Välj datum
London

Dolda guldkorn

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Andra upplevelser
  • Heldagsturer
  • Privata turer
30 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 30

Vanliga frågor om Alternativa turer i London

Vad finns det för andra saker att göra än Alternativa turer som är värt att besöka i London?

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 69 omdömen

Bartendrarna och chauffören är mycket vänliga och roliga... vi njöt av att chatta med dem! Utbudet av drycker kanske inte är det du letar efter så ta ett par egna på så håller de dem kalla och dina glas fyllda! Det är mycket mer jobb än du förväntar dig att det ska vara men så roligt och du kan njuta av staden när du dricker och trampar runt i Soho. Dessutom tränar du så kommer inte att må så dåligt över kalorierna du dricker

Det var en mycket intressant och rolig utflykt, särskilt eftersom vår reseguide John var extremt rolig. Resan är verkligen värd besväret, men om du vill se insidan av Christ Church på grund av Harry Potter måste du boka i förväg eller så händer inte Oxford så mycket. Cotwolds byar är förtjusande, trevligt att se landsbygden om du har varit i London.

Häftigt! Transport mycket bra, bekvämt och rent. Guiden mycket vänlig och med många intressanta saker att berätta. Som vilken tur som helst är tiderna korta för att få se allt, men det är värt det :) Min enda rekommendation är att åka till startplatsen i god tid, eftersom att inte vara därifrån kan göra det lite svårt att ta sig dit. Allt utmärkt :)

Rolig aktivitet och en snabb 1-timmes rundtur runt Soho-området. Får mycket uppmärksamhet från åskådare och turister. Föreslå att ta med dina egna öl, som den mycket vänliga ölmästaren kommer att hantera åt dig när du trampar iväg, dricker och driver detta människodrivna fordon/bar runt Soho!

Kunnig och vänlig reseguide, fri att gå runt oxford och cotswold byar inom tilldelade tider ... en liten grupp på 16 personer i en minibuss :)