Lägg till datum

LondonTurer i området

Våra mest rekommenderade London Turer i området

Från London: Utflykt till Cotswolds i en liten grupp

1. Från London: Utflykt till Cotswolds i en liten grupp

Tillbringa en dag med att utforska den typiskt brittiska landsbygden i Cotswolds, ett område som är känt för sina gröna landskap, charmiga byar och honungsfärgade stenstugor. Njut av höjdpunkterna i Cotswolds, liksom av några av de tystare, mindre kända områdena på landsbygden. Först stannar du till i den lilla staden Burford, en av Englands mest oförändrade medeltida städer med många byggnader som är över 500 år gamla. Besök den historiska kyrkan, promenera längs den attraktiva huvudgatan och utforska staden. Därefter åker du till Bibury, som är känd som den vackraste byn i hela England. Vandra längs floden och se Arlington Row, en samling vävarstugor som nu är en av symbolerna för Cotswolds. Du har fri tid att utforska den förtrollande byn. Fortsätt till den pittoreska staden Bourton-on-the-water. Ta gott om tid att promenera längs floden och dess små broar, beundra stenstugorna och äta lunch.  Avsluta resan med ett besök i Stow-on-the-Wold, ett virrvarr av värdshus och antikaffärer som ligger runt det gamla torget. Stow har varit ett handelscentrum i Cotswolds i århundraden och var platsen för det sista slaget i det engelska inbördeskriget 1646. Här finns också "Englands äldsta pub".  Därefter återvänder turen till mötesplatsen.

London: Guidad rundvandring i Jack the Rippers fotspår

2. London: Guidad rundvandring i Jack the Rippers fotspår

Ge dig ut på East Ends gator i London på en mysterievandring om Jack the Ripper ("Jack Uppskäraren"). Gör en tidsresa till år 1888 tillsammans med din expertguide (en så kallad "ripperologist") medan du försöker lösa de ouppklarade morden under den här fängslande upplevelsen. Bedöm fotografiska bevis och lyssna till sanna historier om utredningen för att hitta de misstänkta. "Undersök" de påstådda gärningsmännen och hör om teorierna om vem som begått några av de mest chockerande brotten i Storbritanniens historia. Lär dig mer om offren och vardagslivet i Whitechapel, som var ett fattigt område på den här tiden. Din guide delar också med sig av spännande berättelser om det viktorianska London, inklusive det kulturella sammanhanget för populära karaktärer såsom Sherlock Holmes.  Var Jack the Ripper någonsin nära att gripas? Varför valde han Whitechapel? Upptäcktes några bevis? Få alla svaren och mer information från din guide, "ripperologisten". Stoppen inkluderar:  • Brick Lane  • Christ Church  • Spitalfields Market • Mitre Square • Petticoat Lane • Ten Bells Pub

Från London: Hel dags utflykt till Cotswolds med lunch

3. Från London: Hel dags utflykt till Cotswolds med lunch

Njut av de böljande kullarna i Cotswolds och besök fyra av dess vackraste byar - Burford, Bibury, Bourton-on-the-Water och Stow-on-the-Wold. Res genom Cotswolds, ett område som trots tidens gång tycks förbli oförändrat. Se böljande landskap, torra stenmurar, pittoreska kyrkor och bäckar som porlar förbi små byar och charmiga gårdssamlingar. På denna heldagsutflykt från London inleder du i Burford, där den magnifika High Street sluttar ner till floden Windrush Titta på stadens små tehus innan du tar dig söderut till det pittoreska Bibury för att äta lunch. Ät middag i en av de vackraste byarna i England. En tvårätters måltid väntar på dig på Swan Hotel, i hjärtat av Cotswolds. Restaurangen, som har utsikt över floden Coln, ligger i ett gammalt värdshus från 1600-talet och serverar ett populärt utbud av traditionella rätter tillsammans med öl och fina viner. Utforska Bourton-on-the-Water, en av de vackraste byarna i Cotswolds. Efteråt reser du till Stow-on-the-Wold, en liten marknadsstad känd för sina årliga marknader. Njut av en guidad rundvandring genom stadens centrum innan du återvänder till London.

Från London: Cotswolds byar i en liten grupp

4. Från London: Cotswolds byar i en liten grupp

Försvinn från London och lämna stadens livliga gator bakom dig när du beger dig till Cotswolds, som är det enskilt största området med en enastående naturskönhet i Storbritannien. Med sin rustika lantliga charm, böljande kullar, livliga marknadsstäder och bildsköna byar täcker Cotswolds nästan 800 kvadratkilometer av oförstörd landsbygd. Ta en tur genom dess böljande kullar, som är hemvist för några av Englands mest kända och historiska städer och byar. Denna bergskedja i västra mitten av England är ett område med en enastående naturlig skönhet och är full av pittoreska byar byggda av Cotswoldsten, vackra kyrkor och stora herrgårdar. När du tar dig fram genom små byar och historiska marknadsstäder får du möjlighet att utforska de honungsfärgade stugorna i Bourton-on-the-Water, Bibury och Burford. Högtidpunkter är bland annat en fantastisk rad med vävarstugor från 1600-talet och en lugn flod som rinner genom "Cotswolds Venedig".

Från London: Dagsutflykt till Oxford och Cotswolds byar

5. Från London: Dagsutflykt till Oxford och Cotswolds byar

Ta en fullständigt guidad hel dags utflykt till Oxford och Cotswolds från London. Se det historiska universitetet i Oxford, utforska byarna i Cotswolds och beundra den frodiga engelska landsbygden. Du åker från London i en lyxig Mercedes-minibuss och spenderar förmiddagen med att utforska den vackra universitetsstaden Oxford. Vandra bland de kulturminnesmärkta byggnaderna och högskolorna och klättra upp på till av utsiktsplatserna för hisnande utsikter över tornspirorna. Förundras över Ashmolean-museets samling innan du beger dig till de pittoreska byarna i Cotswolds för att se traditionella små stugor byggda av sten. Anländ till byn Burford, porten till Cotswolds, och bli uppslukad av denna livliga marknadsstad. Ta en kort resa till Bibury och strosa till den berömda och sagolika Arlington Row. Beundra dessa stugor från 1300-talet och få en inblick i deras historia av din guide. Efteråt tar du en naturskön resa tillbaka till London.

London: Tower of London Beefeater Welcome & Crown Jewels

6. London: Tower of London Beefeater Welcome & Crown Jewels

Upplev kronjuvelerna, de berömda korparna och den otroliga kungliga historien på denna rundtur i tornet ledd av en expert engelsktalande lokal guide. Slå folkmassorna med din biljett för tidig tillträde och bevittna hur historien vaknar till liv i Tower of London. Din guide för en del av turnén kommer att vara en Yeoman Warder, mer känd som en Beefeater. Förbered dig på att bli imponerad när de delar med sig av berättelser om webbplatsen. Ställ frågor och ta en titt på hur en dag i en Beefeaters liv är. Känn spänningen av att se de världsberömda kronjuvelerna, Ravens Den och White Tower. Lär dig mer om den beryktade platsen för Tower Executions och ta en promenad på de historiska murarna. Utforska andra attraktioner på din fritid efter turnén, som Towers Mint, Bloody Tower och Medieval Palace.

Magiska London: Guidad vandring i Harry Potters fotspår

7. Magiska London: Guidad vandring i Harry Potters fotspår

Gå i dina favorittrollkarlars (och häxors) fotspår och utforska mugglarnas London. Din guide är en Harry Potter-entusiast som har laddat upp med både kuslig och underbar bok- och filmkuriosa för hela rundturen.  Möt din guide och börja ditt äventyr med att ta reda på vilket av Hogwarts elevhem du tillhör. Tävla mot andra elevhem i en interaktiv frågesport och se vilka platser som inspirerade J.K. Rowling, från Shakespeares Globe till de smala gränder i London som var inspirationen till Knockturn Alley. Höjdpunkterna inkluderar bland annat att promenera förbi det hemliga trollkarlsvärdshuset Den Läckande Kitteln. Utforska den verkliga Diagongränden, där Harry köper sin första trollstav. Du får även se bron som förstördes av dödsätarna i "Harry Potter och Halvblodsprinsen".  Under en del av din guidade tur kan du välja att antingen ta Londons tunnelbana eller en kort båttur på Themsen. Båda alternativen följer denna resväg:  1. Southwark Cathedral 2. Borough Market 3. The Golden Hinde 4. Winchester Palace 5. Museet för fängelset Clink 6. Shakespeare's Globe Theatre 7. Millennium Bridge 8. Daniel Radcliffes skola 9. The London Eye 10. Floden Themsen 11. Sherlock Holmes Pub 12. Great Scotland Yard 13. Gringotts trollkarlsbank 14. Världens minsta polisstation 15. Trafalgar Square 16. Knockturn Alley 17. Diagon Alley 18. Palace Theatre

London: 3,5 timmes cykelrundtur till klassiska sevärdheter

8. London: 3,5 timmes cykelrundtur till klassiska sevärdheter

Följ med på en 3,5 timme lång cykelrundtur kring Londons klassiska sevärdheter för att se många av stadens mest historiska platser. Träffa din guide och bege dig sedan iväg för att inleda din rundtur vid fantastiska Big Ben. Beundra Houses of Parliament tvärs över floden och fortsätt förbi Lambeth Palace för att korsa Lambeth Bridge. Cykla förbi små röda tegelhus som kantar gatorna och erbjuder en förtrollande kontrast till de imponerande historiska monumenten. Beundra Westminster Abbeys klocktorn. Cykla sedan över till St James Park. Se den ståtliga ceremonin med vaktavlösning vid Buckingham Palace. Ta dig sedan tillbaka till centrala London och vandra säkert över Trafalgar Square med Lord Nelson som övervakare uppifrån sin pelare. Fortsätt därefter vidare till Covent Garden. Ta en paus och se lite gatuteater på marknadens centrala torg. Hoppa sedan på din cykel igen för att ta dig genom Londons juridiska distrikt och över till den färgglada Leather Lane Market och Smithfields Market, Londons livliga köttmarknad. Passera Wrens fantastiska St Pauls Cathedral och korsa över till Themsens södra sida på den berömda Blackfriars Bridge för att avsluta rundturen.

Alternativa London: Två timmars rundvandring med gatukonst

9. Alternativa London: Två timmars rundvandring med gatukonst

Njut av en nästintill gratis två timmar lång stadsvandring i ett av Londons mest livliga områden och upptäck de alternativa scenerna i trendiga östra London. Möt din guide vid Old Spitalfields Market, som ligger strax utanför City of London (Londons historiska finansdistrikt). Lär dig mer om East Ends historia medan du går nedför gator täckta i gatukonst. Din guide är en av de allra kunnigaste personerna när det kommer till Londons gatukonstnärer, och kommer att ge dig en unik inblick i områdets urbana konst och graffitikultur. Vandra från Spitalfields till Brick Lane och runt i den trendiga stadsdelen Shoreditch. Upptäck gatukonst från cirka 40 erkända konstnärer, däribland ROA, Stik, Borondo, Kranio och många fler. Gatukonst har som natur att ständigt förändras, vilket i sin tur innebär att dessa turer utvecklas och ändras regelbundet. Detta garanterar att turen alltid kommer att kännas fräsch och aktuell.

London: Guidad rundtur i Westminster Abbey och förfriskningar

10. London: Guidad rundtur i Westminster Abbey och förfriskningar

På denna exklusiva guidade tur får du en inblick i Westminster Abbeys historia, arkitektur och pompa och ståt. Få tillgång till klostret, en riktig pärla i Londons krona, och valfritt prioriterat inträde till ett modernare arkitektoniskt underverk, London Eye. Nibble på förfriskningar i Cellarium. Din turné börjar i Cellarium, den medeltida undercroft. Möt din guide under de välvda väggarna i denna 14-tals Benedictine-källare. När du njuter av ett urval av kaffe, te och bakverk i den svala luften i restaurangen, föreställ dig livet för munkarna som lagrade mat och vin här. Efter förfriskningar, gå in i klostret genom klostren i Dean's Yard. Här får du prioriterad åtkomst och börjar din rundtur i själva klostret. Vandra förbi helgedomen St Edward the Confessor, gravar av kungar och drottningar och otaliga minnesmärken till de berömda och de stora. . När du går hjälper berättelser från din guide dig att återuppleva de 40 engelska och brittiska kröningarna som har ägt rum i Westminster sedan 1066, inklusive den senaste kröningen av Charles III. Hör om kungliga bröllop i klostret och betala din respekt för den sena drottningen Elizabeth II. Om du har valt att besöka London Eye efter din Abbey-turné, följ din guide på en kort promenad förbi parlamentets hus och Big Ben till det moderna underverket. Med din snabbspårbiljett, stig upp 135 meter för att observera centrum av London. Njut av panoramautsikten och avsluta sedan er rundtur.

126 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 8

Vanliga frågor om Turer i området i London

Vad finns det för andra saker att göra än Turer i området som är värt att besöka i London?

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 693 omdömen

Två mammor och fyra barn, ålder 11-13, hade en väldigt trevlig tur. Guiden talade mycket tydligt (vilket var bra för 11-åringarna) och var rolig att lyssna på. Berättade ofta lite runt-omkring-info på ett festligt sätt.

Great Harry Potter-themed walking tour across the center of London. The boat trip in the middle was a good pause for sore feet. Our guide, Hanna, was brilliant.

A great Harry Potter tour thanks to our fantastic and funny guide Tom who did are terrific guiding-tour for us. We learnt many new things about Harry Potter

fantastisk guide som verkligen kunde sin historia och berättade den på sitt sätt :) En tur som rekommenderas!

Mycket trevlig rundtur med den fantastiska roliga guiden Jack!