London Flygplatstransfer

  • Transport
35 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om London

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i London?

Vilka är de bästa dagsturerna från London?

De bästa dagsturerna från London:

Stonehenge

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.0 / 5

baserat på 6 278 omdömen

Kom ihåg att om du bokar hemifrån måste du lämna flygplatsen och här möter du ett busskontor som konverterar din onlinebiljett till en pappersbiljett. Tänk på att returbiljetten görs samtidigt, så kom ihåg att ha tiden redo för ditt returdatum och tid när du beställer denna när du kommer till biljettkassan. Och kom ihåg att returen inte är på samma hållplats som ankomsten, bra idé att kolla returhållplatsen när du ändå kommer, returhållplatsen är parallell på nästa gata.

Tryggt att köpa transportbevis innan på nätet. Lätt att hitta biljettkontoret utanför Stansteds flygplats. Köpte tur o retur och det fungerade perfekt. Resan mot London trygg o säker. Gratis Wifi o sköna säten. Lätt med Google att hitta närmsta hållplats, för både tur o retur. Jag betalade 495 kr för två personer tur o retur. Resan tog ca 1,5 Tim. Vi åkte till Baker street. Kan rekommenderas. Med vänlig hälsning, Ewa o Kurt

Snabbt och smidigt. Lätt att hitta. Bra service på Stansted med att byta in voucher mot biljett samt boka avgång för returen. Mycket nöjd.

Fräscha bussar och trevlig personal. Ett bra alternativ till och från Stanstead.

the driver did a great job though it were massive traffic problems.