Lägg till datum

LondonKultur och historia

Våra mest rekommenderade London Kultur och historia

London: Rundtur på National Gallery före arbetstid med konstverkstad

1. London: Rundtur på National Gallery före arbetstid med konstverkstad

Upptäck Londons National Gallery på en rundtur före lunchtid och gör en resa genom konsthistorien medan du utforskar en av världens mest imponerande konstsamlingar. Upptäck innebörden bakom mästerverken med din historiska guide och skissa dina egna skapelser inne i galleriet. Möt din guide på National Gallery och ge dig ut på en rundtur enbart för din grupp. Vandra genom de stora salarna utan de vanliga folkmassorna och förundras över kända konstverk som visar konstens utveckling genom historien. Upptäck målningarnas djupare innebörd med detaljerade förklaringar från din konsthistoriska guide. Därefter kan du delta i en exklusiv skissworkshop inne i det tomma galleriet. Lär dig grunderna i skissning och perspektiv av din guide och låt de omgivande konstverken ge bränsle åt din kreativitet. Skapa din egen unika souvenir som du kan ta med dig hem efter din unika upplevelse på denna ikoniska plats. GetYourGuide samarbetar med National Gallery i London för att ge dig en verkligt unik upplevelse med en av de största konstsamlingarna i världen. Se världsberömda målningar på en exklusiv rundtur före öppettider och förverkliga dina egna idéer med en skissworkshop.

London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

2. London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

Ta en tur av det tidlösa Towern, som har varit en del av den brittiska historien sedan 1000-talet. Unesco-världsarvet Towern byggdes 1086 av Vilhelm Erövraren.  Upptäck Londons slott, som är en säker fästning, ett kungligt palats och dessutom ett ökänt fängelse. Se korparna som bor runt murarna och ta reda på varför de anses vara Towerns beskyddare. Promenera över Tower Green för att se var många avrättningar ägde rum, bland annat av två av Henrik VIII:s fruar. Du får också tillträde till Towerns interiörer. Förbered dig på att bli bländad av Storbritanniens kronjuveler. Dessa ovärderliga symboler för den brittiska monarkin utgör världens största samling av kronjuveler. Titta på de 23 578 ädelstenarna, inklusive den glittrande kejserliga statskronan – enbart denna kronan har 2 868 diamanter, 273 pärlor, 17 safirer, 11 smaragder och 5 rubiner. Få värdefulla insikter i Towerns historia från några av dess mest kända invånare, Yeoman Body. Även om turerna för närvarande inte är tillgängliga kommer Yeoman Warders att finnas på plats för att berätta fascinerande historier om tornet genom tiderna.

London: Madame Tussauds

3. London: Madame Tussauds

Miljontals människor har strömmat in genom dörrarna till Londons Madame Tussauds sedan det öppnade för över 200 år sedan. Lägg till ditt namn på listan och gå upp på röda mattan för att se alla dina favoritstjärnor. Repen och stolparna i museistil har försvunnit, så du kan verkligen komma nära inpå A-listans kändisar, sportlegender, politiska tungviktare och historiska ikoner. Återupplev ögonblicken och händelserna som skapade världsnyheter. Möt dina favoritkändisar - så som Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch och Tom Hardy - på den ultimata festen. Hälsa folket med den brittiska kungafamiljen på Buckingham Palaces ikoniska balkong, ta en selfie med det kungliga paret Harry och Meghan och träffa Harry Styles. Utforska den vilda djungeln i Kong: Skull Island med Tom Hiddleston som kapten James Conrad eller ta en taxi genom London för en resa genom 400 år av huvudstadens historia. Använd sedan kraften för att transporteras till en galax långt, långt borta och bli en stjärna i det stora Star Wars-universumet.

London: Inträdesbiljett till Emirates Stadium och audioguide

4. London: Inträdesbiljett till Emirates Stadium och audioguide

Utforska bakom kulisserna på Arsenal Football Club och låt en mängd Arsenal-stjärnor dela med sig av sina upplevelser från matchdagen med en audioguide på Emirates Stadium. Gör dig redo att ta plats i omklädningsrummet, gå ner i tunneln och föreställa dig hur 60 000 fans vrålar. Använd de Arsenal-märkta hörlurarna för att lyssna på den medföljande audioguiden. Visa spelarstatistik och höjdpunkter från deras bästa stunder med hjälp av tröjkameran, medan turnékameran ger din upplevelse liv med interaktiv tillgång till filmer som aldrig tidigare visats. Besök Arsenal Museum, Arsenal grundades 1886 och har en fantastisk historia från klubbens tid i Woolwich, Highbury och Emirates Stadium. Det nyrenoverade museet erbjuder besökarna en chans att ta del av ett antal spännande utställningar. Många av de föremål som visas upp har vänligen donerats av tidigare spelare. Bland höjdpunkterna finns Jens Lehmanns målvaktshandskar som han hade på sig i varje ligamatch under den obesegrade "Invincibles"-säsongen 2003/04, Michael Thomas stövlar från Anfield 89 och Charlie Georges FA-cupfinaltröja från 1971. Museet har också två imponerande videoteatrar och tjugo stora utställningar om Arsenals stolta historia. Du får ett intyg när du har avslutat ditt besök. Letar du efter någonstans att ta en bit mat efter ditt besök? Varför inte besöka Chapman's (som ligger utanför Armoury Store), som serverar ett brett utbud av mat och dryck, inklusive te och kaffe, smörgåsar, paninis, wraps och mycket mer.

London: Entrébiljett till Westminster Abbey

5. London: Entrébiljett till Westminster Abbey

Upptäck historiska Westminster Abbey i din egen takt. Fördjupa dig i denna plats för gudstjänst, firande och ceremoni, där många av Storbritanniens mest betydelsefulla ögonblick i historien har ägt rum. Se kröningsstolen, landets äldsta möbel som fortfarande används för sitt ursprungliga syfte. Sedan 1066 har katedralen varit värd för kröningen av alla brittiska monarker, inklusive drottning Victoria och Elizabeth II. Lär dig hur kyrkan är viloplats för många stora monarker, poeter, musiker, vetenskapsmän och politiker. Utforska Poets Corner, som kallas så på grund av de många poeter och författare som ligger begravda här.

Inträdesbiljett till Windsor Castle

6. Inträdesbiljett till Windsor Castle

Windsor Castle byggdes på 1000-talet av Vilhelm Erövraren och är världens äldsta och största bebodda slott. Det har sedan dess byggts om av en rad olika kungar och drottningar, inklusive Henrik II, Karl II och Georg IV. Din biljett ger dig tillträde till slottet, inklusive de magnifika kungliga gemaken som är inredda med några av de finaste skatterna från den kungliga samlingen. Bland mästerverken finns målningar av Holbein, Rubens och Van Dyck, samt fina engelska och franska möbler. Under vintermånaderna utökas besöksrutten med de överdådiga privata paradvåningarna som skapades av George IV (kallade "semi-state rooms"). I inträdet ingår även tillträde till St Georges Chapel (utom på söndagar). Detta är en av Englands vackraste kyrkobyggnader och den sista viloplatsen för tio monarker, inklusive Henrik VIII och Karl I. Det finns mycket att se och göra på Windsor Castle, så planera in tillräckligt med tid att göra det mesta av ditt besök, vilket sannolikt kan pågå mellan 2,5 och 3 timmar. Slottet är beläget på toppen av en brant kulle och besöksrutten täcker långa sträckor, så bekväma skor rekommenderas.

Hampton Court Palace & Gardens: inträdesbiljett

7. Hampton Court Palace & Gardens: inträdesbiljett

Hoppa på tåget från Waterloo station i London och åk till Hampton Court Palace. Efter en kort 32-minuters resa till Hampton Court station kan du använda din biljett för att komma in på en plats som egentligen består av två palats. Det är ett magnifikt Tudor-palats som byggdes av kardinal Wolsey och senare Henrik VIII, bredvid ett barockpalats som byggdes av Vilhelm III och Maria II.   Vid sin död 1547 hade Henrik VIII över 60 hus, men under den senare delen av sin regeringstid var inget viktigare för honom än Hampton Court Palace. Besök kungens lägenheter som en av hans hovmän, bär en Tudor-mantel och smyg ner till de stora köken där banketter förbereddes för så många som 1 000 gäster. William och Marys praktfulla lägenheter i barockpalatset är från slutet av 1600-talet då de regerade tillsammans. Från lägenheterna har du en fantastisk utsikt över trädgården. Du kan utforska de 60 tunnland av vackra slottsträdgårdar som löper ner till floden Themsen. Du kommer att se glittrande fontäner och fantastiska säsongsbetonade utställningar med hundratusentals blommande lökar.

London: Inträdesbiljett till St Paul's Cathedral

8. London: Inträdesbiljett till St Paul's Cathedral

Utforska Sankt Paulskatedralen, ett arkitektoniskt mästerverk och Englands plats för nationellt firande. Sankt Paulskatedralen är idag både en fungerande anglikansk katedral och en av Londons främsta sevärdheter. IPod touch-multimediaguider ingår nu för besökare, lyssna och titta när guiden använder film, foto och detaljerad information för att ge dig en effektiv tolkning av detta unika landmärke. Satsa på ett mer personligt tillvägagångssätt med rundturer av domkyrkans golv och gravkor, ledda av katedralens guider fyra gånger om dagen. Följ med utan extra kostnad och tillbringa 90 minuter med att vandra genom katedralen och lär dig om dess konst, historia och religiösa betydelse. Du kan även delta i ett av de flera korta informationssamtal som erbjuds under dagen. Dessa guidade rundturer och samtal finns tillgängliga på en först till kvarn-princip. Var god registrera intresse vid ankomst.  När du vandrar genom katedralen märker du att den är full av naturligt ljus, glittrande mosaiker och målningar. Se kapellen på bottenvåningen och om du har möjlighet, gå upp för de 257 trappstegen till Whispering Gallery och testa dess unika akustik. Gå sedan upp ytterligare 119 steg till Stone Gallery och slutligen 152 steg till Golden Gallery, som båda har spektakulär panoramautsikt över staden. Ta dig tid att besöka gravkoret och se många världsberömda britters gravar och minnesmärken, inklusive Lord Amiral Nelson och hertigen av Wellington. Observera att Whispering Gallery är stängt för allmänheten tills vidare. Tillträdet till Golden Gallery är beroende av tillgänglighet på grund av kapacitetsbegränsningar och det kan finnas tidsbegränsningar.

Från London: Dagstur till Windsor, Stonehenge och Bath

9. Från London: Dagstur till Windsor, Stonehenge och Bath

Utforska flera av de främsta sevärdheterna utanför London på denna heldagsresa med buss från huvudstaden. Upplev Windsor Castles unika elegans, lär dig mer om myterna kring Stonehenge och beundra den klassiska georgianska arkitekturen i den vackra staden Bath. Besök även det romerska badhus staden döptes efter. Windsor Castle Här kommer fans av det brittiska kungahuset att vara i sitt esse. Besök drottning Elizabeth II:s hem och utforska slottets rika historia. Kika in genom nyckelhålen på världens största och äldsta slott. Njut av att utforska de statliga våningarna på egen hand och beundra av platsens otroligt överdådiga inredning. Våningarna används för statsbesök än idag. Känn dig som en del av dessa kungliga traditioner medan du beundrar världsberömda konstverk. Besök St Georges Chapel, där många kungars och drottningars gravar finns, framför allt Henrik VIII och hans tredje hustru Jane Seymour. Se Queen Marys Dolls House och bli förvånad över storleken och den komplicerade utformningen av världens mest berömda dockhus. Mystiska Stonehenge Vandra runt på världsarvsplatsen och fängslas av den unika stenformationen! De 40 ton stora stenarna har stått ensamma mitt ute på Salisbury-slätten sedan de uppfördes där för 5000 år sedan. Ett överflöd av teorier omger Stonehenge – var det ett religiöst tempel, en astronomisk klocka eller en gravplats från bronsåldern? Bestäm själv medan du upptäcker historien bakom detta mystiska monument. Bath Bath står stolt på Avonflodens sluttningar och var den första staden i England som utsågs till UNESCO:s världsarv. Beundra vackra Bath Abbey från 1400-talet, hänförs av den fantastiska georgianska arkitekturen och se ut över romantiska Pulteney Bridge. Romerska baden i Bath Bath har den bäst bevarade romerska kurorten från antiken och är berömd för sina romerska bad. Fördjupa dig i detta magiska monuments historia (som mirakulöst nog inte hittades innan 1870-talet) och beundra dess fascinerande konstruktion.  Du anländer tillbaka till London cirka klockan 19.45.

London: Kensington Palace – entrébiljetter till sightseeing

10. London: Kensington Palace – entrébiljetter till sightseeing

Upplev Kensington Palace i London, en plats med hemliga berättelser och offentliga liv.Du behöver ungefär 90 minuter för att se slottets vackra gemak. Utforska de överdådiga gemaken som ger insikt i kungligheternas liv, inklusive Vilhelm III, Maria II, Drottning Anna och hennes son Prins Vilhelm, den siste medlemmen av Stuartdynastin.Lär dig om deras betydelsefulla liv och upptäck deras ibland hjärtskärande hemligheter. Ta in de mest hisnande exemplen av arkitekten och målaren William Kents arbeten i The Cupola Room och Kings Grand Staircase. Se de extravaganta exemplen på 1700-talets hovkläder och konstverk ur den kungliga samlingen och mycket mer.

429 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 27

Sevärdheter du inte bör missa

Immersion-upplevelser

Vanliga frågor om Kultur och historia i London

Vad finns det för andra saker att göra än Kultur och historia som är värt att besöka i London?

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 15 225 omdömen

Fantastiskt! Appen ger absolut bästa förslag och översikt för aktiviteter, och dessutom föreslår bästa pris! Mkt nöjd med både appen och aktiviteterna!

Väldigt intressant plats och tillsammans med ljudguide (ingår inte) får man mycket intressant information också.

En upplevelse! Det var mycket större än jag föreställt mig och fantastiska miljöer/scener.

Fantastisk upplevelse!! Så värt pengarna!! Skulle lätt göra det igen!

Intressant med vackra byggnader och otroligt mycket guld och juveler.