Välj datum
London

Sightseeing på hjul

  • Guidade turer
  • Privata turer
56 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 56

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Kom ihåg att om du bokar hemifrån måste du lämna flygplatsen och här möter du ett busskontor som konverterar din onlinebiljett till en pappersbiljett. Tänk på att returbiljetten görs samtidigt, så kom ihåg att ha tiden redo för ditt returdatum och tid när du beställer denna när du kommer till biljettkassan. Och kom ihåg att returen inte är på samma hållplats som ankomsten, bra idé att kolla returhållplatsen när du ändå kommer, returhållplatsen är parallell på nästa gata.

Trevlig rundtur med bra ljudguide för förklaringen. Se till att du inte missar den sista bussen. Det gjorde vi, så vi var tvungna att ta tunnelbanan tillbaka! Vill man kliva av på många ställen kan man inte göra det på 1 dag. Men definitivt ett måste för London. Vårt tips är att ta den här turen i början av ditt besök så att du kan gå tillbaka till vackra sevärdheter senare.

Allt gick jättebra med biljetten. Du kan använda bussen hela dagen. Båtturen var också mycket värd och inbjuder dig att koppla av. Om du inte är så in i fakta bör du hoppa över Royal London Walk. En extra app måste laddas ner. Då ska du gå till sevärdheterna och där kan du spela ett band med fakta om det. Men i sig en jättebra idé att lära känna staden bättre

Allt gick smidigt! Boka helt enkelt London Eye-biljetten i förväg (via en länk efter bokning) vid önskad tidpunkt så behöver du inte vänta länge heller! Du kan gå på och av bussen vid vilken hållplats som helst längs rutten! Under resan kan du höra mycket information om sevärdheterna på rutten via ljudguiden, på ditt lokala språk! Det var en hektisk dag

Så optimalt! Följer man skyltarna på flygplatsen är det otroligt lätt att hitta insamlingsstället. När vi skulle åka hem ägnade vi lite tid åt att hitta rätt upphämtningsställe, men när det gick upp för oss att det var Victoria busstation och inte bara centralstationen var det okomplicerat. Riktigt lätt, trevlig buss och trevlig bilresa.