New York
Buss- och minivanturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i New York

Vill du upptäcka vad som finns att göra i New York? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om New York

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 7 709 omdömen

Bra arrangerad resa.

Det var en intensiv men bra arrangerad dag. Guiden (Jonathan) var väldigt bra, duktig på att berätta om den amerikanska historian på ett enkelt sätt och även med inslag av lite humor. Bra utvalda stopp i Washington där det finns mycket att se. Vi blev sugna på att åka tillbaka någon annan gång för att se mera av staden. Det enda lilla minuset var bussen som hade ett dåligt WiFi och vi som satt längst bak i bussen hade ingen möjlighet att ladda telefonen. Men som helhet, en resa jag kan varmt rekommendera för andra att åka på.

Ta turnén på en helg!

Stor tur. Såg mycket. Om du vill se många områden är det en bra affär. Du får inte komma ut i alla grannar, men det är bäst. Det är lite behagligt eller invasivt för människorna som bor där, men coolt att se hur stadsdelarna är och vad de har att erbjuda. Gå på helgen. Vår guide täckte mycket New York eftersom det fanns mindre trafik. Han gjorde ett bra jobb. Folk klagade på luftkonditioneringen. Det var bra för mig och mina barn.

Fantastisk turné!

Vi hade en underbar turné, Lulu var en fantastisk guide! Hon är vänlig, professionell och kunnig. Vi gillade att utforska stadsdelarna som vi normalt sett aldrig skulle ha sett på vår resa till NYC. Skulle definitivt rekommendera denna resa till alla som besöker NYC eftersom det är väl värt det. Så glad att vi gjorde turen, tack Lulu och din härliga förare!

En lång dag som dock aldrig blev tråkig, frånsett att man var lite trött på återresan

Serviceminded guide o chaufför.

Hade varit trevligt med en halvtimme till vid shoppingen då man ändå kom hem sent.