Francisco?

Vilka är de bästa dagsturerna från San Francisco?

De bästa dagsturerna från San Francisco:

Yosemite nationalpark

San Francisco: Fler aktiviteter och sevärdheter

San Francisco: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om San Francisco

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 3 667 omdömen

Jag älskade hop on hop off-turnén! Att sitta på övervåningen är FRYST så var snälla förberedd! Gå tidigt på dagen så att du kan gå av på flera platser. Jag bokade också nattturen så stannade på bussen och satte mig nere. Jag njöt av möjligheten att sitta och vara borta från väder och vind och hörde och såg saker som jag inte gjorde på den första turnén. Nattresan är också vacker men jag tror inte att jag skulle göra båda igen. Jag önskar att vi såg Golden Gate Bridge på natten också men Bay Bridge är vacker. Ibland är bussen full så planera att eventuellt stå för ett par stopp.

Rekommenderar starkt att börja direkt kl 8:00. Inte tillräckligt med tid för att se och göra allt vid varje stopp. Så planera i förväg vilken hållplats du vill gå av vid för aktiviteter etc. kontra vilka hållplatser du bara vill köra igenom och se. Mycket bekväma hållplatser. Upphämtning i rätt tid. Behövde inte vänta längre än 10 minuter. Rekommenderas starkt om du reser med personer med funktionsnedsättning.

Vi kunde se och lära oss mer än vi trodde. Hållplatserna var i lätta att komma ihåg områden så vi kunde vara säkra på att utforska innan vi gick tillbaka till bussen. Alla var vänliga, professionella och hjälpsamma. Detta var vår första resa till San Francisco och de hjälpte oss att fatta beslutet att åka tillbaka. När vi gör det kommer vi definitivt att göra denna turné igen.

Turnén och HopOn/Off-biljetten var värt pengarna. Bussresan var informativ och det finns också en tysk ljudguide. Du borde definitivt ha en jacka med dig, resan över bron kan bli väldigt kylig. Alcatraz ska alltid planeras i SF och allt var superorganiserat även här och alla avgångstider hölls. Gå till piren tidigt annars får du inte en bra plats på fartyget!

Rekommenderas mycket bra . Trevlig personal, bra organiserat