Lägg till datum

New YorkVandringsturer

Våra mest rekommenderade New York Vandringsturer

NYC: MoMA Before Hours Tour med konstexpert

1. NYC: MoMA Before Hours Tour med konstexpert

Upplev lugnet under en exklusiv rundtur på Museum of Modern Art (MoMA) i New York innan öppningsdags. Följ med din professionella konsthistoriska guide på en avkopplande promenad genom gallerierna. Få en djupare kontakt med de verk som visas innan de öppnar för allmänheten. Mötes tidigt på morgonen på MoMA och dra nytta av 1 timmes exklusiv tillgång till gallerierna via en privat ingång. Tillsammans med din guide och en mindre grupp kan du ta del av lugnet och tystnaden för att uppskatta några av de verk som visas, även de som drar till sig större mängder besökare. Med en mer intim upplevelse utformad för konstälskare får du en djupare förståelse för några av de utställda verken. Lär dig några fascinerande fakta och anekdoter om konstnärerna och deras tekniker. Efteråt kan du utforska de 6 våningarna med konstgallerier på egen hand. Upptäck ett omfattande utbud av modern och samtida konst, som sträcker sig från europeiskt måleri och skulptur från 1880-talet till samtida film, design och performancekonst. Vidarställning av berömda verk som Monets Vattenliljor, Van Goghs Stjärnnatten, Picassos , Picassos Les Demoiselles d'Avignon, Matisse's Dance (I), och Warhols Campbell's Soup Cans. Se samtida verk av Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei och många andra. Som en del av den här upplevelsen får du också extra inträde till MoMA PS1, det moderna konstcentret i Long Island City, Queens. Upptäck utställningarna som försvarar den samtida konstscenens senaste innovativa och experimentella verk.

New York City: Madison Square Garden på guidad arena-rundtur

2. New York City: Madison Square Garden på guidad arena-rundtur

Den här rundturen ger gästerna en förstahandsinblick i vad som har gjort Madison Square Garden till världens mest berömda arena. Ditt All-acesspass ger dig tillgång till några av de mest exklusiva delarna av arenan. Återupplev några av trädgårdens ikoniska ögonblick med utställningen Defining Moments och Garden 366 Retrospective. Få VIP-behandling i lyxiga sviter och utforska den berömda arenan där några av de största händelserna inom sport- och underhållningshistoria har ägt rum.  Dessutom finns det alltid en överraskning. Kommer du att se basketplanen på isen? En scen som håller på att byggas?

NYC: Grand Central Terminal: Hemligheterna i New York

3. NYC: Grand Central Terminal: Hemligheterna i New York

Under denna spännande rundvandring i liten grupp kommer du att upptäcka de skatter som finns gömda i detta historiska transportcentrum: se världens största Tiffany-klocka, kika in i de förbjudna glasgångarna, upptäck den enorma konstruktionsbristen i huvudförrådet, hitta en juvel i mångmiljonklassen som är gömd i det fördolda, och så mycket mer. Lär dig om stationens historia under järnvägens blomstrande tid, som en nedsliten pinsamhet och upplev den slutligen som ett renoverat underverk i stadens centrum. Vare sig du passerar den varje dag på din morgonpendling eller promenerar genom Beaux-Arts-skönheten för första gången, kommer du garanterat att gå därifrån efter att ha lärt dig, sett eller upplevt något nytt och extraordinärt på denna rundvandring bakom kulisserna.

New York City: Guidad tur av det bästa i Metropolitan Museum

4. New York City: Guidad tur av det bästa i Metropolitan Museum

Undvik att vandra planlöst runt i de omfattande samlingarna på Metropolitan Museum i New York med den här guidade rundturen. Upptäck museets hetaste sevärdheter med en noggrant planerad resväg som börjar i det gamla Egypten. Se perfekt bevarade antika egyptiska gravar och små tittskåp som visar hur livet var på Tutankhamons tid. Lär dig mer om deras begravningsritualer i det egyptiska mumieområdet, och se museets maskot "William". Fortsätta till Dendurtemplet för att upptäcka ett tempel från antika Egypten mitt i Central Park. Hör skvaller om denna och andra utställningar, till exempel hur Jackie O skaffade Dendur-templet till Met. Låt dig fascineras av berättelser om den brittiska kungen Henrik VIII:s rustning och om hur vissa tror att Antiochias bägare kan vara den heliga Graal. Beundra antika grekiska statyer och romerska fresker, innan du går vidare till de exotiska utställningarna från Papua Nya Guinea. Förundras över vackert snidade Bisj-pålar som en Rockefeller samlade in till priset av sitt liv. Gå till andra våningen för att njuta av Claude Monets drömlika "Näckrosor". Stimuleras av Vincent Van Goghs uttrycksfulla verk och inspireras av en bronskopia av Rodins "Tänkaren".

NYC: Grand Central Terminal Walking Tour med särskild tillgång

5. NYC: Grand Central Terminal Walking Tour med särskild tillgång

Möts i Grand Central Terminals moderna hjärta: den livliga huvudhallen. Beundra den berömda klockan som står på toppen av informationsbåset - och lär dig den uppseendeväckande summan som den sägs vara värd - medan din guide berättar historien om Cornelius Vanderbilt, hjärnan bakom Grand Central Depot (som den ursprungligen hette). Gå in i Vanderbilt Hall, ett levande vittnesbörd om Grand Centrals förvandling från trasor till rikedomar på 1980-talet, och titta sedan utanför för att se världens största Tiffany-klocka. Gör en tidsresa tillbaka till det brinnande 20-talet i en bar i speakeasy-stil som för hundra år sedan var det privata kontoret för en av New Yorks mest framstående järnvägsmagnater. I Whispering Gallery får du lära dig hur hemligheter färdas över den trafikerade trafikplatsen för att höras perfekt på andra sidan och få en inblick i en av världens största avdelningar för borttappade föremål. Se på handgjorda smycken i Graybar Passage innan du kliver in i en före detta biograf där resetrötta ungdomar kunde njuta av lite underhållning under Grand Centrals storhetstid. Sist men inte minst kan du ta dig igenom den färgstarka Grand Central Market, med över 160 olika fisk- och skaldjurssorter och 400 olika typer av ostar, innan du tar dig tillbaka till huvudhallen.

New York City: Rundvandring på Wall Street med insiderguide

6. New York City: Rundvandring på Wall Street med insiderguide

På denna unika guidade 75-minuters tur ser du världsberömda finansiella sevärdheter som New York Stock Exchange, Federal Reserve och Wall Street. Promenera längs nedre Manhattans gator och hör din guide berätta historier som bara en insider har koll på. Underhållande, lärorikt – och även chockerande. Det görs uppehåll vid New York Stock Exchange, Federal Hall, House of Morgan, Trump Tower, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Lehman Brothers, Federal Reserve, Charging Bull, Trinity Church och mer. Du får lära dig 400 års historia – från den ursprungliga holländska handelsplatsen till moderna Wall Street – och ser man förhandlar om affärer för miljarder dollar och var ekonomins öde bestäms. Denna rundtur har presenterats på tv och i tidningar, inklusive CNN, BBC, Reuters och The New York Times. Rundvandringen på Wall Street Wall syftar till att avmystifiera och personifiera Wall Street genom personlig interaktion med en insider som guide och lyssna på dennes egna upplevelser.

NYC: Brooklyn Bridge och Dumbo Guidad rundvandring

7. NYC: Brooklyn Bridge och Dumbo Guidad rundvandring

Delta i en guidad vandringstur i New York City och upptäck Brooklyn Bridge och den populära Dumbo-kvarteret. Börja på Manhattan och korsa East River och njut av fantastisk utsikt över stadens skyline när du går. Möt din guide på Manhattan och gå ut mot Brooklyn till fots. När du går lär du dig om Brooklyn Bridge och hör berättelser om de tåliga människorna som byggde den. Lyssna på berättelser om otur och olyckor, betydelsefulla prestationer och till och med höra om en parad av elefanter. Ta in panoramautsikt över Manhattan och Brooklyn när du går över bron och se till att ha din kamera till hands för att fånga ögonblicket. Din vandringstur kommer till slut i Brooklyns hip Dumbo-område. Tillbringa lite tid här och upptäck hur detta en gång lugna vattenfrontområde har förnyats, vilket skapar det populära grannskapet som kallas Down Under Manhattan Bridge Overpass, eller Dumbo för kort. . Ta dig tid när du vandrar längs kullerstensgator där tidigare industrifastigheter har förvandlats till hip butiksfronter och moderna bostadsområden.

NYC: Chinatown och Little Italy Food Tour

8. NYC: Chinatown och Little Italy Food Tour

Tillbringa din lunch- eller middagstid med att lära dig historien och lärdomarna i två av New Yorks mest historiska distrikt: Little Italy och Chinatown. Prova deras mat och smaker, vandra på gatorna och lär dig allt om deras historia och arv. Maten som ingår räcker mer än väl till lunch. Börja i Chinatown med sockerkakor i Hongkong-stil, där din lokala historikerreseguide leder din intima grupp genom Chinatowns slingrande gator och Columbus Park. Njut av historia och roliga fakta, och besök en gömd knödelplats, med utsikt över One World Trade-byggnaden. Låt dig sedan ledas nedför den berömda Mulberry St. till Little Italys romantiska hörn. Hör berättelser om maffiakriminalitet och pizzaläror i NYC när du äter din pizzabit och njuter av cannolis och musik på ett 130 år gammalt bageri. Uppskatta en rundtur som besöker favoritfamiljeägda butiker och som stödjer platser i NYC som ligger utanför allfartsvägarna. Smaka på historien om matställen som har funnits i över 100 år. Lämna NYC med en nyvunnen uppskattning av dessa två stadsdelar, nyupptäckta hemligheter i New York City och fler tips och förslag på saker att göra i The Big Apple.

New York City: Tur av Metropolitan Museum of Art på 3 timmar

9. New York City: Tur av Metropolitan Museum of Art på 3 timmar

Få en omfattande introduktion till New Yorks Metropolitan Museum på en guidad tur som går igenom fem kontinenter och 5000 år av konst. Spara tid på din resa till NYC med att hoppa över kön till befolkningsattraktionen.  Res tillbaka till antikens Egypten i Dendur-templet och lär dig mer om hur det togs till museet med hjälp av Jackie Onassis. Ta reda på egyptiska begravningstraditioner vid Pernods grav och hör om Rockefeller som omkom när han samlade artefakter på Nya Guinea. Se en helt intakt romersk ruin från Pompeji och beundra målningar av Rafael, Van Gogh, Rembrandt, Vermeer och Picasso. Lyssna på berättelser om ovanliga konstnärers märkliga liv längs vägen. Titta på "Madame X" av John Singer Sargent och ta reda på varför den orsakade en sådan uppståndelse i Paris. Du får också se en av USA:s mest berömda målningar, "Washington Crossing the Delaware", av den tysk-amerikanska konstnären Emanuel Gottlieb Leutze. Njut av att ha en guide som är en historiker som brinner för den konst som visas och som ger fascinerande anekdoter i stället för tråkiga fakta och siffror. Du får dessutom tillgång till The Mets exklusiva takterrass när den är öppen mellan maj och oktober.  Beundra panoramautsikten över Central Park och andra platser medan din guide berättar om den omgivande staden och pekar ut var Jackie Onassis en gång bodde och vilka kändisar som nu har sina hem i parken. Din förbokade biljett inkluderar också en donation till museet, så att du inte behöver vänta i långa köer eller punga ut för den föreslagna donationen när du väl är inne.

Brooklyn: Bushwick Street Art Walking Tour

10. Brooklyn: Bushwick Street Art Walking Tour

Utforska New Yorks största utomhusgalleri för gatukonst på en guidad tur till det berömda Bushwick Collective. Lär dig historien om Joe Ficalora, berömd kurator och grundare av kollektivet. Lär dig hur han förvandlade stadsdelen genom att hantera förlust och en längtan efter försköning. Få en inblick från en riktig graffitikonstnär och hör historier bakom konstens väggar. Beundra verk av gatukonstnärer som Blek le Rat och hör hur han gav inspiration till Banksy. Ta en titt på verk av den moderna graffitiporträttmästaren Danielle Mastrion och hennes kvinnliga motsvarighet Lexi Bella. Se konst av Fumero, Giz, Dasic och många andra. Flytta dig från gamla mästare till moderna legender i ett ständigt föränderligt Brooklynkvarter, innan det har försvunnit för gott.

259 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 17

Vanliga frågor om Vandringsturer i New York

Vad finns det för andra saker att göra än Vandringsturer som är värt att besöka i New York?

Andra upplevelser du inte bör missa i New York:

New York: Fler aktiviteter och sevärdheter

New York: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om New York

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 6 653 omdömen

Wir hatten einen super Tag mit unserem Guide Lukas. Er hat uns NY aus seiner Sicht und, da er dort lange gewohnt hat sehr individuella gezeigt. Für uns war es das Best, was uns am ersten Tag passieren coulde. Teile vom Central Park, Chinatown (dort haben wir auch gegessen), Little Italy var unsere Stationen. Die Zeit verging wie im Flug, Lukas hat viel länger sich Zeit genommen. Es war einfach für unsere Familie mit 2 erwachsen Töchtern super!!

Jared gav oss en fantastisk rundtur och överblick över vad som hände den dagen och dagarna som följer. Han gav sitt perspektiv och sin analys som var till stor hjälp för att förstå minnesmärket. Efter att ha varit i New York den dagen, uppskattade vi verkligen vad som har gjorts för att hedra de vi förlorade och de som arbetat så hårt för att rädda liv.

Vår stadsguide Marco visade oss underbara hörn, höjdpunkter och intressanta saker om NY. Det var roligt att gå genom staden med honom, åka buss och tunnelbana och lära känna New Yorks egenheter. Med hans tips & tricks kan du enkelt hitta runt de återstående dagarna. Gärna igen

Vår guide Doris är sensationell... Hon gjorde turnén till en upplevelse för oss! Gospelgudstjänsten var väldigt trevlig... Däremot hade jag önskat att de andra deltagarna i gudstjänsten lyssnade respektfullt istället för att prata konstant!

Bra guide som berättade om Harlem och dess historia. Vi gick en härlig promenad några kvarter, genom en park mot kyrkan och fick samtidigt veta allt om kulturen och omgivningen.