London
Buss- och minivanturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i London

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i London?

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 20 168 omdömen

Flodkryssning var kort men söt - inte för mycket kommentarer och något svårt att höra. Vi tog den från Tower of London till London Eye. Fångade sedan London Eye. Och så började bussturen. Oroa dig inte för mycket om din tid som anges på Eye-biljetterna - de släpper bara in dig genom att bara visa biljetten - se bara till att du får en tid och har streckkoden att skanna på din telefon. Bussturen är ett trevligt sätt att turnera runt i staden den första dagen bara för att lära känna din färd och se staden utan att gå genom tunnelbanan. Inse att en endagsbiljett är giltig i 24 timmar från det att du först kliver på bussen så att du kan göra en eftermiddag och sedan nästa morgon. Du kan börja var som helst där det finns en busshållplats. Visa dem dina biljetter i din app så skannas de.

Älskade London eye och flodkryssningen (guiden på båten var rolig och gjorde upplevelsen ännu bättre). Bussturen var medelmåttig, ganska förvirrande för vart vi var på väg osv, vissa busschaufförer var verkligen hjälpsamma andra inte så mycket. Sammantaget var en fantastisk upplevelse och skulle definitivt göra det igen.

Get your guides guide var inget vidare, men vi kom i alla fall dit vi skulle och Warner bros studios och guiden Paolo var helt otroligt!

Bra, prisvärd och rolig. Guiden hade sina inslag som fick en att reagera med ett skratt lite här och där. Rekommenderas varmt!

Hade en trevlig tid mycket information barnens älskar det och lärde sig mycket om London på kort tid tack