Las Vegas
Natur och äventyr

Natur och äventyr
200 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Las Vegas Natur och äventyr

Las Vegas: Grand Canyon, stopp vid Hoover Dam, lunch och gratis WiFi

Las Vegas: Grand Canyon, stopp vid Hoover Dam, lunch och gratis WiFi

Upplev Grand Canyon West Rim på en endagstur med 4 timmar på Hualapai Reservation. Lämna Las Vegas och kör genom Mojaveöknen på en buss. Gör ett kort stopp vid Arizona Joshua Tree Forest för att ta bilder av dessa unika träd och passera genom Grand Wash Cliffs på väg till Hualapai Reservation. Tillbringa 4 timmar vid Grand Canyon West, där du måste besöka Eagle Point, Guano Point och Hualapai Ranch. Håll energin uppe med en granola bar. Du kan uppgradera upplevelsen till att omfatta det arkitektoniska underverket Grand Canyon Skywalk. Njut av den lunchlåda i deli-stil som ingår. Gör ett kort fotostopp av Hoover Dam från bron med utsikt över ett utsiktsområde på vägen tillbaka till Las Vegas. Gör ett kort stopp vid Hemenway Park i Boulder City för att eventuellt få en glimt av de lokala Bighorn Sheep på återresan till Las Vegas.

Las Vegas Strip: Biljett till The High Roller på LINQ

Las Vegas Strip: Biljett till The High Roller på LINQ

Det finns inget bättre sätt att njuta av utsikten över Las Vegas än från toppen av High Roller. Detta observationshjul, som är över 550 fot högt (cirka 168 meter), ger den perfekta utsiktspunkten för att se allt som händer längs The Strip. Se själv under en 30-minuters revolution i en av High Rollers 28 luftkonditionerade kupéer. High Roller slår till och med London Eye som det största observationshjulet i världen. Under åkturen får du en underhållande audiotur om Las Vegas historia, perfekt tajmad för att peka ut områdets landmärken när de dyker upp under rotationen. High Roller ligger i hjärtat av Las Vegas LINQ, en livlig strandpromenad med barer, butiker och restauranger. Här har du den perfekta platsen att fortsätta din kväll efter att ha upplevt Las Vegas från ovan.

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur med lunch

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur med lunch

Gå ut ur Las Vegas och upplev hisnande Antelope Canyon på en dagsutflykt. Upptäck varför Navajo kallar kanjonen "platsen där vatten rinner genom stenar", ta vackra bilder av imponerande geologiska formationer och se Colorado River vid Horseshoe Bend. Möt din guide vid din upphämtningsplats i Las Vegas och gå in i den höga öknen. När du kör, passera genom staden Kanab i Utah. Efter en kort badrumspaus närmar du dig den mäktiga Colorado River för ett besök i Horseshoe Bend. Stanna vid utsiktspunkten för att se panoramautsikt över Lake Powell innan du åker till en av världens mest populära fotograferingsplatser, Antelope Canyon. Välj mellan att gå in i kanjonen under prime time, de bästa timmarna för att se solljuset på kanjonväggarna eller icke-prime time. Möt din lokala Navajo-turguide och gå in i kanjonen för att få bilder av ljuset som reflekterar från kanjonväggarna. Kör sedan till Page för en lunchpaus innan du återvänder till Las Vegas. Stanna till och ta fantastiska bilder längs vägen. Det är trots allt inte varje dag man omges av så färgglada, naturliga klippformationer.

Las Vegas: Nattlig helikopterflygning över Las Vegas Strip

Las Vegas: Nattlig helikopterflygning över Las Vegas Strip

Upplev spänningen i helikopterflygning medan du njuter av hisnande vyer på en nattlig flygtur över Las Vegas, världens underhållningshuvudstad! Vegas Strip Night Flight Tour är ett snabbt och enkelt sätt för gäster som är osäkra på att åka helikopter att "testa vattnet" medan de ser den världsberömda Las Vegas Strip och Downtown från luften med alla neonljus som lyser nedanför. Du kommer att stiga upp till en panoramautsikt över hela staden Las Vegas på denna otroliga berättade tur och flyger förbi T-Mobile Arena, Allegiant Stadium, Eiffeltornet i Paris, Bellagio Fountains, High Roller Observation Wheel och MSG Sphere från himlen! Kasinon och neonskyltar är ännu mer livfulla mot den mörka ökenhimlen. Denna tur inkluderar transport tur och retur till och från vår flygterminal som ligger strax utanför Las Vegas Strip.

Från Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend & Lunch

Från Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend & Lunch

Utforska den världsberömda Antelope Canyon och Horseshoe Bend på en dagsutflykt från Las Vegas, med inträdesbiljetter inkluderade. Vandra genom Arizonas landskap och stanna till för att fotografera vid natursköna platser. Möt din guide i Las Vegas och gå ombord på den luftkonditionerade lyxbussen för att påbörja din upplevelse. Slappna av på vägen till Page och njut av utsikten över Virgin River Gorge och klippformationerna vid Escalante/Grand Staircase National Monument.   Gå mellan de berömda skulpterade sandstensväggarna och beundra de kalejdoskopiska färgerna och ljusmönstren som du har sett tusen gånger tidigare på foton.   Stanna för att ta dina egna foton medan du lyssnar på din navajoguide som berättar om den lokala historien och kulturen. Och njut av din medföljande müslibar och vatten på vägen om du blir hungrig eller törstig. Fortsätt till Horseshoe Bend Overlook, där Coloradofloden har skapat den berömda hästskoformade kurvan. Du kan göra en kort rundvandring på 2,4 kilometer för att nå utsiktsplatsen och sedan njuta av utsikten över floden när den rinner genom Glen Canyon.   Gå tillbaka till bussen för din returresa till Las Vegas, där du släpps av vid den ursprungliga utgångspunkten.

Las Vegas: Biljett till STRAT Tower Observation Deck

Las Vegas: Biljett till STRAT Tower Observation Deck

Tower är ett av de mest ikoniska inslagen i Las Vegas världsberömda skyline, med vidsträckt utsikt över Las Vegas Valley, restauranger, drinkar och äventyr som alla är möjliga här. Din biljett ger tillgång till både inomhus- och utomhusobservationsdäcket. Kliv in på observationsdäcket inomhus, som är inhägnat, klimatkontrollerat och har glasfönster från golv till tak. Observationsdäcket utomhus erbjuder fri utsikt över den friska luften. Du kan också zooma in på staden med de tillgängliga sökarna. Besök tornets observationsdäck nära solnedgången för bästa upplevelse. Efter att ha sett regnbågens färger på himlen kommer du att kunna njuta av ljusen som lyser upp staden.

Las Vegas: Sightseeing Night Tour med öppen buss

Las Vegas: Sightseeing Night Tour med öppen buss

Upplev Las Vegas glitter och glamour efter mörkrets inbrott med Big Bus Las Vegas Night Tour. Hoppa ombord på vår bekväma dubbeldäckarbuss och ge dig ut på en spännande resa genom den ikoniska Las Vegas Strip. När solen går ner och staden lyser upp kan du bevittna de bländande sevärdheter och ljud som gör Las Vegas till världens underhållningshuvudstad. Kryssa förbi kända landmärken som Bellagio Fountains, Eiffeltornet i Paris Las Vegas, The Stratosphere och den ikoniska skylten "Welcome to Fabulous Las Vegas". Vår digitala ljudexpert ger fascinerande kommentarer och delar med sig av berättelserna och de dolda intrigerna i stadens historia, arkitektur och berömda attraktioner. Luta dig tillbaka och koppla av medan du njuter av panoramautsikten över Vegas mest kända sevärdheter från bussens öppna däck. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren Vegas-veteran är Big Bus Las Vegas kvällstur det perfekta sättet att uppleva stadens pulserande nattliv. Missa inte denna oförglömliga kväll med nöjen, underhållning och fantastiska vyer över Las Vegas.

Las Vegas: Grand Canyon West och Hoover Dam-tur med måltider

Las Vegas: Grand Canyon West och Hoover Dam-tur med måltider

Följ med på en heldag med äventyr från Las Vegas på en rundtur i Grand Canyons västra kant - hem till den berömda Skywalk och den mäktiga Hooverdammen. Njut av en utsökt sittande frukost och en BBQ-lunch på Guano Point med utsikt över kanjonen. Avresa från Las Vegas med en luftkonditionerad lyxbuss tidigt på morgonen. Bekanta dig med din guide för dagen och åk till en lokal restaurang strax utanför Vegas för en utsökt och varm sittfrukost. Kör till dagens första stopp vid Hooverdammen. Njut av lite tid för att ta några fantastiska panoramabilder av dammen. Fortsätt genom Joshua Tree Forest, med många fler fotomöjligheter längs vägen. Väl framme vid Grand Canyons västra kant får du VIP-åtkomst till de många fantastiska utsiktsplatserna, utan att behöva stå i kö för att ta alternativa bussar. Beundra de fantastiska panoramabilderna över den ikoniska kanjonen. Anländer till Guano Point, där du kommer att njuta av en välsmakande BBQ-lunch på en idealisk naturskön plats med utsikt över kanjonen. Du kan också välja att besöka glas Skywalk byggd över kanten av kanjonen om du väljer detta alternativ när du bokar. Slutligen kan du koppla av på återresan till Las Vegas.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Kom bort från de starka ljusen i Las Vegas och resa in i den stora amerikanska sydvästen. Besök Antelope Canyon, Horseshoe Bend och Grand Canyon. Dra nytta av kunskapen hos din expertguide på vägen. Stanna först vid Antelope Canyon och njut av dess färgglada, intrikata klippväggar och formationer, regnbågsfärger och mönster. Du kommer att utforska kanjonen med en erfaren Navajo-guide. Ta sedan in spektakulära vyer vid Horseshoe Bend, en hästskoformad inskuren meander av Coloradofloden. Efter att ha vandrat 1,2 km på en sandstig, ta dig tid att beundra de hisnande vyerna. Slutligen, stanna till vid den världsberömda Grand Canyon, en UNESCO: s världsarvslista. Upptäck dess skiktade band av röd sten som avslöjar miljontals år av geologisk historia.

Las Vegas: Inträde till Madame Tussauds med en gondolkryssning

Las Vegas: Inträde till Madame Tussauds med en gondolkryssning

Mixa med megastjärnor och få ansikte mot ansikte med superstjärnor på med en biljett till Madame Tussauds Las Vegas, världens största vaxmuseum. Träffa Marvels megastjärnor som Nick Fury, Hulken, Spiderman och Captain America. Kryssa längs Venetian Hotel and Casino på en gondoltur. / p> Ta en tur på Mileys rivningskula i livsstorlek och böj dig ner till Queen Bey. Ta en snurr på en DJ-uppsättning med headliner Steve Aoki. Känn spänningen när du kastar dig i en pool med en miljon pokerchips och fest med Wolf Pack-pojkarna. Segla på en gondolkryssning på vattnet utanför det ikoniska Venetian Hotel and Casino med utsikt över den berömda Las Vegas Strip. Flyta under broar, bredvid kaféer, under balkonger och kust nerför Grand Canal./p> Transporteras av det lugnande ljudet av vattnet och de romantiska sångerna från gondolierna.

Immersion-upplevelser

Las Vegas

Las Vegas

Våra mest rekommenderade Las Vegas Natur och äventyr

Las Vegas: Grand Canyon, stopp vid Hoover Dam, lunch och gratis WiFi

Las Vegas: Grand Canyon, stopp vid Hoover Dam, lunch och gratis WiFi

Upplev Grand Canyon West Rim på en endagstur med 4 timmar på Hualapai Reservation. Lämna Las Vegas och kör genom Mojaveöknen på en buss. Gör ett kort stopp vid Arizona Joshua Tree Forest för att ta bilder av dessa unika träd och passera genom Grand Wash Cliffs på väg till Hualapai Reservation. Tillbringa 4 timmar vid Grand Canyon West, där du måste besöka Eagle Point, Guano Point och Hualapai Ranch. Håll energin uppe med en granola bar. Du kan uppgradera upplevelsen till att omfatta det arkitektoniska underverket Grand Canyon Skywalk. Njut av den lunchlåda i deli-stil som ingår. Gör ett kort fotostopp av Hoover Dam från bron med utsikt över ett utsiktsområde på vägen tillbaka till Las Vegas. Gör ett kort stopp vid Hemenway Park i Boulder City för att eventuellt få en glimt av de lokala Bighorn Sheep på återresan till Las Vegas.

Las Vegas Strip: Biljett till The High Roller på LINQ

Las Vegas Strip: Biljett till The High Roller på LINQ

Det finns inget bättre sätt att njuta av utsikten över Las Vegas än från toppen av High Roller. Detta observationshjul, som är över 550 fot högt (cirka 168 meter), ger den perfekta utsiktspunkten för att se allt som händer längs The Strip. Se själv under en 30-minuters revolution i en av High Rollers 28 luftkonditionerade kupéer. High Roller slår till och med London Eye som det största observationshjulet i världen. Under åkturen får du en underhållande audiotur om Las Vegas historia, perfekt tajmad för att peka ut områdets landmärken när de dyker upp under rotationen. High Roller ligger i hjärtat av Las Vegas LINQ, en livlig strandpromenad med barer, butiker och restauranger. Här har du den perfekta platsen att fortsätta din kväll efter att ha upplevt Las Vegas från ovan.

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur med lunch

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur med lunch

Gå ut ur Las Vegas och upplev hisnande Antelope Canyon på en dagsutflykt. Upptäck varför Navajo kallar kanjonen "platsen där vatten rinner genom stenar", ta vackra bilder av imponerande geologiska formationer och se Colorado River vid Horseshoe Bend. Möt din guide vid din upphämtningsplats i Las Vegas och gå in i den höga öknen. När du kör, passera genom staden Kanab i Utah. Efter en kort badrumspaus närmar du dig den mäktiga Colorado River för ett besök i Horseshoe Bend. Stanna vid utsiktspunkten för att se panoramautsikt över Lake Powell innan du åker till en av världens mest populära fotograferingsplatser, Antelope Canyon. Välj mellan att gå in i kanjonen under prime time, de bästa timmarna för att se solljuset på kanjonväggarna eller icke-prime time. Möt din lokala Navajo-turguide och gå in i kanjonen för att få bilder av ljuset som reflekterar från kanjonväggarna. Kör sedan till Page för en lunchpaus innan du återvänder till Las Vegas. Stanna till och ta fantastiska bilder längs vägen. Det är trots allt inte varje dag man omges av så färgglada, naturliga klippformationer.

Las Vegas: Nattlig helikopterflygning över Las Vegas Strip

Las Vegas: Nattlig helikopterflygning över Las Vegas Strip

Upplev spänningen i helikopterflygning medan du njuter av hisnande vyer på en nattlig flygtur över Las Vegas, världens underhållningshuvudstad! Vegas Strip Night Flight Tour är ett snabbt och enkelt sätt för gäster som är osäkra på att åka helikopter att "testa vattnet" medan de ser den världsberömda Las Vegas Strip och Downtown från luften med alla neonljus som lyser nedanför. Du kommer att stiga upp till en panoramautsikt över hela staden Las Vegas på denna otroliga berättade tur och flyger förbi T-Mobile Arena, Allegiant Stadium, Eiffeltornet i Paris, Bellagio Fountains, High Roller Observation Wheel och MSG Sphere från himlen! Kasinon och neonskyltar är ännu mer livfulla mot den mörka ökenhimlen. Denna tur inkluderar transport tur och retur till och från vår flygterminal som ligger strax utanför Las Vegas Strip.

Från Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend & Lunch

Från Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend & Lunch

Utforska den världsberömda Antelope Canyon och Horseshoe Bend på en dagsutflykt från Las Vegas, med inträdesbiljetter inkluderade. Vandra genom Arizonas landskap och stanna till för att fotografera vid natursköna platser. Möt din guide i Las Vegas och gå ombord på den luftkonditionerade lyxbussen för att påbörja din upplevelse. Slappna av på vägen till Page och njut av utsikten över Virgin River Gorge och klippformationerna vid Escalante/Grand Staircase National Monument.   Gå mellan de berömda skulpterade sandstensväggarna och beundra de kalejdoskopiska färgerna och ljusmönstren som du har sett tusen gånger tidigare på foton.   Stanna för att ta dina egna foton medan du lyssnar på din navajoguide som berättar om den lokala historien och kulturen. Och njut av din medföljande müslibar och vatten på vägen om du blir hungrig eller törstig. Fortsätt till Horseshoe Bend Overlook, där Coloradofloden har skapat den berömda hästskoformade kurvan. Du kan göra en kort rundvandring på 2,4 kilometer för att nå utsiktsplatsen och sedan njuta av utsikten över floden när den rinner genom Glen Canyon.   Gå tillbaka till bussen för din returresa till Las Vegas, där du släpps av vid den ursprungliga utgångspunkten.

Las Vegas: Biljett till STRAT Tower Observation Deck

Las Vegas: Biljett till STRAT Tower Observation Deck

Tower är ett av de mest ikoniska inslagen i Las Vegas världsberömda skyline, med vidsträckt utsikt över Las Vegas Valley, restauranger, drinkar och äventyr som alla är möjliga här. Din biljett ger tillgång till både inomhus- och utomhusobservationsdäcket. Kliv in på observationsdäcket inomhus, som är inhägnat, klimatkontrollerat och har glasfönster från golv till tak. Observationsdäcket utomhus erbjuder fri utsikt över den friska luften. Du kan också zooma in på staden med de tillgängliga sökarna. Besök tornets observationsdäck nära solnedgången för bästa upplevelse. Efter att ha sett regnbågens färger på himlen kommer du att kunna njuta av ljusen som lyser upp staden.

Las Vegas: Sightseeing Night Tour med öppen buss

Las Vegas: Sightseeing Night Tour med öppen buss

Upplev Las Vegas glitter och glamour efter mörkrets inbrott med Big Bus Las Vegas Night Tour. Hoppa ombord på vår bekväma dubbeldäckarbuss och ge dig ut på en spännande resa genom den ikoniska Las Vegas Strip. När solen går ner och staden lyser upp kan du bevittna de bländande sevärdheter och ljud som gör Las Vegas till världens underhållningshuvudstad. Kryssa förbi kända landmärken som Bellagio Fountains, Eiffeltornet i Paris Las Vegas, The Stratosphere och den ikoniska skylten "Welcome to Fabulous Las Vegas". Vår digitala ljudexpert ger fascinerande kommentarer och delar med sig av berättelserna och de dolda intrigerna i stadens historia, arkitektur och berömda attraktioner. Luta dig tillbaka och koppla av medan du njuter av panoramautsikten över Vegas mest kända sevärdheter från bussens öppna däck. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren Vegas-veteran är Big Bus Las Vegas kvällstur det perfekta sättet att uppleva stadens pulserande nattliv. Missa inte denna oförglömliga kväll med nöjen, underhållning och fantastiska vyer över Las Vegas.

Las Vegas: Grand Canyon West och Hoover Dam-tur med måltider

Las Vegas: Grand Canyon West och Hoover Dam-tur med måltider

Följ med på en heldag med äventyr från Las Vegas på en rundtur i Grand Canyons västra kant - hem till den berömda Skywalk och den mäktiga Hooverdammen. Njut av en utsökt sittande frukost och en BBQ-lunch på Guano Point med utsikt över kanjonen. Avresa från Las Vegas med en luftkonditionerad lyxbuss tidigt på morgonen. Bekanta dig med din guide för dagen och åk till en lokal restaurang strax utanför Vegas för en utsökt och varm sittfrukost. Kör till dagens första stopp vid Hooverdammen. Njut av lite tid för att ta några fantastiska panoramabilder av dammen. Fortsätt genom Joshua Tree Forest, med många fler fotomöjligheter längs vägen. Väl framme vid Grand Canyons västra kant får du VIP-åtkomst till de många fantastiska utsiktsplatserna, utan att behöva stå i kö för att ta alternativa bussar. Beundra de fantastiska panoramabilderna över den ikoniska kanjonen. Anländer till Guano Point, där du kommer att njuta av en välsmakande BBQ-lunch på en idealisk naturskön plats med utsikt över kanjonen. Du kan också välja att besöka glas Skywalk byggd över kanten av kanjonen om du väljer detta alternativ när du bokar. Slutligen kan du koppla av på återresan till Las Vegas.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Kom bort från de starka ljusen i Las Vegas och resa in i den stora amerikanska sydvästen. Besök Antelope Canyon, Horseshoe Bend och Grand Canyon. Dra nytta av kunskapen hos din expertguide på vägen. Stanna först vid Antelope Canyon och njut av dess färgglada, intrikata klippväggar och formationer, regnbågsfärger och mönster. Du kommer att utforska kanjonen med en erfaren Navajo-guide. Ta sedan in spektakulära vyer vid Horseshoe Bend, en hästskoformad inskuren meander av Coloradofloden. Efter att ha vandrat 1,2 km på en sandstig, ta dig tid att beundra de hisnande vyerna. Slutligen, stanna till vid den världsberömda Grand Canyon, en UNESCO: s världsarvslista. Upptäck dess skiktade band av röd sten som avslöjar miljontals år av geologisk historia.

Las Vegas: Inträde till Madame Tussauds med en gondolkryssning

Las Vegas: Inträde till Madame Tussauds med en gondolkryssning

Mixa med megastjärnor och få ansikte mot ansikte med superstjärnor på med en biljett till Madame Tussauds Las Vegas, världens största vaxmuseum. Träffa Marvels megastjärnor som Nick Fury, Hulken, Spiderman och Captain America. Kryssa längs Venetian Hotel and Casino på en gondoltur. / p> Ta en tur på Mileys rivningskula i livsstorlek och böj dig ner till Queen Bey. Ta en snurr på en DJ-uppsättning med headliner Steve Aoki. Känn spänningen när du kastar dig i en pool med en miljon pokerchips och fest med Wolf Pack-pojkarna. Segla på en gondolkryssning på vattnet utanför det ikoniska Venetian Hotel and Casino med utsikt över den berömda Las Vegas Strip. Flyta under broar, bredvid kaféer, under balkonger och kust nerför Grand Canal./p> Transporteras av det lugnande ljudet av vattnet och de romantiska sångerna från gondolierna.

Vanliga frågor om Natur och äventyr i Las Vegas

Vad finns det för andra saker att göra än Natur och äventyr som är värt att besöka i Las Vegas?

Andra upplevelser du inte bör missa i Las Vegas:

De mest populära sevärdheterna i Las Vegas

Att göra i Las Vegas

Städer i USA

Utforska Las Vegas

Läs vår kompletta guide till Las Vegas eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Las Vegas

Samlat omdöme

4.6
(4 097 recensioner)

Hotellhämtning på plats och i tid, incheckning och säkerhetskort på flygplatsen, helikoptertur var fantastisk om än lite läskig ibland men Cain var en utmärkt pilot och fick oss att känna oss säkra, picknicken på kanjonen var också riktigt söt. Fantastiska vyer som du aldrig skulle se annars!

Var väldigt snäll. Däremot kommer du att tilldelas platser. Den som sitter på höger sida har bäst plats där kan du se allt. Men överlag riktigt trevligt. Det är definitivt värt att se LasVegas från ovan i mörkret. Prismässigt tycker jag att det är lite dyrt då flygresan tar ca 12 minuter.

Helikopterpiloten gjorde hela resan, han var duktig och rolig! Hoppas ni som bokar får honom. Minns dessvärre inte hans namn, men han skämtade mycket om tex att han var doktor.

platserna vi såg och upplevelsen av att åka i en helikopter. anläggningarna behöver förbättras, det fanns inga toaletter på resan.

Väldigt trevligt och sevärt. Bra professionell personal. Tryggt och säkert!