Lägg till datum

New YorkMuseum och utställningar

Våra mest rekommenderade New York Museum och utställningar

NYC: MoMA Before Hours Tour med konstexpert

1. NYC: MoMA Before Hours Tour med konstexpert

Upplev lugnet under en exklusiv rundtur på Museum of Modern Art (MoMA) i New York innan öppningsdags. Följ med din professionella konsthistoriska guide på en avkopplande promenad genom gallerierna. Få en djupare kontakt med de verk som visas innan de öppnar för allmänheten. Mötes tidigt på morgonen på MoMA och dra nytta av 1 timmes exklusiv tillgång till gallerierna via en privat ingång. Tillsammans med din guide och en mindre grupp kan du ta del av lugnet och tystnaden för att uppskatta några av de verk som visas, även de som drar till sig större mängder besökare. Med en mer intim upplevelse utformad för konstälskare får du en djupare förståelse för några av de utställda verken. Lär dig några fascinerande fakta och anekdoter om konstnärerna och deras tekniker. Efteråt kan du utforska de 6 våningarna med konstgallerier på egen hand. Upptäck ett omfattande utbud av modern och samtida konst, som sträcker sig från europeiskt måleri och skulptur från 1880-talet till samtida film, design och performancekonst. Vidarställning av berömda verk som Monets Vattenliljor, Van Goghs Stjärnnatten, Picassos , Picassos Les Demoiselles d'Avignon, Matisse's Dance (I), och Warhols Campbell's Soup Cans. Se samtida verk av Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei och många andra. Som en del av den här upplevelsen får du också extra inträde till MoMA PS1, det moderna konstcentret i Long Island City, Queens. Upptäck utställningarna som försvarar den samtida konstscenens senaste innovativa och experimentella verk.

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) – tidsbestämd entrébiljett

2. NYC: Museum of Modern Art (MoMA) – tidsbestämd entrébiljett

Förboka din tidsbestämda entré och hoppa över biljettköerna till Museum of Modern Art (MoMA) i New York, ett av världens mest berömda konstmuseer. Museum of Modern Art är en plats som stimulerar kreativitet, utmanar och inspirerar. MoMA är tillägnat konversationen mellan dåtid och nutid samt det etablerade och det experimentella, med extraordinära utställningar och världens finaste samling av modern och samtida konst. MoMA erbjuder en helhetsbild av modern och samtida konst – från 1880-talets innovativa europeiska målningar och skulpturer till dagens film, design och performancekonst. Här finner du sex våningar med konstgallerier mitt på Manhattan. Du hittar mästerverk som bl.a. Vattenliljorna av Monet, Stjärnenatten av van Gogh, Flickorna från Avignon av Picasso, Dans (I) av Matisse, Campbell's Soup Cans av Warhol samt samtida verk från Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei och många fler. Aktuella utställningar: Ming Smith: Projects - nu till och med 29 maj Ellsworth Kelly: A Centennial Celebration - nu till och med 11 juni Lawrence Abu Hamdan: Walled Unwalled and Other Monologues - nu till och med 11 juni Georgia O'Keefe: To See Takes Time - nu till och med den 12 augusti Kommande utställningar: The Encounter: Barbara Chase-Riboud/Alberto Giacommeti - 5 maj till 9 oktober New Photography 2023 – 28 maj till 16 september ED RUSCHA / NOW THEN - 10 september till och med 13 januari 2024 Picasso in Fontainebleau - 1 oktober till 10 februari 2023. New Ground: Jacob Samuel and Contemporary Etching - 29 oktober till 16 mars 2024 Alexandre Estrela: Flat Bells - 4 november till 7 januari 2024 För att hjälpa dig att bättre uppskatta denna konstsamling, använd den kostnadsfria MoMA-appen eller mobilwebbplatsen för att lyssna på gratis ljudguider som kan laddas ner till din personliga mobila enhet. Gratis wifi finns i hela museet. MoMA-butikerna erbjuder ett brett urval av böcker, designföremål, smycken, möbler, kläder och mer.

NYC: Tidsbestämd inträdesbiljett till 9/11 Memorial Museum

3. NYC: Tidsbestämd inträdesbiljett till 9/11 Memorial Museum

Ha fördel av kontaktlöst inträde till National September 11 Memorial & Museum med din förbetalda och tidsbestämda biljett. Du får gratis tillgång till 9/11 Memorial, Survival Tree och Memorial Glades 9/11 Museum Museet visar upp över 10 000 monumentala artefakter med kopplingar till händelserna den 11 september och består av tre permanenta utställningssektioner: •- Den historiska utställningen har tre sektioner: Den 11 september, före 11 september och efter 11 september.De berättar historien om vad som hände den 11 september, inklusive händelserna vid World Trade Center, Pentagon och berättelsen om Flight 93.  •- Minnesutställningen, som heter In Memoriam, hedrar de som förgicks den 11 september 2001 och 26 februari 1993 och erbjuder besökarna möjligheten att lära känna de män, kvinnor och barn som dog. •- The Foundation Hall är ett enormt rum där du hittar både The Last Column och The Slurry Wall.  THE 9/11 MEMORIAL (gratis inträde) National September 11 Memorial är en hyllning till de nästan 3 000 personer som dödades i terrorattackerna den 11 september 2001 vid World Trade Center och Pentagon samt de sex personer som dödades i bombningen av World Trade Center i februari 1993.  Minnesplatsens reflekterande tvillingpooler är nästan ett tunnland stort och ståtar med Nordamerikas största konstgjorda vattenfall. Minnespoolerna är belägna på exakt samma plats där tvillingtornen stod före terrordådet. Namnen på varje person som dog under attackerna 2001 och 1993 finns inristade i bronspanelerna som kantar poolerna.

New York City: Biljett till American Museum of Natural History

4. New York City: Biljett till American Museum of Natural History

Njut av en dag med familjevänliga aktiviteter på American Museum of Natural History i New York. Museet ligger mittemot Central Park och rymmer över 32 miljoner exemplar. Du får inträde hela dagen och kan uppgradera din allmänna biljett för att inkludera specialutställningar. Utforska alla permanenta utställningar och Rose Center for Earth and Space. Strosa runt i 45 museisalar och lär dig om dinosaurier och diamanter och allt däremellan. Det nya Richard Gilder Center for Science, Education and Innovation är ett otroligt tillägg till museet, med toppmoderna utställningar och uppslukande upplevelser som är perfekta för alla åldrar. Du kan utforska universums mysterier i planetariet, ta en resa genom tiden i Hall of Biodiversity och stå öga mot öga med några av världens största och mest otroliga varelser i Milstein Hall of Ocean Life. När du vandrar genom museet kommer du att transporteras till olika världar och epoker, från havets djup till den oändliga rymden. Lär dig om de antika civilisationerna i Egypten och Grekland, förundras över de fantastiska ädelstenarna och mineralerna i Morgan Memorial Hall of Gems och upptäck insekternas fascinerande värld i Butterfly Conservatory. Håll utkik efter det ikoniska skelettet från Tyrannosaurus Rex och huvudet från Påskön som inspirerade karaktärerna i filmen "Night at the Museum". Anslut dig till museets WiFi och ladda ner den kostnadsfria Explorer-appen till din smartphone. Appen erbjuder navigering tur för tur, berättelser om utställningar bakom kulisserna, frågesporter och mycket mer. Se utställningens höjdpunkter i din egen takt med hjälp av museets självguidade rundturer i populära samlingar. Speciella utställningar Sharks: Hajar är äldre än dinosaurier - och mer hotade än hotfulla - och är spektakulära, överraskande och ofta missförstådda. Dyk in i denna otroligt varierande grupp djurs värld i den nya utställningen Sharks. Worlds Beyond Earth berättar om den överraskande dynamiken hos de världar som delar vårt solsystem och de unika förhållanden som gör livet på jorden möjligt. Textningsapparater finns tillgängliga. Jättefilm Serengeti: Fördjupa dig i en av naturens mest spektakulära evenemang, den årliga migrationen i Serengeti, på en massiv 40 fot hög och 60 fot hög filmduk.

New York City: Frihetsgudinnan och Ellis Island med färja

5. New York City: Frihetsgudinnan och Ellis Island med färja

Hoppa ombord på färjan och ta del av en självguidad tur av både Frihetsgudinnan och Ellis Island från New Jersey. Besök Liberty Island med Frihetsgudinnan, utforska Ellis Island Immigration Museum och lär dig fascinerande fakta under resans gång. Börja din upplevelse med att åka från Liberty State Park, som ligger i Jersey City, NJ, och är lätt att nå med bil. Gå direkt förbi biljettkön med din förbokade biljett när du kommer till mötesplatsen. Stig ombord på färjan och se de imponerande utsikterna över Frihetsgudinnan och New York Citys skyline. Var god notera färjans returtider för att kunna planera din dag. Din biljett ger dig tillgång till två olika attraktioner: Ellis Island och Liberty Island (med Frihetsgudinnan). När du anländer till Ellis Island kan du hämta ut du din flerspråkiga audioguide på Immigration Museum. Fortsätt sedan vidare för att utforska platsen som var Amerikas mest trafikerade immigrationsstation i över 62 år. Miljontals människor från hela världen har passerat härigenom, med förhoppningen om att skapa ett nytt liv för sig själva och sina familjer i Amerika. Med tillgång till American Family Immigration History Centers register kan du gå igenom alla passagerarlistor över skeppen som anlände till Ellis Island. Dra nytta av denna unika upplevelse om du vill forska om din familjs historia. När du är redo att utforska Liberty Island lämnar du tillbaka din audioguide och återvänder till färjan. Vid ankomsten kan du hämta upp din flerspråkiga audioguide för att börja utforska Frihetsgudinnans historia. Barn har också möjligheten att njuta av en speciell berättelse med denna självguidade tur. När du är klar återvänder du till färjan och beger dig sedan tillbaka till din utgångspunkt.

NYC: Madame Tussauds inträdesbiljetter & specialerbjudande

6. NYC: Madame Tussauds inträdesbiljetter & specialerbjudande

Bli en stjärna på Madame Tussauds med interaktiv underhållning på närmare 8 000 kvadratmeter i hjärtat av Times Square. Från Marilyn till Selena Quintanilla och Gaga – det finns en stjärna för varje generation.Posera med roliga figurer av internationellt kända musiker, kändisar, sportlegender, världsledare och många fler. Utforska fem våningar av kändiskul. Gå på röda mattan, mingla med stjärnorna och förundras över de verklighetstrogna figurerna. Ta fantastiska kändisselfies bredvid Audrey Hepburn, Lady Gaga, Brad Pitt och Kardashian-familjen. Ta vara på de omöjliga ögonblicken i New York City och gör dem till dina medan du njuter av denna biljett med tillträde till allt – glitter, glamour och glädje. Spela piano med Alicia Keys, gå på catwalken med Alessandra Ambrosio under NY Fashion Week och ta din plats som gäst i "Tonight Show" och prata med Jimmy Fallon.

New York City: VÄNNER™-upplevelsen

7. New York City: VÄNNER™-upplevelsen

Bli förflyttad till det ikoniska tv-serien "Vänner" med dessa biljetter till FRIENDS™ Experience i New York City. Se utställningarna som har byggts kring Rachels, Ross, Monicas, Chandlers, Joeys och Phoebes upplevelser. Gå genom två våningar med interaktiva utställningar. Ta bilder på dig och dina vänner när ni poserar på den ikoniska orange soffan, sitter vid Monicas och Rachels köksbord och lutar er tillbaka och kopplar av i Joeys och Chandlers bekväma stolar. Ha kul i en trygg och helt bekymmersfri miljö. Du ska veta att attraktionen inte bara är ren – den är Monica-ren.

NYC: Inträdesbiljett till Museum of Ice Cream

8. NYC: Inträdesbiljett till Museum of Ice Cream

Gå in genom de rosa dörrarna till Museum of Ice Cream och gå in i en värld av ren fantasi. Gläd ditt inre barn och dina barn med utställningar med olika installationer som är utformade för att engagera och glädja barn i alla åldrar. Tajma ditt besök i museet på en vardag för en mer fridfull upplevelse. Väl inne kan du utforska fantasifulla, multisensoriska utställningar som ger liv till dina förtjusande drömmar. Njut av de sötaste godsakerna på ett magiskt flytande bord, glid ner för en episk trevåningsrutschkana, ta en himmelsfärd på en rosa Museum of Ice Cream-tunnelbana och följ det surrande ljudet till en gigantisk bikupa. Smaka på museets signatursmaker och glassgodis längs vägen innan du tar ett dyk i världens största strösselpool. Ta alla Instagram-värdiga bilder som du alltid drömt om. Se till att utforska museets finurliga butik när du utforskat färdigt. Glassmuseet är inte ett traditionellt museum – varje installation är interaktiv, vilket innebär att beröring inte bara är tillåtet, det uppmuntras. Alternativt kan du ta din partner, vän eller familjemedlem för en exklusiv "Night at the Museum"-upplevelse på Museum of Ice Cream. Börja kvällen med en signaturcocktail och väck dina sinnen genom en teaterupplevelse. Njut av en fullständig rundtur i museets 13 magiska installationer efter stängning, tillsammans med speciella aktiviteter och godsaker designade för att fira kärlek i alla dess former. Tillfredsställ din sötsug med en rosa supervåffla.

New York City: Entré till Intrepid Sea, Air & Space Museum

9. New York City: Entré till Intrepid Sea, Air & Space Museum

Besökare av Intrepid Sea, Air & Space Museum kan uppleva ett legendariskt hangarfartyg, den första rymdfärjan, världens snabbaste jetplan och en ubåt från Kalla kriget. Upptäck ett museum som använder historia och teknik för att inspirera och främja innovation genom att utveckla nästa generations ledare inom vetenskap, teknik, ingenjörskonst och matematik. Intrepid Sea, Air & Space Museum är tillägnat utställningen och tolkande av historia, vetenskap och tjänst från sin plats ombord på hangarfartyget USS Intrepid, ett nationellt historiskt landmärke. Det tidigare hangarfartyget USS Intrepid sjösattes 1943 och kämpade i Andra världskriget och överlevde fem kamikaze-attacker och en torpedträff. Fartyget tjänstgjorde senare i Kalla kriget och Vietnam-kriget. Den togs ur drift 1974 och ligger numera förtöjd vid Hudsonfloden. Du får chansen att besöka fyra däck på detta stora skepp: • Hangardäcket: en bra plats att påbörja ditt besök och den huvudsakliga utställningsplatsen, hangardäcket tar dig genom både hårdvaran och mänskligheten av Intrepid. • Flygdäcket: få en närmare titt på över ett dussin autentiskt restaurerade flygplan, titta inuti restaureringstältet och promenera genom historia på Intrepids olika nivåer. Galleridäcket: beläget mellan cockpiten och hangardäcket, galleriet har stridsinformationscentrum (CIC), skvadronens förberedelserum och marina förtöjning. • Tredje däcket: lär dig om livet ombord skeppet på Intrepids återställda galleri, besättningsmässen och besättningens kojplatser. Rymdfärjepaviljongen visar upp Enterprise, prototypen av NASA:s rymdfärja som banade väg för rymdfärjeprogrammet. De dynamiska utställningsområdena består av originalartefakter, fotografier, ljud och filmer som fördjupar besökarna i Enterprise och rymdfärje-erans vetenskap och historia.

NYC: Dagens första tur till Frihetsgudinnan och Ellis Island

10. NYC: Dagens första tur till Frihetsgudinnan och Ellis Island

Upptäck den berömda Frihetsgudinnan under en guidad rundtur och färjeresa. Ha glädje av tidigt tillträde till Liberty Island, få fri utsikt över New Yorks ikoniska skyline och utforska Ellis Island. Börja dagen vid The Battery (tidigare känt som Battery Park), den historiska porten till "Lady Liberty". Gå ombord på dagens tidigaste färja (om du väljer den tidigaste rundturstiden) för att undvika turistmassorna och segla bort från Manhattan för att hälsa på Frihetsgudinnan. Stig av på Liberty Island och följ med din guide på en rundvandring på ön för att lära dig hur den ikoniska Frihetsgudinnan uppstod. Under vandringen kan du njuta av utsikten över New Yorks berömda skyline och Brooklyn Bridge. Vandra genom Frihetsgudinnemuseet och se "Lady Libertys" ursprungliga fackla. Därefter går du ombord på den korta färjeresan till Ellis Island. Hör en kort introduktion om öns historiska betydelse och få rekommendationer om vad du kan göra på ön av din guide. Sedan utforskar du denna speciella plats i din egen takt. Gå runt på platsen, lyssna på den officiella audioguiden, sök efter släktnamn i passagerarregistren eller stanna till för att äta en snabb bit mat i den populära cafeterian. Du kan antingen åka tillbaka till Manhattan med din guide på färjan eller stanna kvar och utforska ön så länge du vill.

93 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 6

Sevärdheter du inte bör missa

Vanliga frågor om Museum och utställningar i New York

Vad finns det för andra saker att göra än Museum och utställningar som är värt att besöka i New York?

Andra upplevelser du inte bör missa i New York:

Vilka Museum och utställningar i New York vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

New York: Fler aktiviteter och sevärdheter

New York: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om New York

Denna kryssning var en sådan speciell höjdpunkt på vår korta resa till NYC. Det var ett bra sätt att uppleva staden och se ikoniska turistmål som Frihetsgudinnan och Brooklyn Bridge. Den bottenlösa mimosan var ett fantastiskt tillägg till vår lunch som gjorde det till en rolig eftermiddag. Tjänsten var fantastisk och det fanns massor av utrymme på båten och utsiktsdäck i varje ände av båten. Jag skulle definitivt rekommendera denna kryssning till alla!

9/11 Memorial är mycket imponerande. Grunderna är mycket väl underhållna och rena. Ett besök på museet rekommenderas alltid. Händelserna den 11 september 2001 bearbetas på ett imponerande sätt. Räddningsarbetarnas outtröttliga ansträngningar är vederbörligen erkända; av de många offren mycket känslomässigt.

Fantastiskt att få se Frihetsgudinnan! Fint museum som ingick i priset. Ellis Island var intressant, missa inte filmen. Bra med audioguide på museet. Ta god tid på er för utflykten.

Fantastisk och kompetent guide som på ett inspirerande sätt berättade om den amerikanska historian.

Allt fungerade smidigt och vi kunde fokusera på upplevelsen.