Lägg till datum

LondonFlygplatstransfer

Våra mest rekommenderade London Flygplatstransfer

Stansteds flygplats: Busstransport till centrala London

1. Stansteds flygplats: Busstransport till centrala London

Börja eller avsluta din semester på ett enkelt sätt med en prisvärd busstransfer mellan London-Stansteds flygplats och Londons Victoria busstation. Denna tjänst med många avgångar från Stansteds flygplats tar dig hela vägen till huvudstaden och stannar vid de främsta destinationerna i centrala London, inklusive Golders Green, Baker Street, Liverpool Street, Stratford och Marble Arch. När du anländer till flygplatsen byter du ut din voucher från GetYourGuide vid en av de många försäljningsdiskarna. Du bokas på nästa tillgängliga transportservice. Bussarna går cirka var 15:e minut, 24 timmar om dygnet, och du anländer i stadskärnan så snart som möjligt. De lyxiga bussarna tar dig direkt från flygplatsdörren till centrala London. Luta dig tillbaka och koppla av i skinnsäten med nackstöd, bord, gott om benutrymme, toaletter, luftkonditionering och eluttag; vissa bussar har också wifi ombord.

Luton Airport: Busstransfer till centrala London

2. Luton Airport: Busstransfer till centrala London

Börja eller avsluta din semester på ett smidigt och prisvärt sätt med en busstransfer mellan Luton flygplats och Londons Victoria Station. Denna tjänst avgår frekvent från Luton flygplats, tar dig hela vägen till centrala London och stannar vid viktiga och centrala platser i London, inklusive Golders Green, Baker Street och Marble Arch. När du anländer till flygplatsen byter du ut din voucher från GetYourGuide vid en av de många försäljningsdiskarna. Du bokas därefter på nästa tillgängliga transfer och med tjänster som går dygnet runt var 15:e minut kommer du att befinna dig i huvudstaden på nolltid. De lyxiga bussarna tar dig direkt från flygplatsen till centrala London. Luta dig tillbaka och koppla av i lädersäten med nackstöd, ryggbord, gott om benutrymme, toaletter, luftkonditionering och eluttag; vissa bussar har också wifi ombord.

London: Expresståg till/från Stansted flygplats

3. London: Expresståg till/från Stansted flygplats

Dra nytta av Stansted Express snabblinje mellan Stansted Airports tågstation och London Liverpool Street med en förbokad transfer. Res på ett bekvämt och rymligt tåg när du ankommer till eller avreser från staden. Du kommer eventuellt åka tillbaka till din originaldestination, där du kan köpa en tur- och returbiljett som sparar dig både pengar och tid. Slipp stressen när du navigerar kollektivtrafiken efter eller före din långa resa. Slappna av och njut av vyerna över London från din bekväma sittplats. Dra nytta av tåg där du kan ta med rullstol eller cykel, med gott om utrymme för bagage. Stig ombord på ett modernt tåg och lämna dina bekymmer bakom dig. Anländ till din destination i staden eller på flygplatsen i god tid. Håll dig uppkopplad och prata med dina vänner med hjälp av gratis internet och ett eluttag på varje plats. Det finns också toaletter ombord.

Gatwick flygplats till centrala London: Transfer tur & retur

4. Gatwick flygplats till centrala London: Transfer tur & retur

Börja eller avsluta din semester på ett enkelt sätt med en prisvärd busstransport från Gatwick Airport till Londons centrum. Denna frekventa busstransfer från Gatwicks flygplats tar dig hela vägen till centrala London och stannar vid viktiga och centrala London-destinationer. När du anländer till flygplatsen, byt din GetYourGuide-voucher vid en av de många försäljningsdiskarna. Du bokas på nästa tillgängliga transfertjänst och på nolltid befinner du dig i huvudstaden. De lyxiga bussarna tar dig direkt från flygplatsdörren till centrala London. Luta dig tillbaka och koppla av i lädersäten med nackstöd, ryggbord, gott om benutrymme, toaletter, luftkonditionering och eluttag; vissa bussar har också wifi ombord. Ta din returresa tillbaka när du vill med en voucher som är giltig i upp till tre månader.

London: Transfer med expresståg till/från Heathrow Airport

5. London: Transfer med expresståg till/från Heathrow Airport

Ta dig enkelt mellan centrala London och Heathrow Airport med en transfer på Heathrow Express. Säg hejdå till att fastna i trafiken i en taxi eller till att spendera evigheter i Londons tunnelbana med det snabbaste alternativet för att ta dig till London efter ditt flyg eller vice versa. Om du så småningom ska tillbaka till den ursprungliga destinationen kan du köpa en tur- och returbiljett och spara både tid och pengar. Om du anländer till Heathrow Terminal 2 eller 3 går du ombord på Heathrow Express vid Heathrow Central. Om du anländer till terminal 5 kommer ditt Heathrow Express-tåg att avgå från terminal 5, medan passagerare vid terminal 4 måste ta en snabbbuss från terminalen till Heathrow Central. På Paddington eller Heathrow Central skannar du helt enkelt QR-koden på din voucher vid grindarna för att gå ombord på det elektriska tåget. Njut av gratis WiFi, HEx TV, strömförsörjning vid sittplatserna och särskilt bagageutrymme. Med avgångar var 15:e minut och en restid på 15 minuter kommer du till din destination på nolltid.

Transfers från London till Southern England Cruise Terminals

6. Transfers från London till Southern England Cruise Terminals

Din chaufför eller assistent möter dig vid ditt boende med en skylt med huvudresenärens namn på. Chauffören hjälper dig sedan med ditt bagage och lastar det i fordonet. Det fordon som används är högst 3 år gammalt. Tillräckligt med tid kommer att avsättas för eventuella förseningar i trafiken, så att du kommer fram i tid. Njut av den engelska landsbygden när du åker till kryssningshamnen. Chauffören kommer återigen att hjälpa dig med ditt bagage och ta farväl när du går ombord på kryssningsfartyget.

London: Bussresa från Heathrow flygplats till Southampton i en riktning

7. London: Bussresa från Heathrow flygplats till Southampton i en riktning

Slappna av på vägen till din semester med en prisvärd busstransfer från Heathrow Airport och Southampton City Center. Med regelbundna avgångar under hela dagen kan du luta dig tillbaka och njuta av den bekväma och prisvärda resan. Högklassiga bussar tar dig direkt från flygplatsdörren till centrala Southampton. Koppla av i lädersäten med nackstöd, bord i ryggstödet, gott om benutrymme, toaletter, luftkonditionering, WiFi och eluttag. Med din GetYourGuide-kupong kan du gå ombord på din specifika tjänst utan att behöva oroa dig. Pålitliga, moderna och bekväma fordon tar dig till och från Southampton utan krångel.

Transfer från Southampton Cruise Terminal till hotell/flygplats

8. Transfer från Southampton Cruise Terminal till hotell/flygplats

Denna transfer från valfri terminal från Southampton kryssningsterminal till London Hotel eller Londons flygplatser gör resandet enkelt och smidigt för dig. Dessa transfers är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Denna delade transfer tar dig från kryssningsterminalens ankomsthall till den destination du väljer i London. Din chaufför kommer att vänta på dig med en skylt med ditt namn på. De hjälper dig med ditt bagage och kör dig sedan till din destination medan du slappnar av bekvämt i fordonet.

Heathrow Airport till Central London Private Transfer

9. Heathrow Airport till Central London Private Transfer

Hälsas av din chaufför vid ankomsthallen i lämplig terminal, där de väntar på dig med en skylt med ditt namn på. Flygningar övervakas och förarens detaljer kommer att ges i förväg. Res bekvämt och bekvämt från Heathrow Airport till centrala London, med avlämning på din önskade destination. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiken och anländer snabbt och problemfritt till din destination.

Heathrow Aiport: Transport till eller från centrala London

10. Heathrow Aiport: Transport till eller från centrala London

Hoppa över krånglet med kollektivtrafiksystemet med tunga väskor och undvik behovet av att boka en taxi i sista minuten med en förbeställd ankomst- eller avgångstransfer mellan Heathrow Airport och boenden i centrala London. Dra nytta av en professionell chaufförs tjänster och res bekvämt i ett luftkonditionerat fordon med ett generöst bagageutrymme. För transfers för ankommande hälsas du välkommen i ankomsthallen och kan dra nytta av den generösa väntetiden vid eventuella förseningar i terminalen. Ditt flyg kommer spåras och din upphämtningstid kommer att justeras vid eventuella förseningar eller tidig landning. Få hjälp med ditt bagage medan chauffören eskorterar dig till den väntande bilen. För avgångstransfers möter chauffören dig i receptionen av ditt hotell. Den här tjänsten är tillgänglig 24 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan för att tillmötesgå alla ankomst- och avgångstider.

Tillgängliga aktiviteter

99 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Vanliga frågor om Flygplatstransfer i London

Vad finns det för andra saker att göra än Flygplatstransfer som är värt att besöka i London?

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.0 / 5

baserat på 6 278 omdömen

vi bokade 5 dagar i förväg en transfer från London Hotel till Heathrow flygplats. Vi fick en ny bekräftelse dagen innan med detaljerad information inklusive förarens namn och hans telefonnummer. Chauffören kom till och med några minuter tidigare för upphämtning, han var väldigt snäll och genom vår bilresa i Londons centrum fick vi mycket information om namn och historia på platser och byggnader i London. Till slut kom vi avslappnade till flygplatsen.

Allt fungerade bra igen, superpunktligt, trevlig förare, bra organisation och framförallt på hemresan genom att boka en fast avgångstid väldigt avslappnad körning till flygplatsen. Den 2 timmar långa resan är betydligt längre än med Stansted Express, men den är också betydligt billigare. Alltid glad.

Lite svårt att hitta men när jag frågade mig till flygplatspersonalen var det mycket tydligare bara ta rulltrapporna som leder oss direkt till källaren mot bussen. Upphämtningen är högst upp Sätena är rymliga och bekväma och du kan ladda din telefon med en usb-adapter

Rent och snyggt. Bra wifi på bussarna. Välorganiserat.

Värt varje krona när det var strejk och vi kom sent.