Saker att göra i
Bath

Res tillbaka i tiden, utforska antika bad och drick traditionellt te i denna typiska engelska stad.

Våra mest rekommenderade saker att göra i Bath

London: Dagstur Windsor, Stonehenge, Bath och romerska bad

1. London: Dagstur Windsor, Stonehenge, Bath och romerska bad

Utforska flera av de främsta höjdpunkterna runt London på denna dagsutflykt med buss från London. Upplev elegansen i Windsor Castle, upptäck mysterierna i Stonehenge och beundra den georgianska arkitekturen i staden Bath. Besök ett välbevarat romerskt badhus. Windsor Castle Windsor Castle är genomsyrat av historia och ligger stolt på en frodig trädbevuxen kulle med utsikt över Themsen. Går tillbaka till Norman-tiden, med svepande anlagda trädgårdar och turreted Round Tower, är det lätt att se varför det är kungens favorit helgresidens kungliga Windsor. Njut av en fascinerande titt genom nyckelhålet i de påkostade statsvåningarna, där ovärderliga konstverk av Rembrandt och Leonardo da Vinci finns, och besök St George's Chapel, den stämningsfulla sista viloplatsen för tidigare monarker inklusive Henrik VIII. Du kan besöka Queen Marys Dolls' House, en helt otrolig struktur komplett med fungerande hissar, rinnande vatten, elektricitet och vinflaskor, allt i miniatyr! Mystisk Stonehenge Vandra runt världsarvet och bli fängslad av den unika klippformationen. Beläget på Salisbury Plain, står 40-ton stenar ensamma sedan deras ankomst för 5 000 år sedan. Ett överflöd av teorier omger Stonehenge; från ett religiöst tempel till en astronomisk klocka och till och med en begravningsplats för bronsåldern. Bestäm själv medan du upptäcker historien om detta mystiska monument. Badkar Bath stod stolt på sluttningarna av floden Avon och var den första staden i England som utsågs till UNESCO: s världsarvslista. Beundra den underbara Bath Abbey från 15-talet, den fantastiska georgiska arkitekturen och den romantiska Pulteney Bridge. Romerska bad Berömd för sina romerska bad, husar Bath det bäst bevarade romerska spaet från den antika världen. Mirakulöst dold från synen fram till 1870-talet, fördjupa dig i historien om detta magiska monument och beundra dess arkitektoniska prakt. Ankomst till London sker ca kl. 20.00.

London: Heldagsutflykt till Windsor, Stonehenge och Bath

2. London: Heldagsutflykt till Windsor, Stonehenge och Bath

Ta en heldagstur från London för att se det berömda Windsor Castle, den mystiska stencirkeln Stonehenge och den vackra georgianska staden Bath, med möjlighet att inkludera inträdesbiljetter i turen. Du kan njuta av busstransport och guidade turer på alla platser. Börja vid Windsor Castle, där kungafamiljen har bott i 900 år. Besök de magnifika statslägenheterna, som fortfarande används för statstillfällen och kungliga mottagningar. Utforska slottsområdet och St George's Chapel från 1300-talet, ett av de vackraste exemplen på medeltida kyrkobyggnader i England och en begravningsplats för kungar och drottningar, inklusive Henrik VIII och hans tredje hustru Jane Seymour. Fortsätt genom Wiltshires landsbygd till Stonehenge. Den antika stencirkeln Stonehenge, som är höljd i mystik, är en fantastisk ingenjörskonst och den viktigaste förhistoriska platsen i England. Åk västerut till Bath, en vacker georgiansk stad med vacker honungsfärgad arkitektur och de berömda romerska baden. Njut av en panoramatur över några av Europas finaste arkitektoniska sevärdheter, inklusive Bath Abbey, Royal Crescent, Circus, Assembly Rooms och Pulteney Bridge. Välj alternativet att utforska de romerska baden, som är byggda runt termiska källor som har gett vatten i över 2 000 år.

London: Heldagsutflykt till Stonehenge och Bath

3. London: Heldagsutflykt till Stonehenge och Bath

Besök den ikoniska platsen Stonehenge och avslöja dess mysterier med hjälp av en informativ ljudguidetur. Njut av ledig tid för att utforska den vackra staden Bath på din egen fritid på denna heldagstur som avgår från London.Välj om du vill inkludera de romerska baden som en del av din rundtur. Lämna London och åk med en lyxbuss till UNESCO:s världsarvslista Stonehenge. Luta dig tillbaka och koppla av på två timmars resa (beroende på trafik) ombord på en bekväm buss som tar dig genom den fantastiska landsbygden. När du är framme vid den mystiska cirkeln av enorma stenar som står upprätt på slätten Salisbury Plain kan du utforska området på egen hand i ungefär 1,5 timme.Ladda ner Stonehenge audio tour-appen för att få ut det mesta av ditt besök. Fortsätt sedan till Bath, känt för sin georgiska arkitektur. Dra nytta av en avresa i stadens centrum och utforska den historiska staden på egen hand i cirka 2,5 timmar eller koppla av i de romerska baden (beroende på vilket alternativ som valts). Beundra landmärken som Bath Abbey och Royal Crescent.

Från London: Stonehenge & romerska baden på hel dags utflykt

4. Från London: Stonehenge & romerska baden på hel dags utflykt

Besök de gamla stående stenarna i Stonehenge och pittoreska Bath på denna dagsutflykt från London. Ha nöje av transport med luftkonditionerad buss och en flerspråkig ljudguide till det förhistoriska monumentet. Världens mest berömda förhistoriska monument, Unesco-världsarvet Stonehenge, står ensamt på vidsträckta Salisbury Plain. Monumentets ursprung sträcker sig nästan 5 000 år tillbaka i tiden och dess faktiska syfte fortsätter att vara föremål för allmän debatt. Vad denna stora samling stenar var avsedd för har ifrågasatts under decennier – var det ett månobservatorium, ett soltempel eller en noggrant utarbetad gravplats? På denna heldagstur med luftkonditionerad buss får du möjlighet att utforska platsen och göra ditt bästa för att avslöja hemligheterna medan du förundras över denna anmärkningsvärda och mystiska bedrift av forntida ingenjörskonst och design. Därefter åker du till Bath och anländer i god tid för lunch (ingår inte i rundturens pris). Här finns underbara restauranger, tehus, kaféer och klassiska brittiska pubar, så du har gott om alternativ att välja mellan. Bath är en vacker georgiansk stad med härliga halvmåneformade gator, terrasser och fantastisk arkitektur. Efter en natursköna resa in i stadens hjärta har du gott om tid att utforska staden på egen hand. Besök de romerska baden som byggdes för närmare 2 000 år sedan. Den magnifika romerska badanläggningen och det romerska templet uppfördes över Storbritanniens enda naturligt varma källa. Vid detta världsarv kan du vandra runt den ångande poolen på romerska gatstenar och beundra antika romerska statyer och arkitektur. Se Bath Abbey och den fotograferingsinbjudande Pulteney Bridge, utformad efter Florens berömda bro Ponte Vecchio. Dessutom kan du se Jane Austen Centre och eleganta Assembly Rooms som byggdes 1771. Shoppa, utforska och njut av afternoon tea i Pump Rooms medan du lyssnar på klassisk livemusik.

Stonehenge och Bath: Heldagstur med buss från London

5. Stonehenge och Bath: Heldagstur med buss från London

Ta en dagsutflykt för att uppleva två viktiga historiska engelska sevärdheter: Stonehenge och den pittoreska staden Bath. Förundras över de mystiska stående stenarna, innan du njuter av lite tid i den förtjusande staden Bath. Hoppa på din lyxiga motorbuss och åk till det mystiska Stonehenge. Förundras över den imponerande platsen, vars sanna betydelse har gått förlorad i tidens dimma. Efter Stonehenge har du minst 2 timmar på eftermiddagen för att utforska de viktigaste landmärkena i Bath. Se Pulteney Bridge och Bath Circus och få en inblick i hur Bath blev den attraktion i världsklass som den är idag. Staden har fantastisk arkitektur, bra shoppingmöjligheter, pubar, kaféer och mycket mer. Du har gott om tid att upptäcka Baths sevärdheter på egen hand, inklusive Jane Austen Visitors Center, Bath Abbey eller de romerska baden. Om du väljer att inkludera ett besök i de romerska baden, kolla in denna måste-se destination. Badhusen byggdes på platsen för Storbritanniens enda varma källor och är en av de mest kända och viktigaste romerska platserna i Europa.

Badkar: Stadspromenad med valfritt inträde till de romerska baden

6. Badkar: Stadspromenad med valfritt inträde till de romerska baden

Börja din rundtur på morgonen eller eftermiddagen vid Bath Abbey i stadens centrum. Se det allra bästa av Bath, både förr och nu. Möt din guide och börja med att besöka ett urval av höjdpunkter, bland annat Pulteney Bridge och Bath Abbey. Fortsätt till de romerska baden och följ din guide för att se de fascinerande föremålen och arven som romarna lämnade i Bath under sin ockupation av området. Bevittna det mirakulösa fenomenet med Baths varma geotermiska källor. Sedan kan du ta del av den förtrollande georgianska arkitekturen i denna unika stad. Från den magnifika Royal Crescent till den mystiska Circus, se det bästa av 1700-talets pompa och lyx. Vandra från de centrala pumprummen till de överdådiga övre församlingsrummen och kom slutligen fram till den överdådiga Royal Crescent och den mystiska Circus. Bath erbjuder en fantastisk variation av hisnande arkitektoniska pärlor. Turen har utformats speciellt för att visa dig det allra bästa av Bath. Dina guider är roliga, engagerande lokala proffs som kommer att göra stadens historia verkligt tillgänglig för besökare i alla åldrar.

Badkar: Guidad spökvandring

7. Badkar: Guidad spökvandring

Häng med din guide på en resa för att upptäcka de många hemsökta platserna i staden Bath. Hör berättelser om spöken från medeltida munkar, hängda brottslingar, torterade häxor, poltergeister och mycket mer. Lär dig om varje plats historia och spökhistoria och besök kända platser som Bath Abbey, Queens Square, Theatre Royal och Victoria Park. Vandra ner i dolda gränder och stanna till vid hemsökta platser, inklusive en särskilt dyster plats direkt intill Jane Austens sista kända bostad i staden. Njut av en interaktiv rundvandring där besökarna uppmuntras att bli en del av berättelserna. Känner du dig modig? Anmäl dig som frivillig för ett paranormalt experiment mot slutet av rundvandringen, en höjdpunkt på den spännande kvällen.

Bath: Guidad stadsvandring

8. Bath: Guidad stadsvandring

Upplev staden Bath, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, på denna guidade stadsvandring. Din expertguide kommer att förklara historien, arkitekturen och några av de många berättelser som har gjort Bath till en sådan fantastisk plats att besöka. Under turen ser du de ikoniska sevärdheterna i Bath, inklusive Royal Crescent, The Circus, Queen Square, Pulteney Bridge och Bath Abbey. Vandra genom staden medan din guide ger liv åt historien, arkitekturen och människorna i Bath genom en livlig och trevlig kommentar vid varje stopp runt om i staden. Ställ massor av frågor och kanske till och med testa deras kunskaper. Få insiderkunskap om de bästa tiderna för att besöka vissa sevärdheter.

Badkar: Tootbus Bath Discovery Hop-On Hop-Off Tour

9. Badkar: Tootbus Bath Discovery Hop-On Hop-Off Tour

Upptäck Baths fantastiska arkitektoniska byggnader på denna busstur med öppen topp. Se The Royal Crescent, The Circus, Pulteney Bridge, Bath Abbey och The Roman Baths när du åker genom denna vackra europeiska stad. Upplev Baths unika charm med City Tour och Skyline Tour under 2 dagar. På City Tour ser du de romerska baden, klostret och Theatre Royal Bath. Stanna till vid Sally Lunn's, ett av de äldsta husen i staden, och prova en original och utsökt Bath Bun. Glöm inte att ta några bilder vid Pulteney Bridge, en av de mest pittoreska platserna i staden. Efter att ha utforskat stadskärnan kan du hoppa på The Skyline Tour för att se andra sidan av floden Avon och beundra den hisnande utsikten över staden. Turen tar dig förbi Prior Park Landscape Gardens, University of Bath och American Museum. Du kan använda den flerspråkiga ljudkommentaren för att lära dig mer om Baths rika historia.

Badkar: Sightseeing Boat Cruise med Prosecco

10. Badkar: Sightseeing Boat Cruise med Prosecco

Se Baths höjdpunkter från vattnet på en delad eller privat kryssning i en restaurerad kryssningsbåt från 1960-talet. Välj standardalternativet och njut av två glas Prosecco medan du ligger i solen eller vid koleldstaden. Fira ditt party eller din sammankomst med kryssningsalternativet med bottenlös Prosecco och ginprovning. Under soliga dagar kan du njuta av ett öppet cockpittak på båten, eller hålla dig mysig och varm med en riktig koleld vid svalare dagar. Medan du njuter av din resa ombord på en autentisk, restaurerad liten kryssare från 1960-talet kommer din skeppare att peka ut de viktigaste sevärdheterna. Se infarten till Kennet and Avon Canal, som förbinder London med Bristolkanalen, och kryssa under North Parade Bridge. Se upp för häckande pilgrimsfalkar vid 1800-talskyrkan St John's Church, och se Pulteney Bridge, den forsande dammen, och arkitekturen i stadens centrum, inklusive 1600-talskyrkan Bath Abbey. För standardalternativen privat och delad tur kan du njuta av utsikten med två glas Prosecco medan du passerar under Halfpenny Bridge och ser platsen där de gamla kajerna brukade stå, den centrala punkten för Baths handelsförbindelser med Bristol sedan 1700-talet. Privat kryssning med bottenlös prosecco För grupper, fester och andra festligheter kan du pumpa upp festen med det privata alternativet med bottenlös prosecco-kryssning. Låt proseccoen flöda samtidigt som du håller igång festen. Njut av tillgång till musiksystemet ombord för att spela alla dina favoritlåtar. Privat kryssning med ginprovning Alternativt kan du smutta på en G&T med vännerna med det privata kryssningsalternativet för ginprovning. Slå på den musik du vill ha och smutta på signaturcocktails från båten. Luta dig tillbaka medan dina guider berättar om tre spritprover från Gin-kollektionen, allt innan du höjer en skål med din favoritgin och mixer.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Bath

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Bath

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Bath?

Vilka är de bästa dagsturerna från Bath?

De bästa dagsturerna från Bath:

Stonehenge

Bath: Fler aktiviteter och sevärdheter

Bath: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bath

Samlat omdöme

4.6
(8 744 recensioner)

Eftersom vi kom till startpunkten, mycket bra uppmärksamhet, vi kom sent och förlorade vår första resplan, men de gav oss nya alternativ att ta, vår reseguide var också utmärkt förutom att alltid se till att hela gruppen var så bra som möjlig.

Det var en vacker resa till Windsor, Stonehenge och Bath upplivad av vänligheten, tillgängligheten och vänligheten hos guiden Regina och busschauffören Armando. Rådgiven

Oscar var en riktigt bra guide, Nathan en mycket försiktig busschaufför. Som en familj på fyra var vi väldigt nöjda och även glada över att vi hade bokat utflykten.

En mycket trevlig resa. Vår chaufför och guide Cara Withers var så proffsig. Vi hade en fin dag med många upplevelser.

Utmärkt utflykt, dagen gjorde det mesta av. Oscar är en bra guide!