Välj datum
London

Shower och musikaler

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
10 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanliga frågor om Shower och musikaler i London

Vad finns det för andra saker att göra än Shower och musikaler som är värt att besöka i London?

Vilka Shower och musikaler i London vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

All personal var så vänlig och tillmötesgående för våra behov - vi hade varit lite blandade och var tvungna att ta med oss allt vårt bagage men de hade inget emot det alls och förvarade det säkert under hela resan. Resan i sig var helt enkelt fantastisk. Ett glas bubblande och välsmakande kanapéer med underbart väder och Londons finaste natur - vem kan begära mer? Artisten, Will Tierney, var inget mindre än fantastisk. Han spelade bra musik, tog emot förfrågningar och spelade en av sina egna låtar vilket var underbart. Min partner och jag hade en magisk tid och kommer definitivt att boka igen i framtiden.

Vår turné med Jess, Anna, Alex och Angus var jättekul! Urvalet av klubbar/pubar var konsekvent och de fria skotten var inte heller alltför blandade. Vad jag har att säga är att vi var ute och gick i London för 50-årsjubileet av Pride och därför var allt väldigt trångt. Trots det lyckades guiderna behålla större delen av gruppen till slutet - respekt! Jag rekommenderar starkt denna pubrunda!

En fantastisk upplevelse totalt sett och mycket bra valuta för pengarna. Men antagningen var oorganiserad eftersom först till kvarn inte var först in. Personalen som stod vid utgången för "tips" tyckte jag var väldigt onödig & förnedrande! En bra idé men hitta ett annat sätt för tips!

En mycket underhållande visning av The Dungeon. Det var både en historielektion samtidigt som skådespelarna gjorde sitt bästa för att leva sig in i rollerna. Stundtals riktigt, riktigt kul!

Vacker plats som du aldrig skulle hitta själv. Trevliga guider det var väldigt roligt. Även om vi inte var målgruppen vid 50/53 stämde allt. Även för personer över 50. Rent partykul