Lägg till datum

LondonGömda pärlor

Våra mest rekommenderade London Gömda pärlor

Från London: Seven Sisters och South Downs heldagsutflykt

1. Från London: Seven Sisters och South Downs heldagsutflykt

Följ med på en liten gruppresa till South Downs National Park och se kustens vita klippor från London. På en guidad tur besöker du Devil's Dyke, Seven Sisters Country Park, Beachy Head och mycket mer.  Ta tåget till Brighton från London och stig ombord på en lyxig minibuss vid ankomsten. Du kommer att nå de vackra South Downs och förundras över de böljande kullarna som under tusentals år skapats av betande djur. Besök Devil's Dyke för att njuta av utsikten över låglandsveden och lära dig hur landskapet bildades innan du beger dig till Middle Farm, där du kan köpa ostar, mousserande viner eller cider från Sussex. Middle Farm är lunchhållplatsen där de pittoreska teverken serverar lättare luncher, snacks, kaffe eller te. Fortsätt längs landsvägar till Seven Sisters Country Park för att se den neolitiska ristningen av Longman of Wilmington. Ta en promenad till Beachy Head och ta fantastiska foton av de vita klipporna innan du åker till Birling Gap för att se den dramatiska kusterosionen och få en första glimt av Seven Sisters-klipporna. Stanna vid Seaford Head och njut av den ikoniska utsikten över Seven Sisters. Din guide tar dig med på en promenad runt udden för att få de bästa utsikterna över klipporna och det fantastiska landskapet.

London: Kensington Palace Gardens med "Royal High Tea"

2. London: Kensington Palace Gardens med "Royal High Tea"

Utforska berömda Kensington Palace Gardens på en guidad tur och se de oklanderligt underhållna vattendragen, formella områden, Sunken Garden och mer. Förundras över de vackra omgivningarna innan du njuter av te med ett urval av smörgåsar, bakverk och scones. Efter att ha träffat din guide, ta en promenad till Kensington Gardens. Du får intressanta inblickar i kungafamiljens historia och Storbritanniens mest älskade dryck, te.  Kensington Palace är mest känt för att ha varit hem till medlemmar av den brittiska kungafamiljen, som prinsessan Diana, prins Harry och nu prins William och Kate Middleton tillsammans med prins George, prins Louis och prinsessan Charlotte.Se den kända trädgården Sunken Gardens innan du avslutar rundturen med ett gott te när du beundrar de hisnande omgivningarna av Kensington Palaces paviljong. Du blir också serverad ett urval av smörgåsar som inkluderar klassiker som ägg, majonnäs och krasse, rök lax och mjukost, rostad skinka och engelsk senap samt gurka och mynta. Provsmaka traditionella scones gjorda med walesiskt smör och fyllda med kräm och skinka samt fina bakverk till eftermiddagsteet.

Tottenham Hotspur Stadium: Upplevelsen Dare Skywalk

3. Tottenham Hotspur Stadium: Upplevelsen Dare Skywalk

Besök ett av Londons nyaste landmärken och "ta det till kanten" genom att klättra uppför den ikoniska Tottenham Hotspur Stadium. Stig ut på en glasgång 46,8 meter över fotbollsplanen och ge dig ut på en resa till stadions ikoniska gyllene tupp. Bli en av de första att delta i denna adrenalinpumpade upplevelse på Tottenham Hotspur Stadium i världsklass. Börja vid Dare Skywalk Basecamp, där du får all säkerhetsutrustning och en säkerhetsgenomgång. Därefter börjar du din klättring till toppen. Det kommer att finnas en professionell fotograf på toppen för att fånga din upplevelse. Ta dig ner och ta av dig utrustningen på botten. Du lämnar Basecamp efter din upplevelse genom Tottenham Experience Shop, om du vill göra några inköp för att göra din upplevelse ännu mer minnesvärd.

East London: Street Art Tour & Spray Painting Session

4. East London: Street Art Tour & Spray Painting Session

För dig som vill bli nästa Banksy eller Shepherd Fairy är den här inspirerande vandrings- och workshopturen i Londons East End precis vad du behöver. Den hålls i ett grymt, bohemiskt område i staden, med en lång historia av gatukonstnärer, och kommer att introducera dig till några av världens bästa gatukonstverk. En expertguide tar dig med till gatukonst av Banksy, ROA, Shepherd Fairy, Jimmy C, Invader, Stik och många fler. Efter rundturen har du en kort paus och sedan en 45 minuter lång workshop i spraymålning där du får lära dig alla färdigheter du behöver för att bygga upp ditt första gatukonstverk. Ta med dig ditt verk hem på en bit kartong eller köp en canvasväska eller t-shirt att måla på.

Från London: Peppa Pig World Entré Ticket och transfer

5. Från London: Peppa Pig World Entré Ticket och transfer

Börja resan i London och åk buss till Peppa Pig World på Paultons Park. Utforska en mängd stora och små åkattraktioner, lekplatser, underhållning och en fantastisk samling exotiska fåglar och djur, allt beläget inom 140 hektar vacker parkmark. Njut av 9 fantastiska åkattraktioner inklusive drottningens flygande bussresa, Grampy Rabbit's Sailing Club, Miss Rabbit's Helicopter Flight, Peppa's Big Balloon Ride, Grandpa's Little Train, George's Dinosaur Adventure och en åktur i ett "moln" runt Windy Castle! Besök det stora inomhuslekområdet, Georges Spaceship Playzone, och fantastiska attraktioner med animerat tema inklusive en chans att besöka Peppa och hennes familj i deras hus! Se parkens eget lilla hörn av Afrika och upptäck de fantastiska djuren och fåglarna i savannen. Se meerkats, piggsvin, ödlor, mongooses och andra djur i alla former och storlekar för att glädja och underhålla. Besök The House of Magic och se en helt ny 4D-film för 2020 på Paultons Show Street Cinema. Hoppa in i handlingen på skärmen medan du upplever biografens 4D-effekter inklusive specialdesignade rörliga stolar, vattensprayer, luftstrålar, benkittlare och till och med bubblor! Få din adrenalinkick på den hisnande åkturen EDGE. Swoop och snurra genom luften och nå en höjd av 15 meter på en gigantisk skiva som färdas längs en 90 meter lång bana med en "camelback" kulle för att skapa en fantastisk svävande känsla. EDGE var den första åkturen av sin typ i Storbritannien och kompletterar perfekt parkens andra spännande åkattraktioner inklusive The Cobra och Magma. Barn kan njuta av Water Kingdom med en mängd olika vattenstrålar, jätte tipphinkar, sprayer, fontäner och super soakers. Denna enorma 8 500 fot barnstänkpark har mer än 20 olika sätt att bli våt och har en sittande uteplats i närheten så att föräldrar kan koppla av medan de tittar på det roliga. Besök Tornado Springs, en stormdrabbad ökenstad i Mellanvästern. Gå tillbaka i tiden när du utforskar 1950-talets Amerika, som täcker 4 hektar och innehåller över 8 roliga åkattraktioner och attraktioner tillsammans med en diner och garage-tema butik. Nytt för 2022 är Farmyard Flyer, en galen familjebana med flygplanstema som flyger in i Tornado Springs på Paultons Park.

London: Tre timmars hemlig brittisk matrundtur

6. London: Tre timmars hemlig brittisk matrundtur

Börja dagen tillsammans med din guide på Londons spännande Borough Market för att njuta av atmosfären, och äta lite engelsk fudge / choklad. Detta matparadis fanns inte ens på de flesta matentusiasters radar för några år sedan. På marknaden kommer du även att få provsmaka prisbelönta Cumberland korvar, följt av staden bästa fish and chips. Notera skillnaden mellan "chips" och "pommes frites!" Det finns så mycket att se på marknaden att din guide kommer att ge dig 10-20 minuter att utforska på egen hand, då du kan passa på att köpa gåvor eller äta några smakprover. Din personliga guide kommer att berätta om marknadens historia och de omgivande områdena, inklusive Sir Francis Drakes Golden Hind, Shard och Southwark Cathedral. Rundturen fortsätter till en historisk pub där du kan prova det bästa av brittiska ostar, som serveras med druvor, fikonkakor och chutneys, och sköljs ner med äkta London-öl, ale eller läckra cider (eller goda alkoholfria alternativ). Du kommer också att se den världsberömda London Bridge och Tower Bridge på Themsen samt slagskeppet HMS Belfast. Rundturen avrundas med klassiska efterrätter, till exempel ostkaka, chokladbrownies eller sticky toffee pudding, som alla sköljs ner med en kanna te.Åh, och självklart finns det också en härlig hemlig maträtt!

London: The Great British Rock and Roll Music Walking Tour

7. London: The Great British Rock and Roll Music Walking Tour

Gå i fotspåren på de kungliga rockarna och besök de platser där rocklegenderna spelade, spelade in, uppträdde, drack, orsakade problem och umgicks. Upplev Londons oöverträffade musikhistoria genom ögonen på våra största musiker någonsin. Upptäck var allting började för megaband som The Stones, The Beatles, Pink Floyd, Led Zeppelin med flera. Bli förvånad över de hemliga rock and roll-landmärken som ligger dolda i vanlig synlighet över hela centrala London. Besök de dolda studiorna där sådana som David Bowie, Queen, Jimi Hendrix och många fler spelade in och uppträdde. Hör de roliga historierna från rock n rollens gyllene era och ta reda på varför Keith Moon förbjöds tillträde till så många pubar och varför Sex Pistols hade ett så dåligt rykte. Njut av de osynliga bakgatorna medan din lokala guide, som också är professionell musiker, berättar roliga historier om personer som Elton John, John Lennon och Eric Clapton. Avsluta med en öl och världens bästa rock n roll-historia på en lokal rock n roll-klubb/pub.

London: Kunglig historisk pubvandring

8. London: Kunglig historisk pubvandring

Finns det något bättre sätt att fira drottning Elizabeth II:s regeringstid än att med en öl i handen besöka fyra gömda historiska kungliga pubar? Upptäck hemliga tunnlar, gamla gränder, palatset där Ed Sheran nästan förlorade ett öra när han festade med en prinsessa, och många fler märkliga och underbara historier. När vi vandrar genom det kungliga distriktet dricker vi där kungligheterna har druckit (och kanske fortfarande gör det!). Vi kommer att omfamna Englands sekelgamla pubscen samtidigt som vi underhålls av berättelser om lömska skandaler, romantik, intriger och förräderi. Vi beundrar några av Londons mest ikoniska sevärdheter, inklusive Buckingham Palace - ja, kungens hus - samtidigt som vi lyckas undvika folkmassorna. Njut av att dricka där bara lokalbefolkningen dricker. Vi kanske till och med promenerar genom en kunglig park mellan ölen! Vi kommer också att svänga förbi flera filmplatser där man spelade in The Crown, Kingsman, Harry Potter och många fler. Du kommer garanterat att få dig att häpna och skratta hela tiden, du kommer att göra som lokalbefolkningen gör och upptäcka en helt ny sida av London.

London: Musik i Soho och upplevelse av historiska pubar

9. London: Musik i Soho och upplevelse av historiska pubar

Du börjar vid den världsberömda Piccadilly Circus där din guide kommer att presentera sig och ge dig en kort introduktion. Därifrån börjar resan till det ökända Soho-området. Under resans gång får du höra roliga historier om Soho-legender som Beatles, Rolling Stones, Mozart, Marilyn Monroe, Jimi Hendrix och många fler. Mellan pubarna och alla de berömda platser du besöker berättas historier om inflytelserika personer och områdets historia. Från de berömda "Windmill Girls" från underhållningsindustrin för vuxna till The Who och Sex Pistols barbråk, ingen sten kommer att lämnas ovänd. På varje pub kan du köpa äkta engelsk öl (men det finns även andra alternativ, inklusive alkoholfria drycker) och få känslan av att vara en av de som bor här. Det finns också gott om fotomöjligheter, med många dolda gränder och sidogator som leder till platser som ligger utanför de upptrampade vägarna. Din guide kommer också att hjälpa dig att upptäcka de osynliga detaljer som alla missar, så att du får en verkligt unik upplevelse som du inte får någon annanstans. I slutet av rundturen vet du varför Soho har varit Londons nöjeshuvudstad i mer än 300 år och du kommer att vilja komma tillbaka för mer.

Stonehenge Special Access - Kvällstur från London

10. Stonehenge Special Access - Kvällstur från London

Efter insamling i centrala London avgår du till Avebury där du får en kort vandringstur i stencirkeln som omger den lilla byn. Efter detta har du fri tid att utforska byn – lunch på den ökända hemsökta Red Lion Pub rekommenderas, även om det blir fullt upp vid rusningstid. Efter en kort bilresa på vägen kommer du att stanna till vid Silbury Hill och ta en promenad uppför sluttningen till West Kennet Long Barrow, en av de största neolitiska gravgravarna i Storbritannien och över 5000 år gammal. Din guide tar dig in i gravkamrarna och för den fascinerande historien levande. Sedan bär det av till Stonehenge för särskild åtkomst när platsen normalt är stängd för allmänheten. Din tid inne i den inre cirkeln varar upp till en timme och är helt guidad. Efter tillgång till stencirkeln avgår du till London. Observera att tiden kan variera beroende på trafik och lokala förhållanden. Din reseledare kommer att bekräfta avlämningsplatserna under dagen.

103 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Immersion-upplevelser

Vanliga frågor om Gömda pärlor i London

Vad finns det för andra saker att göra än Gömda pärlor som är värt att besöka i London?

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 69 omdömen

Detta var faktiskt andra gången vi gjorde en turné med det här företaget och vi älskade det lika mycket som första gången. Glenn, vår guide var fantastisk, massor av information om soho-distriktet och de fantastiska musikerna som hade arbetat eller bott i området. De engelska pubarna var underbara med så mycket karaktär och ölen på varje var fantastisk. Nästa gång vi är i London kommer vi förmodligen att titta på turné 3!

È stata una bellissima esperienza! La guida era simpatica e intressant e parlava un inglese molto comprensibile. Le scogliere del sussex sono fantastiche e abbiamo avuto modo di osservarle da vicino. In più alla fine puoi scegliere se rimanere a fare un giro anche a Brighton perché il treno del ritorno è a orario libero. Super consigliata!

Hade massor av kul med drinkar på 4 olika pubar och hade kul med vår fantastiska guide Claire. Claire (också en skådespelare) gjorde turnén väldigt underhållande med sin energi och såg till att prata med alla medan vi var på pubarna. Fick också reda på lite roliga fakta om Londons historia (som ofta verkar vara centrerad kring pubar)

Utmärkt turné! Carlos var fantastisk! Han var en bra guide och vi lärde oss mycket. Många stopp och mycket insikter och historia kring soho och London och musik. Vi hade väldigt roligt!

Vi hade Billy som guide och hon var mycket trevlig och kunnig.