Lägg till datum

LondonVandringsturer

Våra mest rekommenderade London Vandringsturer

London: Guidad tur av Wembley Stadium

1. London: Guidad tur av Wembley Stadium

Följ i legendernas fotspår. Denna rundtur av Wembley Stadium låter dig utforska bakom kulisserna på Storbritanniens största idrotts- och musikanläggning. Den här prisbelönta rundturen tar dig djupt in i stadions hjärta och inkluderar omklädningsrummen, presskonferensrummet, spelartunneln, planen och den ikoniska Royal Box. Få chansen att återuppleva stadions största ögonblick, från Englands fantastiska VM-seger 1966, triumfer i UEFA Champions League, den pågående traditionen med Emirates FA Cup-finalen, otaliga utsålda konserter och mycket mer. Utställningen Crossbar Exhibition och Walk of Legends öppnar Wembley-arkivet och visar upp stadions ursprung, rika historia och arv som sträcker sig så långt tillbaka som till British Empire Exhibition 1924. Besökarna kommer att kunna ladda ner en app-baserad guide när de anländer till stadion. Med QR-koder kan besökarna skanna och få tillgång till det digitala innehållet på sina egna enheter. Det finns gratis wi-fi för de besökare som inte kan använda sina mobildata.

Tur av Chelsea FC stadium och museum

2. Tur av Chelsea FC stadium och museum

Om du älskar fotboll så vill du inte missa ett besök på Stamford Bridge, hemmaplan för Chelsea FC. På denna roliga och informativa 1-timmes rundtur får du besöka stadion och museet. Din kunniga guide tar dig bakom kulisserna till en av världens största fotbollsklubbar och ger dig tillgång till områden som normalt är reserverade för spelare och funktionärer. Föreställ dig hur det skulle vara att möta pressen när du sitter bakom skrivbordet i pressrummet. Njut av atmosfären i omklädningsrummet och föreställ dig sedan spänningen när du går ner genom tunneln och kliver ut på den stora planen med en dundrande hejarklack som ringer i dina öron. Stadionrundturer och museets öppettider är beroende av tillgänglighet, avbokning och ändringar med kort varsel på grund av inventariernas karaktär och aktivitetsarrangören ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka. 

London: British Museum på rundtur med guidning av en expert

3. London: British Museum på rundtur med guidning av en expert

Upptäck några av höjdpunkterna på British Museum tillsammans med en licensierad guide och få en försmak av ett av världens äldsta och finaste museer. Eftersom det finns så mycket att se skulle du kunna tillbringa en vecka på British Museum och fortfarande inte hinna upptäcka allt. Upplev det bästa av British Museums samlingar och börja med att njuta av utsikten över det hänförande taket. Beundra det spektakulära glastaket i museets Great Court, ett konstverk i sin egen rätt. Se sedan den världsberömda "Rosettastenen", nyckeln till de egyptiska hieroglyfernas gåta. Beundra de kontroversiella Parthenonskulpturerna, tagna från Parthenon i Aten av Lord Elgin, en f.d. brittisk ambassadör i det osmanska riket. Se den stora samlingen av egyptiska mumier och artefakter som hittats på gravplatser i Sutton Hoo, liksom de "bevingade tjurarna" från Khorsabad.

London: Guidad rundvandring i Jack the Rippers fotspår

4. London: Guidad rundvandring i Jack the Rippers fotspår

Ge dig ut på East Ends gator i London på en mysterievandring om Jack the Ripper ("Jack Uppskäraren"). Gör en tidsresa till år 1888 tillsammans med din expertguide (en så kallad "ripperologist") medan du försöker lösa de ouppklarade morden under den här fängslande upplevelsen. Bedöm fotografiska bevis och lyssna till sanna historier om utredningen för att hitta de misstänkta. "Undersök" de påstådda gärningsmännen och hör om teorierna om vem som begått några av de mest chockerande brotten i Storbritanniens historia. Lär dig mer om offren och vardagslivet i Whitechapel, som var ett fattigt område på den här tiden. Din guide delar också med sig av spännande berättelser om det viktorianska London, inklusive det kulturella sammanhanget för populära karaktärer såsom Sherlock Holmes.  Var Jack the Ripper någonsin nära att gripas? Varför valde han Whitechapel? Upptäcktes några bevis? Få alla svaren och mer information från din guide, "ripperologisten". Stoppen inkluderar:  • Brick Lane  • Christ Church  • Spitalfields Market • Mitre Square • Petticoat Lane • Ten Bells Pub

London: Towern med tidigt tillträde & möte med en Beefeater

5. London: Towern med tidigt tillträde & möte med en Beefeater

Utforska ett av Londons äldsta monument på en guidad tur i Tower of London tidigt på morgonen och se kronjuvelerna innan folkmassorna kommer. Undvik köerna med denna tidiga tur till den legendariska platsen där tre engelska drottningar avrättades, och få en introduktion till ursprunget till attraktionen innan du träffar en av Yeomen Warders, mer känd som Beefeaters. Lär dig mer om traditionerna hos dessa elitvakter, som historiskt sett ansvarade för fångarna i tornet och för att skydda kronjuvelerna. Res genom århundraden av brittisk historia samt se var Guy Fawkes ställdes inför rätta. Förundras över magnifika klot, svärd, ringar, kronor och spiror som användes vid kungliga ceremonier och kröningar. Stanna i Towern och utforska det i din egen takt när den officiella rundturen är slut. Vid bokning kan du välja att uppgradera din tur, så den inkluderar en biljett till Buckingham Palace. Om du väljer att uppgradera din tur kommer din guide att eskortera dig in i Buckingham Palace som bara öppnar sina dörrar för besökare två månader varje år. Dra nytta av ett unikt tillfälle att få en sällsynt inblick i kungligheternas privata residens. Tillgången är garanterad och det kommer inte att finnas några köer att vänta i. Dessa rum med påkostade lägenheter och glittrande rum rymmer några av de största skatterna i den kungliga samlingen. Med den officiella ljudguiden från Buckingham Palace kan du lära dig om palatsens historia och traditioner när du promenerar genom palatset och dess trädgårdar och tar in skönheten i denna pittoreska kungliga miljö.

London: en timmas guidad tur av Royal Albert Hall

6. London: en timmas guidad tur av Royal Albert Hall

Vandra genom Kensington, ett av centrala Londons mest grönskande områden, och träd in i den vackra konserthallen Royal Albert Hall för att delta i denna guidade entimmesrundtur genom dess häpnadsväckande historia och enastående arkitektur. Börja din tur vid dörr 12, där du möts av en av konserthallens kunniga och vänliga guider. Följ sedan med guiden på en magisk resa genom den berömda byggnaden och besök hallens främre delar, såväl som drottningens kungliga åskådarbox och privata sviter, som har dekorerats med tapeter av William Morris. Upplev den uppsluppna stämningen när konserthallen förbereds för sitt nästa evenemang och andas in atmosfären i det vackra auditoriet, där många av världens främsta artister har uppträtt. Få en förträfflig utsikt från hallens galleri, där du med lite tur kan få syn på någon av de repeterande artisterna (inte garanterat)! Avsluta turen tillbaka vid dörr 12 och utnyttja möjligheten att runda av upplevelsen med lunch eller afternoon tea på restaurangen Verdi (belägen på hallens högsta våning) eller en fika hos caféet. Vid dörr 12 finner du också presentbutiken, där du kan köpa souvenirer. Mot uppvisande av biljett får du 10% rabatt på dina inköp. 

London: Tower of London Beefeater Welcome & Crown Jewels

7. London: Tower of London Beefeater Welcome & Crown Jewels

Upplev kronjuvelerna, de berömda korparna och den otroliga kungliga historien på denna rundtur i tornet ledd av en expert engelsktalande lokal guide. Slå folkmassorna med din biljett för tidig tillträde och bevittna hur historien vaknar till liv i Tower of London. Din guide för en del av turnén kommer att vara en Yeoman Warder, mer känd som en Beefeater. Förbered dig på att bli imponerad när de delar med sig av berättelser om webbplatsen. Ställ frågor och ta en titt på hur en dag i en Beefeaters liv är. Känn spänningen av att se de världsberömda kronjuvelerna, Ravens Den och White Tower. Lär dig mer om den beryktade platsen för Tower Executions och ta en promenad på de historiska murarna. Utforska andra attraktioner på din fritid efter turnén, som Towers Mint, Bloody Tower och Medieval Palace.

Magiska London: Guidad vandring i Harry Potters fotspår

8. Magiska London: Guidad vandring i Harry Potters fotspår

Gå i dina favorittrollkarlars (och häxors) fotspår och utforska mugglarnas London. Din guide är en Harry Potter-entusiast som har laddat upp med både kuslig och underbar bok- och filmkuriosa för hela rundturen.  Möt din guide och börja ditt äventyr med att ta reda på vilket av Hogwarts elevhem du tillhör. Tävla mot andra elevhem i en interaktiv frågesport och se vilka platser som inspirerade J.K. Rowling, från Shakespeares Globe till de smala gränder i London som var inspirationen till Knockturn Alley. Höjdpunkterna inkluderar bland annat att promenera förbi det hemliga trollkarlsvärdshuset Den Läckande Kitteln. Utforska den verkliga Diagongränden, där Harry köper sin första trollstav. Du får även se bron som förstördes av dödsätarna i "Harry Potter och Halvblodsprinsen".  Under en del av din guidade tur kan du välja att antingen ta Londons tunnelbana eller en kort båttur på Themsen. Båda alternativen följer denna resväg:  1. Southwark Cathedral 2. Borough Market 3. The Golden Hinde 4. Winchester Palace 5. Museet för fängelset Clink 6. Shakespeare's Globe Theatre 7. Millennium Bridge 8. Daniel Radcliffes skola 9. The London Eye 10. Floden Themsen 11. Sherlock Holmes Pub 12. Great Scotland Yard 13. Gringotts trollkarlsbank 14. Världens minsta polisstation 15. Trafalgar Square 16. Knockturn Alley 17. Diagon Alley 18. Palace Theatre

London: DreamWorks Shreks Adventure

9. London: DreamWorks Shreks Adventure

Var stjärnan i din alldeles egna, underhållande och galna äventyr i landet långt långt borta tillsammans med Shrek och hans älskade DreamWorks-vänner. Resan börjar när du kliver ombord DreamWorks Tours magiska 4D-buss till Far Far Away. Besök Askungens i Shreks träsk, spring på Mästerkatten, rädda Pinocchio från tortyrhjulet och baka ihop med magisk formel tillsammans med Muffinsmannen. Denna unika äventyrsupplevelse utforskar 12 underhållande liveuppvisningar med olika sagoteman. Upplev professionella skådespelare, fängslande sagoberättande, specialeffekter och fantastiska DreamWorks-animationer som låter dig se, höra, röra, lukta och känna äventyret och få en dos av åsnans fräckhet längs vägen. Under äventyret får du träffa många karaktärer (inklusive prinsessor och åsnor) och även, som i alla sagor, en eller två häxor som den yngre publiken kan finna lite skrämmande!

London: Biljetter till Buckingham Palace med kunglig tur

10. London: Biljetter till Buckingham Palace med kunglig tur

Bege dig ut på en guidad vandring till de främsta kungliga sevärdheterna i centrala London. Se klassiska attraktioner såsom St. James's Palace, Clarence House och The Mall, som leder till Buckingham Palace. Spara tid med förbokade entrébiljetter till Buckingham Palace och ta chansen att utforska det kungliga slottet med dess officiella audioguiden. Möt din guide vid Buckingham Palace och ge dig iväg på en guidad tur till de allra kungligaste delarna av London. Hör på massor av intressant information om palatset och den kungliga familjen. Beundra även det majestätiska palatset i St. James, som byggdes av Henry III. Besök vackra St. James's Park och The Mall, som utformades för att likna en enorm röd matta som leder upp till kungliga palatset. Gå förbi Clarence House, som länge huserade prins Charles och Camillla, hertiginnan av Cornwall. Vandra in i Buckingham Palaces imponerande officiella salar, som är öppna för besökare under en begränsad del av året. Dra nytta av biljetter som ger dig garanterat inträde, utan att behöva vänta i långa köer. Beundra de majestätiska rummen och lägenheterna, med glittrande kristallkronor och överdådig inredning. Se några av de största skatterna i hela de kungliga samlingarna, såsom vackert skört Sèvres-porslin och möblemang av de främsta franska och brittiska tillverkarna i världen. Lyssna på slottets officiella audioguide för att lära dig mer om palatset och dess invånare, historia och traditioner, samt berättelser om de många inredningsdetaljernas rika bakgrund. Många av dessa värdefulla föremål har givits till kungafamiljen som gåvor från statschefer från hela världen över.

458 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 29

Vanliga frågor om Vandringsturer i London

Vad finns det för andra saker att göra än Vandringsturer som är värt att besöka i London?

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 14 011 omdömen

Två mammor och fyra barn, ålder 11-13, hade en väldigt trevlig tur. Guiden talade mycket tydligt (vilket var bra för 11-åringarna) och var rolig att lyssna på. Berättade ofta lite runt-omkring-info på ett festligt sätt.

Fantastisk upplevelse och vi hade turen att få en riktigt bra guide. Väl värt pengarna och både jag och min pojkvän tyckte allt var jättebra.

Our guide Nathan was extremely knowledgeable and enthusiastic about BOND and other Historical stories and anecdotes. Can recommend the tour.

Mike was a great guide with interesting facts and lots of humor. The tour was a perfect start to our trip, thank you!

fantastisk guide som verkligen kunde sin historia och berättade den på sitt sätt :) En tur som rekommenderas!