New York
Biljetter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i New York

Vill du upptäcka vad som finns att göra i New York? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om New York

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 28 322 omdömen

Tvådelad upplevelse: Attraktionen och kupongen är topp, stödet från get your guide är absolut dåligt. Varför? På frågan var biljetten nu ska bytas ut fanns ett tydligt svar, men frågan varför två olika adresser finns mellan webben och appen var en stor överraskning. När vi anlände till New York för att byta biljetter, var leverantören förvånad eftersom att dina guider redan ger dig det digitala sightseeingkortet i appen. Därför är inget utbyte nödvändigt! Tillträde med kupongen gick smidigt, men jag är mycket förvånad över att denna leverantör knappast eller knappast verkar känna sina egna produkter. En annan liten anmärkning: Som tjänsteleverantör är ett seriöst utseende också viktigt i WhatsApp Chat. Det finns fortfarande en klar potential här. Trots detta är kupongen du får här Sightseeing Pass och detta rekommenderas starkt.

Mycket bra intryck på imperiet, gå upp på morgonen inte trångt och på kvällen efter 21:00 mycket nära hotellet där vi var noga med att hissen släpper dig på 80: e våningen du gör yaaouu !! och du tar bilder men du har fönster på detta golv, medan du går upp till 86: e och det är bättre att ta dina bilder därifrån eftersom du inte längre har fönstren som kan förstöra dina bilder lite. Att göra absolut

Smidigt att gå direkt till security! Aktiviteten var verkligen högt över förväntan! Bara hissturen upp och ner var värd mycket! Helt otrolig utsikt ifrån tornet! Vi kom vid 10-tiden vilket var bra med tanke på antalet andra turister. Kan verkligen rekommendera!

Fantastisk! Super snabb inresa men oundvikliga köer inuti. Rekommendera definitivt att ta tag i dina biljetter när du anländer till staden. Detta garanterar att du får den tidslucka du vill ha för vilken dag / tid du väljer.

Uppe i ESB igen efter 8 år, denna gången med dotter 14 år för första gången. Mycket nybyggt att se sedan senast men lika imponerande varje gång.