Välj datum
London

Rekommenderat för grupper

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Heldagsturer
  • Vattenaktiviteter
105 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 105

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Börja turen med att kryssa Themsen från London Eye Pier långt förbi Towern. Förklaringar av varje bro och sevärdheter längs vägen. Sedan accelererar båten och den snabba delen av turen börjar. Lämplig för alla åldrar utom små barn. Att gå ombord på båten är lätt och du kan hålla dig kvar. Rekommenderad turné överlag!

Det är underbart att se vaxdockorna med all sin karaktär. Även om jag har varit där flera gånger har det förändrats. De är välgjorda, så intressant att se. Förra gången var det på kort teater och hjälpte Sherlook Holmes och polishäxan jag saknade. Hoppas att det kommer tillbaka.

Rekommenderas varmt när du inte har tid och vill göra båda. Fantastisk Warner Bros studio! Det är som att du är där i filmen. För fansen räcker inte 4 timmar i studion, det skulle vara bättre att bara göra studion och inte hela dagen. Guiden Edward bra också!

Mycket bra! Kunnig och inspirerande guide som berättade med inlevelse. Det märktes tydligt att han var intresserad av att dela med sig. Riktigt bra också att man kunde hoppa av i Greenwich och ta en senare båt tillbaka till Westminster.

Mycket trevlig tripp ..Trevliga guider Max och Brad