Välj datum
New York

Natturer

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Transport
  • Vattenaktiviteter
135 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 135

Vanliga frågor om Natturer i New York

Vad finns det för andra saker att göra än Natturer som är värt att besöka i New York?

Andra upplevelser du inte bör missa i New York:

Alla saker att se i New York

Vill du upptäcka vad som finns att göra i New York? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om New York

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 1 501 omdömen

Fantastisk turné!

Först och främst en negativ faktor: klädkoden säger smarta kläder, inga baggy jeans. Med min enkla svarta klänning var jag helt överklädd, guiden själv bar jeans med hål. Annars var jag riktigt exalterad över turnén! Många intressanta fakta om förbud. Drycker blandades, det fanns öl, absint och en ale. Barerna sträckte sig från ögonsår till pub till Gatsby-stil och som en höjdpunkt en typisk bakgårdspub som man gick in genom en typisk korridor. Träffade också intressanta människor. Det var riktigt bra, jag skulle boka det igen när som helst om jag inte redan hade gjort det :)

Turnén var fantastisk: följeslagarna hade verkligen en aning, gav massor av tips och information, en relativt liten grupp ~15 personer och Niagarafallen är absolut värda att se!!! Jag behöver bara göra avdrag för bussresan. Bussen var smart, ren och erbjöd wifi, men sätena var inte bekväma att sova i (7 timmar ute och 7 timmar tillbaka borde åtminstone få lite sömn), nästa gång skulle jag definitivt ta en bekväm kudde

Topp! Verkligen att rekommendera!

Sanel var riktigt bra! Turnén var mycket informativ och rolig! Barerna var mycket intressanta och hade många saker värda att se och värt att veta om! Skulle boka turnén igen! Du måste uppleva det själv eftersom du inte kan hitta några av dessa barer på egen hand! Riktigt coola barer, riktigt cool turné! PS Är helt översvämmade i den sista baren, var en fantastisk upplevelse!

Fantastisk rundtur på ovanliga pubar

Turnén var mycket trevlig. Vi besökte 4 pubar/barer, 2 av vilka vi verkligen inte skulle ha hittat på egen hand. Vår guide, Daniel, visste mycket att berätta och det var väldigt underhållande. Turen rekommenderas verkligen.