London
Biljetter till sevärdheter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in London

Want to discover all there is to do in London? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 37 633 omdömen

En riktigt kul upplevelse även för en som mig som inte är ett stort Harry Potter fan. Smidigt att bli upphämtad på Viktoria Station, men tror tid & pris är bättre om man tar sig dit själv. Vart lite vilseledda när vi kom dit, väntade innanför dörrarna på en guide som vi fattade att vi skulle göra då vi frågade en personal. Men det är småsaker, i det stora hela en kanonupplevelse. Niclas

Även om man är ett fan eller inte är detta en otrolig upplevelse. DOCK besviken att vi trodde vi bokat en guidad tur men fick bara guidning i de två första rummen. Som man får i vilket fall, tyckte alltså att just det var missvisande. Ingen information mär man kommer fram, vart man hittar sin guide eller vart man ska gå, också lite dumt när man tror man bokat en guidad tur..

Lite struligt när det va så mycket folk men det va en förskole klass där samtidigt som oss också men att det var mycket folk hade jag räknat med också! Annars väldigt bra och värt varenda krona!

Det bästa jag upplevt i mitt liv. Det var väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna redan vid ingången till touren. Ett MÅSTE om man är HP-fan och ska till London. Helt fantastiskt var det.

Fantastisk upplevelse i studion! Bussresan dit är lite lång. Hade gärna sett att själva bussresan hade varit på något sätt kopplad till Harry Potter temat.