New York
Rundturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i New York

Vill du upptäcka vad som finns att göra i New York? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om New York

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 12 671 omdömen

Tyckte om denna sightseeingkryssning som var välorganiserad och levererade vad den lovade. Guiden var utmärkt, visste verkligen hans grejer och ganska roligt också! Skulle definitivt rekommendera denna kryssning för dig som vill besöka Frihetsgudinnan med båt och se mer av Manhattan-horisonten vid solnedgången. Vyerna mot båtens baksida när de återvände till hamnen var fantastisk!

Det var sensationellt! Piloten Nic (en engelsman) var mer än vänlig och förklarade horisonten bra. Förfarandet vid flygfältet var helt enkelt. Bara vägen dit var en överraskning. Till skillnad från andra leverantörer som börjar i Jersey, är Ross Aviation belägen i White Plains. Med tåg och sedan med taxi är det inte ett problem. Allt som allt - bra!

Fantastiskt flyg med en klarblå himmel, piloten Keenan var väldigt informativ och vänlig, 4 av min familj hade aldrig flytt i en helikopter förut och den kom överväldigad av den. Väl värt det och det kryssade alla våra rutor tack. Markbesättningen var också mycket vänlig och rolig.

Kul att komma in lite backstage. Under matchdagar får man inte gå ner till omklädningsrummen.

Fantastiskt bra organiserat och riktigt trevlig och kunnig guide.