Lägg till datum

LondonMuseum och utställningar

Våra mest rekommenderade London Museum och utställningar

London: Rundtur på National Gallery före arbetstid med konstverkstad

1. London: Rundtur på National Gallery före arbetstid med konstverkstad

Upptäck Londons National Gallery på en rundtur före lunchtid och gör en resa genom konsthistorien medan du utforskar en av världens mest imponerande konstsamlingar. Upptäck innebörden bakom mästerverken med din historiska guide och skissa dina egna skapelser inne i galleriet. Möt din guide på National Gallery och ge dig ut på en rundtur enbart för din grupp. Vandra genom de stora salarna utan de vanliga folkmassorna och förundras över kända konstverk som visar konstens utveckling genom historien. Upptäck målningarnas djupare innebörd med detaljerade förklaringar från din konsthistoriska guide. Därefter kan du delta i en exklusiv skissworkshop inne i det tomma galleriet. Lär dig grunderna i skissning och perspektiv av din guide och låt de omgivande konstverken ge bränsle åt din kreativitet. Skapa din egen unika souvenir som du kan ta med dig hem efter din unika upplevelse på denna ikoniska plats. GetYourGuide samarbetar med National Gallery i London för att ge dig en verkligt unik upplevelse med en av de största konstsamlingarna i världen. Se världsberömda målningar på en exklusiv rundtur före öppettider och förverkliga dina egna idéer med en skissworkshop.

London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

2. London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

Ta en tur av det tidlösa Towern, som har varit en del av den brittiska historien sedan 1000-talet. Unesco-världsarvet Towern byggdes 1086 av Vilhelm Erövraren.  Upptäck Londons slott, som är en säker fästning, ett kungligt palats och dessutom ett ökänt fängelse. Se korparna som bor runt murarna och ta reda på varför de anses vara Towerns beskyddare. Promenera över Tower Green för att se var många avrättningar ägde rum, bland annat av två av Henrik VIII:s fruar. Du får också tillträde till Towerns interiörer. Förbered dig på att bli bländad av Storbritanniens kronjuveler. Dessa ovärderliga symboler för den brittiska monarkin utgör världens största samling av kronjuveler. Titta på de 23 578 ädelstenarna, inklusive den glittrande kejserliga statskronan – enbart denna kronan har 2 868 diamanter, 273 pärlor, 17 safirer, 11 smaragder och 5 rubiner. Få värdefulla insikter i Towerns historia från några av dess mest kända invånare, Yeoman Body. Även om turerna för närvarande inte är tillgängliga kommer Yeoman Warders att finnas på plats för att berätta fascinerande historier om tornet genom tiderna.

London: Madame Tussauds

3. London: Madame Tussauds

Miljontals människor har strömmat in genom dörrarna till Londons Madame Tussauds sedan det öppnade för över 200 år sedan. Lägg till ditt namn på listan och gå upp på röda mattan för att se alla dina favoritstjärnor. Repen och stolparna i museistil har försvunnit, så du kan verkligen komma nära inpå A-listans kändisar, sportlegender, politiska tungviktare och historiska ikoner. Återupplev ögonblicken och händelserna som skapade världsnyheter. Möt dina favoritkändisar - så som Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch och Tom Hardy - på den ultimata festen. Hälsa folket med den brittiska kungafamiljen på Buckingham Palaces ikoniska balkong, ta en selfie med det kungliga paret Harry och Meghan och träffa Harry Styles. Utforska den vilda djungeln i Kong: Skull Island med Tom Hiddleston som kapten James Conrad eller ta en taxi genom London för en resa genom 400 år av huvudstadens historia. Använd sedan kraften för att transporteras till en galax långt, långt borta och bli en stjärna i det stora Star Wars-universumet.

London: Inträdesbiljett till Emirates Stadium och audioguide

4. London: Inträdesbiljett till Emirates Stadium och audioguide

Utforska bakom kulisserna på Arsenal Football Club och låt en mängd Arsenal-stjärnor dela med sig av sina upplevelser från matchdagen med en audioguide på Emirates Stadium. Gör dig redo att ta plats i omklädningsrummet, gå ner i tunneln och föreställa dig hur 60 000 fans vrålar. Använd de Arsenal-märkta hörlurarna för att lyssna på den medföljande audioguiden. Visa spelarstatistik och höjdpunkter från deras bästa stunder med hjälp av tröjkameran, medan turnékameran ger din upplevelse liv med interaktiv tillgång till filmer som aldrig tidigare visats. Besök Arsenal Museum, Arsenal grundades 1886 och har en fantastisk historia från klubbens tid i Woolwich, Highbury och Emirates Stadium. Det nyrenoverade museet erbjuder besökarna en chans att ta del av ett antal spännande utställningar. Många av de föremål som visas upp har vänligen donerats av tidigare spelare. Bland höjdpunkterna finns Jens Lehmanns målvaktshandskar som han hade på sig i varje ligamatch under den obesegrade "Invincibles"-säsongen 2003/04, Michael Thomas stövlar från Anfield 89 och Charlie Georges FA-cupfinaltröja från 1971. Museet har också två imponerande videoteatrar och tjugo stora utställningar om Arsenals stolta historia. Du får ett intyg när du har avslutat ditt besök. Letar du efter någonstans att ta en bit mat efter ditt besök? Varför inte besöka Chapman's (som ligger utanför Armoury Store), som serverar ett brett utbud av mat och dryck, inklusive te och kaffe, smörgåsar, paninis, wraps och mycket mer.

Från London: Dagstur till Windsor, Stonehenge och Bath

5. Från London: Dagstur till Windsor, Stonehenge och Bath

Utforska flera av de främsta sevärdheterna utanför London på denna heldagsresa med buss från huvudstaden. Upplev Windsor Castles unika elegans, lär dig mer om myterna kring Stonehenge och beundra den klassiska georgianska arkitekturen i den vackra staden Bath. Besök även det romerska badhus staden döptes efter. Windsor Castle Här kommer fans av det brittiska kungahuset att vara i sitt esse. Besök drottning Elizabeth II:s hem och utforska slottets rika historia. Kika in genom nyckelhålen på världens största och äldsta slott. Njut av att utforska de statliga våningarna på egen hand och beundra av platsens otroligt överdådiga inredning. Våningarna används för statsbesök än idag. Känn dig som en del av dessa kungliga traditioner medan du beundrar världsberömda konstverk. Besök St Georges Chapel, där många kungars och drottningars gravar finns, framför allt Henrik VIII och hans tredje hustru Jane Seymour. Se Queen Marys Dolls House och bli förvånad över storleken och den komplicerade utformningen av världens mest berömda dockhus. Mystiska Stonehenge Vandra runt på världsarvsplatsen och fängslas av den unika stenformationen! De 40 ton stora stenarna har stått ensamma mitt ute på Salisbury-slätten sedan de uppfördes där för 5000 år sedan. Ett överflöd av teorier omger Stonehenge – var det ett religiöst tempel, en astronomisk klocka eller en gravplats från bronsåldern? Bestäm själv medan du upptäcker historien bakom detta mystiska monument. Bath Bath står stolt på Avonflodens sluttningar och var den första staden i England som utsågs till UNESCO:s världsarv. Beundra vackra Bath Abbey från 1400-talet, hänförs av den fantastiska georgianska arkitekturen och se ut över romantiska Pulteney Bridge. Romerska baden i Bath Bath har den bäst bevarade romerska kurorten från antiken och är berömd för sina romerska bad. Fördjupa dig i detta magiska monuments historia (som mirakulöst nog inte hittades innan 1870-talet) och beundra dess fascinerande konstruktion.  Du anländer tillbaka till London cirka klockan 19.45.

London Eye och Madame Tussauds – kombinationsbiljett

6. London Eye och Madame Tussauds – kombinationsbiljett

Denna kombinationsbiljett ger dig tillgång till två av Londons mest ikoniska sevärdheter. Se staden som aldrig förr från London Eye innan du minglar med dina favoritstjärnor på Madame Tussauds.  Börja vid The London Eye där du får stadens bästa utsikt över Big Ben, Houses of Parliament och Buckingham Palace. Upplev London från ett annorlunda perspektiv på världens högsta fristående pariserhjul, 135 meter över staden. Gå sedan till den ikoniska Madame Tussauds och ta dig upp på röda mattan för att se alla dina favoritstjärnor. Kom nära såväl A-listans kändisar, sportlegender, politiska tungviktare och historiska ikoner som kungafamiljen på den kungliga balkongen. 

London: Entrébiljett till London Transport Museum

7. London: Entrébiljett till London Transport Museum

Besök Londons transportmuseum i hjärtat av Covent Garden. Utforska den starka kopplingen mellan transport och det moderna Londons tillväxt sedan 1800-talet. Se sevärdheter som världens första underjordiska ångtåg och den elektriska tunnelbanan. Historiska fordon, världsberömda affischer och föremål från museets samling berättar historien om Londons utveckling. Upptäck rötterna till varumärket London Transport. Ha nöje av interaktiva utställningar, som en simulator för utbildning av tunnelbanans lokförare.  Spåra transporternas historia från hästdragna bussar till världens första tunnelbana. Lär dig om hur kartan över tunnelbanan skapades och strosa genom färgstarka utställningar som visar hur transporterna upprätthåller London. Beundra samlingar av affischer och grafisk konst som den berömda bullseye-logotypen och den schematiska kartan över tunnelbanan.

Från London: Dagsutflykt till Oxford och Cotswolds byar

8. Från London: Dagsutflykt till Oxford och Cotswolds byar

Ta en fullständigt guidad hel dags utflykt till Oxford och Cotswolds från London. Se det historiska universitetet i Oxford, utforska byarna i Cotswolds och beundra den frodiga engelska landsbygden. Du åker från London i en lyxig Mercedes-minibuss och spenderar förmiddagen med att utforska den vackra universitetsstaden Oxford. Vandra bland de kulturminnesmärkta byggnaderna och högskolorna och klättra upp på till av utsiktsplatserna för hisnande utsikter över tornspirorna. Förundras över Ashmolean-museets samling innan du beger dig till de pittoreska byarna i Cotswolds för att se traditionella små stugor byggda av sten. Anländ till byn Burford, porten till Cotswolds, och bli uppslukad av denna livliga marknadsstad. Ta en kort resa till Bibury och strosa till den berömda och sagolika Arlington Row. Beundra dessa stugor från 1300-talet och få en inblick i deras historia av din guide. Efteråt tar du en naturskön resa tillbaka till London.

London: British Museum på rundtur med guidning av en expert

9. London: British Museum på rundtur med guidning av en expert

Upptäck några av höjdpunkterna på British Museum tillsammans med en licensierad guide och få en försmak av ett av världens äldsta och finaste museer. Eftersom det finns så mycket att se skulle du kunna tillbringa en vecka på British Museum och fortfarande inte hinna upptäcka allt. Upplev det bästa av British Museums samlingar och börja med att njuta av utsikten över det hänförande taket. Beundra det spektakulära glastaket i museets Great Court, ett konstverk i sin egen rätt. Se sedan den världsberömda "Rosettastenen", nyckeln till de egyptiska hieroglyfernas gåta. Beundra de kontroversiella Parthenonskulpturerna, tagna från Parthenon i Aten av Lord Elgin, en f.d. brittisk ambassadör i det osmanska riket. Se den stora samlingen av egyptiska mumier och artefakter som hittats på gravplatser i Sutton Hoo, liksom de "bevingade tjurarna" från Khorsabad.

London: Towern med tidigt tillträde & möte med en Beefeater

10. London: Towern med tidigt tillträde & möte med en Beefeater

Utforska ett av Londons äldsta monument på en guidad tur i Tower of London tidigt på morgonen och se kronjuvelerna innan folkmassorna kommer. Undvik köerna med denna tidiga tur till den legendariska platsen där tre engelska drottningar avrättades, och få en introduktion till ursprunget till attraktionen innan du träffar en av Yeomen Warders, mer känd som Beefeaters. Lär dig mer om traditionerna hos dessa elitvakter, som historiskt sett ansvarade för fångarna i tornet och för att skydda kronjuvelerna. Res genom århundraden av brittisk historia samt se var Guy Fawkes ställdes inför rätta. Förundras över magnifika klot, svärd, ringar, kronor och spiror som användes vid kungliga ceremonier och kröningar. Stanna i Towern och utforska det i din egen takt när den officiella rundturen är slut. Vid bokning kan du välja att uppgradera din tur, så den inkluderar en biljett till Buckingham Palace. Om du väljer att uppgradera din tur kommer din guide att eskortera dig in i Buckingham Palace som bara öppnar sina dörrar för besökare två månader varje år. Dra nytta av ett unikt tillfälle att få en sällsynt inblick i kungligheternas privata residens. Tillgången är garanterad och det kommer inte att finnas några köer att vänta i. Dessa rum med påkostade lägenheter och glittrande rum rymmer några av de största skatterna i den kungliga samlingen. Med den officiella ljudguiden från Buckingham Palace kan du lära dig om palatsens historia och traditioner när du promenerar genom palatset och dess trädgårdar och tar in skönheten i denna pittoreska kungliga miljö.

178 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 12

Sevärdheter du inte bör missa

Vanliga frågor om Museum och utställningar i London

Vad finns det för andra saker att göra än Museum och utställningar som är värt att besöka i London?

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Fantastiskt! Appen ger absolut bästa förslag och översikt för aktiviteter, och dessutom föreslår bästa pris! Mkt nöjd med både appen och aktiviteterna!

Väldigt intressant plats och tillsammans med ljudguide (ingår inte) får man mycket intressant information också.

En upplevelse! Det var mycket större än jag föreställt mig och fantastiska miljöer/scener.

Fantastisk upplevelse!! Så värt pengarna!! Skulle lätt göra det igen!

Intressant med vackra byggnader och otroligt mycket guld och juveler.