Välj datum
London

Aktiviteter för par

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Heldagsturer
  • Andra upplevelser
95 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 95

Vanliga frågor om Par i London

Vad finns det för andra saker att göra än Par som är värt att besöka i London?

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 4 246 omdömen

Börja turen med att kryssa Themsen från London Eye Pier långt förbi Towern. Förklaringar av varje bro och sevärdheter längs vägen. Sedan accelererar båten och den snabba delen av turen börjar. Lämplig för alla åldrar utom små barn. Att gå ombord på båten är lätt och du kan hålla dig kvar. Rekommenderad turné överlag!

Reseledare är Bruce och chaufför är Dan. Jag njöt verkligen av den här resan, Bruce är mycket bra med tidshantering och Dan är en fantastisk förare. Med detta går resan väldigt smidigt. Bruce är mycket underhållande och insiktsfull, skulle starkt rekommendera andra att göra denna turné med Bruce igen!

Jag tog denna turné med min son (13) och vi hade en viskning. Vår reseguide hade så mycket information att dela, var verkligen vänlig och hjälpsam och alla stopp var mycket intressanta. Det enda jag skulle ha velat var lite mer tid i Bath, men vi hade nog att se allt. Rekommenderar definitivt!

En härlig dag på turné i Windsor, Bath och Stonehenge! Vår guide Bruce var informativ och underhållande. Vi var först i kön på Windsor innan det öppnade för dagen, och det var fantastiskt att vara först med att gå genom statsrummen innan det blev trångt. Resten av stoppen var också bra.

Mycket trevlig tripp ..Trevliga guider Max och Brad