Välj datum
London

Rullstolsanpassat

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Andra upplevelser
  • Hoppa på/hoppa av-turer
223 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 223

Vanliga frågor om Rullstolsvänligt i London

Vad finns det för andra saker att göra än Rullstolsvänligt som är värt att besöka i London?

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 36 045 omdömen

Kom ihåg att om du bokar hemifrån måste du lämna flygplatsen och här möter du ett busskontor som konverterar din onlinebiljett till en pappersbiljett. Tänk på att returbiljetten görs samtidigt, så kom ihåg att ha tiden redo för ditt returdatum och tid när du beställer denna när du kommer till biljettkassan. Och kom ihåg att returen inte är på samma hållplats som ankomsten, bra idé att kolla returhållplatsen när du ändå kommer, returhållplatsen är parallell på nästa gata.

Allt gick smidigt! Boka helt enkelt London Eye-biljetten i förväg (via en länk efter bokning) vid önskad tidpunkt så behöver du inte vänta länge heller! Du kan gå på och av bussen vid vilken hållplats som helst längs rutten! Under resan kan du höra mycket information om sevärdheterna på rutten via ljudguiden, på ditt lokala språk! Det var en hektisk dag

Det är en upplevelse att utforska dessa gamla murar. Vi var där runt 11:00 och blev direkt imponerade av kronjuvelerna, kön var kort och vi behövde knappt vänta. Jag rekommenderar definitivt att ta en ljudguide, eftersom du kan lära dig så mycket och utforska allt i din egen takt.

Mycket att utforska, fotomöjligheter med vaktmästarna och korparna, mycket att lära om djur som hölls och kronjuvelerna är imponerande...och dessutom har du en fantastisk utsikt över staden. Det är bäst att gå tidigt, annars blir det väldigt trångt.

Mycket bra! Kunnig och inspirerande guide som berättade med inlevelse. Det märktes tydligt att han var intresserad av att dela med sig. Riktigt bra också att man kunde hoppa av i Greenwich och ta en senare båt tillbaka till Westminster.