Välj datum
London

Flygplatstransfers

  • Transport
36 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 36

Vanliga frågor om Flygplatstransfers i London

Vad finns det för andra saker att göra än Flygplatstransfers som är värt att besöka i London?

Vilka Flygplatstransfers i London vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.0 / 5

baserat på 6 278 omdömen

Det är värt att komma ihåg att det faktiskt finns vissa skillnader mellan vad Get Your Guide annonserar och vad som faktiskt händer: den första skillnaden är restiden, den annonserar 80 min men det är 2 timmar. 2:a Södra terminalen är stängd så vi kan inte ta bussen dit. Och det gör att vi slösar mycket tid på att åka fram och tillbaka på flygplatsen tills vi får reda på att den är i den norra terminalen. Tredje är vägen han annonserar om, bussen går inte på den vägen eftersom vi fortfarande ska till Heathrow flygplats för att göra en mellanlandning.

Efter en ojämn flygning kom vi fram till London Heathrow. När vi kom till ankomsthallen hittade vi inte vår chaufför direkt eftersom det var så många försäljare där. Ett telefonsamtal och 5 minuter senare hittade chauffören oss (eller så hittade vi honom). Iväg gick vi till flervåningsparkeringen, där en ren 9-sitsig väntade på oss tre. Föraren var lugn men vänlig när vi frågade honom något och han gjorde ett bra jobb med att ta oss till hotellet. Om returtransporten dessutom fungerar så bra, perfekt!!!

Allt fungerade perfekt! Verifikationen byttes enkelt direkt vid disken på plats och vi blev tilldelade nästa buss! Bussen går ungefär var 15:e minut och var inte ens halvfull för oss. Resan tar dock betydligt längre tid än med Gatwick Express (buss: ca 1,5 timme, Gatwick Express: ca 0,5 timme) men är lite billigare (Gatwick Express: 19,90 £).

Mjuk fin körning. Takfönster i bilen så man såg alla fina byggnader.

Mer tid än väntat men totalt sett kanske bättre. Dags att se.