Välj datum
London

Slotts- och palatsturer

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Paketerbjudanden
121 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 121

Vanliga frågor om Slotts- och palatsturer i London

Vad finns det för andra saker att göra än Slotts- och palatsturer som är värt att besöka i London?

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 3 716 omdömen

Reseledare är Bruce och chaufför är Dan. Jag njöt verkligen av den här resan, Bruce är mycket bra med tidshantering och Dan är en fantastisk förare. Med detta går resan väldigt smidigt. Bruce är mycket underhållande och insiktsfull, skulle starkt rekommendera andra att göra denna turné med Bruce igen!

Jag tog denna turné med min son (13) och vi hade en viskning. Vår reseguide hade så mycket information att dela, var verkligen vänlig och hjälpsam och alla stopp var mycket intressanta. Det enda jag skulle ha velat var lite mer tid i Bath, men vi hade nog att se allt. Rekommenderar definitivt!

En härlig dag på turné i Windsor, Bath och Stonehenge! Vår guide Bruce var informativ och underhållande. Vi var först i kön på Windsor innan det öppnade för dagen, och det var fantastiskt att vara först med att gå genom statsrummen innan det blev trångt. Resten av stoppen var också bra.

Guiden följer med dig på vägen till ingången till Buckingham Palace och ger information om den brittiska kungafamiljen via trådlösa hörlurar. Du släpps då in vid en entré utan kö och därifrån kan du röra dig fritt med ljudguide. Guiden talade mycket snabbt.

Peter är en mycket bra guide :) Ger oss information på vägen och i väntan. Samt vår chaufför Bill som tog oss till vårt mål. Trevlig dagstur, inte mycket tid på varje plats men tillräckligt för att insupa kärnan av platsen. Fantastiskt landskap längs vägen.