Lägg till datum

LondonRundturer

Våra mest rekommenderade London Rundturer

London: Rundtur på National Gallery före arbetstid med konstverkstad

1. London: Rundtur på National Gallery före arbetstid med konstverkstad

Upptäck Londons National Gallery på en rundtur före lunchtid och gör en resa genom konsthistorien medan du utforskar en av världens mest imponerande konstsamlingar. Upptäck innebörden bakom mästerverken med din historiska guide och skissa dina egna skapelser inne i galleriet. Möt din guide på National Gallery och ge dig ut på en rundtur enbart för din grupp. Vandra genom de stora salarna utan de vanliga folkmassorna och förundras över kända konstverk som visar konstens utveckling genom historien. Upptäck målningarnas djupare innebörd med detaljerade förklaringar från din konsthistoriska guide. Därefter kan du delta i en exklusiv skissworkshop inne i det tomma galleriet. Lär dig grunderna i skissning och perspektiv av din guide och låt de omgivande konstverken ge bränsle åt din kreativitet. Skapa din egen unika souvenir som du kan ta med dig hem efter din unika upplevelse på denna ikoniska plats. GetYourGuide samarbetar med National Gallery i London för att ge dig en verkligt unik upplevelse med en av de största konstsamlingarna i världen. Se världsberömda målningar på en exklusiv rundtur före öppettider och förverkliga dina egna idéer med en skissworkshop.

London: Carib-British Roast med Original Flava

2. London: Carib-British Roast med Original Flava

Välkomna en läcker 2-rätters brittisk stek i karibisk stil med en av grundarna av Original Flava. Titta på när antingen Craig eller Shaun tillverkar sin speciella jerkmarinad medan de förklarar historien bakom denna fusionsrätt Anländer till Original Flava Residency i hjärtat av Brixton och träffa din värd, Craig eller Shaun från Original Flava. Titta sedan på en live demonstration om hur du förbereder deras ikoniska jerk marinade och krydda dina ingredienser för den karibiska-brittiska steken. När du tittar på demonstrationen, fördjupa dig i historien bakom detta fusionskök. Upptäck hur karibisk-brittisk mat har utvecklats och hur dessa kulturer sammanfogades och påverkade varandra. Efter live-demonstrationen, slå dig ner för en munvatten två-rätters middag. Njut av din karibisk-brittiska rostmiddag och njut av älskade element från båda kulturerna, från Yorkshire pudding till jerk kyckling, tillsammans med brun gryta kyckling, stekt lamm, stekt dumplings, sås, rostade potatisar och mer. Det finns också ett köttfritt alternativ för vegetariska gäster och veganska gäster. Blötlägg i den varma atmosfären i rummet när du delar berättelser med din värd och andra matälskare. I slutet av din upplevelse, ta hem en burk med jerk marinade, en ny förståelse för karibisk-brittiska köket, och några tips för att berika din hemlagning. Södra London-födda och baserade bröder Craig och Shaun ger sin kärlek till karibisk mat till en vanlig publik genom sociala medier och kokböcker. Gå med i Original Flava för en exklusiv kulturupplevelse i London när du upptäcker det bästa av både brittiskt och karibiskt kök.

Från London: Tur till Harry Potter Warner Bros Studios

3. Från London: Tur till Harry Potter Warner Bros Studios

Perfekt för dem med en förkärlek för Harry Potter. Denna Warner bro studio rundturen erbjuder en unik möjlighet att utforska de magiska Harry Potter-filmerna – som tillsammans utgör den mest framgångsrika filmserien någonsin. Följ med bakom kulisserna och upptäck ett stort antal fantastiska kulisser, kostymer och rekvisita. Lär dig några välbevarade hemligheter, bland annat fakta om de specialeffekter och animatronics som gjorde Harry Potter-filmerna så populära över hela världen. Stig in på de berömda kullerstenarna i Diagon Alley, med skyltfönster av Ollivanders trollstavsbutik, Flourish and Blotts och Weasleys' Wizard Wheezes. Se ikoniska rekvisita från filmerna, inklusive Harrys Nimbus 2000 och Hagrids motorcykel. Återupptäck andra minnesvärda kulisser från filmserien, inklusive Gryffindors gemensamma rum, pojkarnas sovsal, Hagrids hydda och klassrummet för trolldrycker. Besök plattform 9 ¾ och åk med Hogwartsexpressen. Utforska en perfekt återskapad plattform och själva tåget och återupplev magin från Harrys resor till Hogwarts genom att posera med en bagagevagn precis innan den försvinner genom väggen och gå genom tågvagnen. Lär dig hur de ikoniska tågscenerna filmades och bläddra bland din favoritkaraktärs bagage! Avsluta ditt Hogwarts Express-äventyr i en souvenirbutik med tågtema och köp godbitar inspirerade av dina favorit Potter-filmer. För första gången någonsin kan du gå in i Gringotts Wizarding Bank! Promenera genom Gringotts trollkarlsbank, Lestranges valv, ett galleri med svartalver och mycket  mer. Beundra de imponerande marmorkolonnerna och upptäck de kostymer och proteser som tillhör Bogrod, Griphook och många andra Goblin-bankirer. Våga dig sedan in i djupet av Lestranges valv, som användes  för att förvara Bellatrix Lestranges skatter och omge dig själv med dyrgriparna. Du har ungefär fyra timmar på dig att njuta av Harry Potter-studions magi. På grund av intensiv trafik under vissa delar av året kan rundturen kortas ned något, men minsta tid du tillbringar i studion är fyra timmar. Med bussresan inräknad tar hela rundturen 7-7,5 timmar, beroende på trafiken och entrétider. Upptäck Hogwarts: 2 maj - 4 september 2023: För första gången sedan inspelningen kommer över 400 flytande ljus att pryda det förtrollade taket i den stora salen, vilket ger besökarna en chans att kliva in i kulisserna precis som skådespelarna skulle ha sett dem under Harry Potter och de vises sten.

London: Warner Bros. Studio-rundtur med transfer

4. London: Warner Bros. Studio-rundtur med transfer

Njut av ett magiskt äventyr med Harry Potter på Warner Brothers Studio. Hoppa ombord på bussen i centrala London och åk till åskviggarnas, chokladgrodornas och polyjuice-elixirens förtrollande hem. Kom nära och se de trollbindande kulisserna, den ikoniska rekvisitan och kläderna som trion Harry, Ron och Hermione hade på sig. Upptäck några av Hogwarts bäst bevarade hemligheter, med roliga insikter om specialeffekter och animatronik. När du anländer till studiorna kan du utforska alla kulisser, rekvisita och studions presentbutik i 4 timmar. Ta chansen att fotograferas på dina favoritplatser från filmerna, bland annat Stora salen, Dumbledores kontor och Gryffindors sällskapsrum.  Vandra nedför kullerstenarna i Diagongränden och få en inblick i de lokala häxornas och trollkarlarnas liv när du passerar Ollivanders, Boklund och Alster, samt Eeylops ugglemarknad. Besök plattform 9¾ och åk med Hogwartsexpressen. Utforska en perfekt kopia av plattformen och själva tåget. Återupplev Harrys resa till Hogwarts genom att posera med en bagagevagn precis innan den försvinner in i väggen. Avsluta ditt äventyr med Hogwartsexpressen i souvenirbutiken med tågtema och köp minnesprylar som är inspirerade av dina favoriter bland Harry Potter-filmerna. Efter att du har druckit en skummig honungsöl och provat att rida på en kvast är det dags att gå ombord på bussen som tar dig tillbaka till London. Glöm inte att kolla in studiobutiken för att hitta souvenirer innan du reser tillbaka till mugglarvärlden!

Warner Bros. Studio London: Rundtur med busstransport

5. Warner Bros. Studio London: Rundtur med busstransport

Denna 7-timmarstur (inklusive 4 timmar i studion) ger dig möjlighet att utforska de magiska, världsberömda Harry Potter-filmerna på Warner Brothers Studio London, vilket inkluderar Förbjudna skogen. Ta en titt på ett stort antal vackra kulisser, kostymer och rekvisita. Få reda på några välbevakade hemligheter, inklusive fakta om specialeffekterna och de hisnande animatronikerna som gjorde dessa filmer så populära över hela världen. Njut av förfriskningar i Studio Café, inklusive nytillagade varma soppor och snacks, sallader, smörgåsar och eftermiddagsfika. Andra snacks kan köpas på 2 ställen på studioturen. Utforska studiobutiken som har ett brett utbud av gåvor och souvenirer som kan påminna dig om den dag du tillbringade i Harry Potters värld. År 2022 öppnades glasdörrarna till professor Sprouts växthus för första gången. Precis som en Hogwarts-student kan du gå in i växthuset, där det finns många exotiska och magiska växter, och stanna till för att plocka fram en krukväxt med mandragora som en del av en interaktiv visning. Du kommer att känna igen den giftiga tentakulan från Harry Potter och hemligheternas kammare, som hänger från taket när du går igenom.

London: Guidad tur av Wembley Stadium

6. London: Guidad tur av Wembley Stadium

Följ i legendernas fotspår. Denna rundtur av Wembley Stadium låter dig utforska bakom kulisserna på Storbritanniens största idrotts- och musikanläggning. Den här prisbelönta rundturen tar dig djupt in i stadions hjärta och inkluderar omklädningsrummen, presskonferensrummet, spelartunneln, planen och den ikoniska Royal Box. Få chansen att återuppleva stadions största ögonblick, från Englands fantastiska VM-seger 1966, triumfer i UEFA Champions League, den pågående traditionen med Emirates FA Cup-finalen, otaliga utsålda konserter och mycket mer. Utställningen Crossbar Exhibition och Walk of Legends öppnar Wembley-arkivet och visar upp stadions ursprung, rika historia och arv som sträcker sig så långt tillbaka som till British Empire Exhibition 1924. Besökarna kommer att kunna ladda ner en app-baserad guide när de anländer till stadion. Med QR-koder kan besökarna skanna och få tillgång till det digitala innehållet på sina egna enheter. Det finns gratis wi-fi för de besökare som inte kan använda sina mobildata.

London: Warner Bros. Studio Tour med returtransport

7. London: Warner Bros. Studio Tour med returtransport

Mötesplats: 38-51 Bedford Way, Bloomsbury, London WC1H 0DG (på Bedford Way, precis utanför hotellets innergård, vid busshållplatsen Bedford Way) 08.00 AVGÅNG FÖR TILLTRÄDE KL 09.30: 08.00 - Möte och hälsning av vår representant vid mötesplatsen. Avresa med buss till Warner Bros. Studio Tour London. 09.15 - 09.30 - Vår representant hämtar biljetterna vid biljettkontoret och överlämnar dem till kunderna för inträde kl. 09.30. 13.30 - Avresa med buss till Royal National Hotel. Observera att bussen finns i samma område där du blev avsläppt. 10.00 AVGÅNG FÖR INTRÄDE KL. 11.30: 10.00 - Möte och hälsning av vår representant vid mötesplatsen. Avresa med buss till Warner Bros. Studio Tour London. 11.15 -11.30 - Vår representant hämtar biljetterna i biljettkassan och lämnar dem till kunderna för inträde kl. 11.30. 15.30 - Avresa med buss till Royal National Hotel. Observera att bussen finns i samma område där du blev avsläppt. 12.00 AVGÅNG FÖR INTRÄDE KL. 13.30: 12.00 PM- Möte och hälsning av vår representant vid mötesplatsen. Avresa med buss till Warner Bros. Studio Tour London. 13.15 -13.30 - Vår representant hämtar biljetterna vid biljettkontoret och överlämnar dem till kunderna för inträde kl. 13.30. 17.30 - Avresa med buss till Royal National Hotel. Observera att bussen finns i samma område där du blev avsläppt. 14.00 AVGÅNG FÖR INTRÄDE KL. 15.30: 14.00 PM - Möte och hälsning av vår representant vid mötesplatsen. Avresa med buss till Warner Bros. Studio Tour London. 15.15 -15.30 - Vår representant hämtar biljetterna vid biljettkontoret och överlämnar dem till kunderna för inträde kl. 15.30. 19.30 - Avresa med buss till Royal National Hotel. Observera att bussen finns i samma område där du blev avsläppt. 16.00 AVGÅNG FÖR INTRÄDE KL 17.30: 16.00 PM - Möte och hälsning av vår representant vid mötesplatsen. Avresa med buss till Warner Bros. Studio Tour London. 17.15-17.30 - Vår representant hämtar biljetterna vid biljettkontoret och överlämnar dem till kunderna för inträde kl. 17.30. 21.30 - Avresa med buss till Royal National Hotel. Observera att bussen finns i samma område där du blev avsläppt.

Tur av Chelsea FC stadium och museum

8. Tur av Chelsea FC stadium och museum

Om du älskar fotboll så vill du inte missa ett besök på Stamford Bridge, hemmaplan för Chelsea FC. På denna roliga och informativa 1-timmes rundtur får du besöka stadion och museet. Din kunniga guide tar dig bakom kulisserna till en av världens största fotbollsklubbar och ger dig tillgång till områden som normalt är reserverade för spelare och funktionärer. Föreställ dig hur det skulle vara att möta pressen när du sitter bakom skrivbordet i pressrummet. Njut av atmosfären i omklädningsrummet och föreställ dig sedan spänningen när du går ner genom tunneln och kliver ut på den stora planen med en dundrande hejarklack som ringer i dina öron. Stadionrundturer och museets öppettider är beroende av tillgänglighet, avbokning och ändringar med kort varsel på grund av inventariernas karaktär och aktivitetsarrangören ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka. 

London: Kryssning på Themsen - Westminster till Greenwich

9. London: Kryssning på Themsen - Westminster till Greenwich

Njut av vyerna över flera av Londons mest legendariska landmärken med en kryssning på Themsen. Res från Westminster till Greenwich och se många av Londons historiska sevärdheter från din plats ute på Themsen. Segla förbi ikoniska landmärken så som parlamentshuset Houses of Parliament, Tower Bridge och konstmuseet Tate Modern. Välj mellan en enkel- eller tur- och returresa som ger dig köföreträde. Slipp de långa köerna vid biljettkontoren när du går direkt ombord på den bekväma båten. Lyssna på den nedladdningsbara audioguiden på din smartphone medan du njuter av komforten hos ett modernt men traditionellt fartyg. Beundra skyskrapan The Shards pyramidform och se flera andra monument utmed Londons historiska vattenvägar. Gå ut på det öppna däcket för att beundra utsikten över Londons berömda landmärken. Stanna vid Embankment Pier, Festival Pier och Tower Bridge Quay innan du anländer till Greenwich Pier. Ta chansen att utforska Greenwich på ditt eget sätt. Se sevärdheter som Greenwich Market, Cutty Sark, National Maritime Museum, Greenwich Park och Royal Observatory, som alla ligger en kort promenad från piren ni anländer till.

Från London: Dagstur till Windsor, Stonehenge och Bath

10. Från London: Dagstur till Windsor, Stonehenge och Bath

Utforska flera av de främsta sevärdheterna utanför London på denna heldagsresa med buss från huvudstaden. Upplev Windsor Castles unika elegans, lär dig mer om myterna kring Stonehenge och beundra den klassiska georgianska arkitekturen i den vackra staden Bath. Besök även det romerska badhus staden döptes efter. Windsor Castle Här kommer fans av det brittiska kungahuset att vara i sitt esse. Besök drottning Elizabeth II:s hem och utforska slottets rika historia. Kika in genom nyckelhålen på världens största och äldsta slott. Njut av att utforska de statliga våningarna på egen hand och beundra av platsens otroligt överdådiga inredning. Våningarna används för statsbesök än idag. Känn dig som en del av dessa kungliga traditioner medan du beundrar världsberömda konstverk. Besök St Georges Chapel, där många kungars och drottningars gravar finns, framför allt Henrik VIII och hans tredje hustru Jane Seymour. Se Queen Marys Dolls House och bli förvånad över storleken och den komplicerade utformningen av världens mest berömda dockhus. Mystiska Stonehenge Vandra runt på världsarvsplatsen och fängslas av den unika stenformationen! De 40 ton stora stenarna har stått ensamma mitt ute på Salisbury-slätten sedan de uppfördes där för 5000 år sedan. Ett överflöd av teorier omger Stonehenge – var det ett religiöst tempel, en astronomisk klocka eller en gravplats från bronsåldern? Bestäm själv medan du upptäcker historien bakom detta mystiska monument. Bath Bath står stolt på Avonflodens sluttningar och var den första staden i England som utsågs till UNESCO:s världsarv. Beundra vackra Bath Abbey från 1400-talet, hänförs av den fantastiska georgianska arkitekturen och se ut över romantiska Pulteney Bridge. Romerska baden i Bath Bath har den bäst bevarade romerska kurorten från antiken och är berömd för sina romerska bad. Fördjupa dig i detta magiska monuments historia (som mirakulöst nog inte hittades innan 1870-talet) och beundra dess fascinerande konstruktion.  Du anländer tillbaka till London cirka klockan 19.45.

803 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 51

Sevärdheter du inte bör missa

Vanliga frågor om Rundturer i London

Vad finns det för andra saker att göra än Rundturer som är värt att besöka i London?

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 22 767 omdömen

Vacker upplevelse, utmärkt organisation, att gå tillbaka min pojkvän och jag skulle bara ha stannat längre, jag vet inte om det är möjligt i verkligheten, men att njuta av allt väl, med lugn och entusiasm, dessa 7 timmar verkar vara mycket men de är inte alls! Vi åt även lunch inne, vilket var jättegott! Vi kommer förmodligen att åka tillbaka med våra vänner nästa år för nyår... det är en magisk miljö, speciellt runt jultid✨️

Upphämtningen på hotellet var jättesmidig! En bra o serviceminded chaufför som gjorde det lilla extra( stannade vid Abbey roads berömda övergångsställe, så vi kunde gå ut och fota)! Lagom tid avsatt att vandra runt i den fantastiska Harry Potter fantasivärlden!

Väldigt bra rundtur, guiden var exceptionellt bra.... Kunnig och väldigt intressant allt lyssna på. Oxford var fantastiskt att uppleva, Warner Bros studion var riktig roligt, 4h gick snabbt.

Fantastisk upplevelse och vi hade turen att få en riktigt bra guide. Väl värt pengarna och både jag och min pojkvän tyckte allt var jättebra.

Otroligt välordnad och kul upplevelse för både stora och små Harry Potter-fans!