Välj datum
London

Rundvandringar

  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Paketerbjudanden
182 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 182

Vanliga frågor om Rundvandringar i London

Vad finns det för andra saker att göra än Rundvandringar som är värt att besöka i London?

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Vi tyckte att vår Harry Potter var väldigt magisk och intressant. Vår reseledare Tabarek var där med kropp och själ, var alltid väldigt vänlig och gav även en hel del tips. Naturligtvis hade vi föredragit att boka Warner Brother Studio Tour, men tyvärr hade den varit fullbokad i flera veckor. Ändå var vi glada att vi bestämde oss för att göra denna turné. 1000 tack igen för denna underbara och magiska eftermiddag kära Tabarek. Vi kan bara varmt rekommendera denna turné, även om det bara var tröstrundan för vår son så hade han väldigt roligt.

Den mycket underhållande rutten och vår guide Nick var supertrevlig och väldigt rolig. Han gjorde besöket mycket roligt med Harry Potter-quizet och de nyfikna fakta om de olika platserna som han visade oss. Om du är ett fan av Harry Potter är det värt det. Jag rekommenderar bekväma skor och en flaska vatten om du går på sommaren eftersom det tar lång tid att gå.

Allt gick smidigt! Boka helt enkelt London Eye-biljetten i förväg (via en länk efter bokning) vid önskad tidpunkt så behöver du inte vänta länge heller! Du kan gå på och av bussen vid vilken hållplats som helst längs rutten! Under resan kan du höra mycket information om sevärdheterna på rutten via ljudguiden, på ditt lokala språk! Det var en hektisk dag

Fantastisk London-tur som passar både barn och vuxna! Vi upptäcker många platser utanför allfartsvägarna och kastar oss in i Harry Potters värld. Ett måste om du är ett fan. Guiden, Sophie, delar entusiastiskt med sig av många spännande anekdoter. En fantastisk upplevelse som jag rekommenderar utan att tveka!

Bra turné, bra förklarat. Guiden håller sina besökares intresse väl med ett frågeformulär om Harry Potter, som ger poäng till ditt hus -beroende på den som tilldelades dig i början av besöket-. Vi besökte platser som vi inte skulle ha sett annars. Tack så mycket för denna upplevelse.