Lägg till datum

Louis Vuitton Foundation
Museum och utställningar

Museum och utställningar
3 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Paris

829 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Louis Vuitton Foundation Museum och utställningar

Paris: Privat rundtur med lokal guide

1. Paris: Privat rundtur med lokal guide

Din lokala expertguide kommer att visa dig stadens bästa delar, inklusive många dolda hemligheter som du inte kan hitta lätt på egen hand. På denna vandringstur kommer du att kunna se många sightseeingpunkter inom en kort tidsram. Förutom att förklara sightseeingpunkterna kan din guide ge insikt i stadens och landets historia och kultur i allmänhet. Fokus för denna tur är att se staden som en lokal. Denna privata rundtur kan dock skräddarsys efter dina önskemål. Sightseeingpunkter som ska besökas kan överenskommas i förväg eller diskuteras när vi träffas. STANDARD-sightseeingplatser som vi enkelt kan besöka under turen är: - Montmartre: Berömd för sitt konstnärliga arv, har en distinkt byatmosfär som kännetecknas av branta slingrande kullerstensgator. Det är det mest berömda distriktet i Paris. - Le Marais: Ett historiskt distrikt med magnifik arkitektur och rik historia. - Notre Dame-katedralen: En allmänt erkänd symbol för Paris och den franska nationen. Här finns många viktiga religiösa artefakter, t.ex. "törnekronan" som tros ha burits av Jesus Kristus. - Eiffeltornet: Ett av de mest ikoniska monumenten, inte bara i Paris utan i hela världen. - Champs-Élysées: Den vackraste och mest välkända avenyn i Paris. Förbinder Triumfbågen med Place de la Concorde. - Triumfbågen: Ett av de mest kända monumenten i Paris. Den hedrar de som kämpade och dog för Frankrike under den franska revolutionen och Napoleonkrigen. - Louvren: Ett nationellt konstmuseum och är hem för några av de mest kanoniska verken av västerländsk konst, såsom Mona Lisa. - Galeries Lafayette: En av de mest historiska shoppinggalleriorna i Paris med nisch- och lyxmärken. - Luxemburgs trädgårdar: Trädgårdarna är fyllda av historia och vackra fontäner. Det är den näst största parken i Paris. - Slottet i Versailles: De franska kungarnas främsta residens. Det är en av de mest populära turistattraktionerna i världen. Denna attraktion ligger utanför staden och behöver minst en halv dag för att besöka. Några exempel på HIDDEN SECRETS som vi kan besöka: - Canal Saint-Martin: Ta en kryssning med passagerarbåtar på denna kanal. Det finns också många populära barer och restauranger längs kanalen. - Galerie Vivienne: En av de mest ikoniska shoppinggalleriorna i Paris. - Ménagerie du Jardin des Plantes: Den näst äldsta zoologiska trädgården i världen. Här finns sällsynta små och medelstora däggdjur. - Louis Vuitton Foundation: Konstmuseum och kulturcenter - Parc des Buttes Chaumont: Den femte största parken i Paris, med en konstgjord sjö, ett tempel och intressant fauna. - Montparnasse Tower: Det är den högsta byggnaden i Paris med magnifik utsikt över staden. Observera att det inte är säkert att du hinner besöka alla de sevärdheter som listas här. Hur många platser du kan besöka beror på längden på den bokade turen och hur mycket tid du tillbringar på varje plats. Efter bokningen kan du diskutera den detaljerade resplanen med din guide.

Paris: Louis Vuitton Foundation Inträdesbiljetter med transfer

2. Paris: Louis Vuitton Foundation Inträdesbiljetter med transfer

Kliv in i en värld där konst och elegans sammanflätas sömlöst på Louis Vuitton Foundation, ett konst- och arkitekturmuseum i Paris. Du får en premiumbiljett med förbeställt inträde och bekväm transfer från ditt boende i Paris till Louis Vuitton Foundation. Gå ombord på transferbilen och åk till Louis Vuitton Foundation. Låt sinnena flöda när du utforskar de ikoniska utställningarna med fina konstverk och inspireras av de arkitektoniska underverken som definierar stiftelsen. Upptäck essensen av sofistikering och kreativitet när du utforskar en mängd tillfälliga utställningar. När ni är klara med utforskandet går ni ombord på pendeln för att återvända till centrala Paris.

Paris: Privat körning till historiska monument i lyxbil

3. Paris: Privat körning till historiska monument i lyxbil

Ta en privat rundtur i Paris i en Cadillac Escalade Luxury Premium med stopp vid alla de mest välkända sevärdheterna i staden. Välj längd på turen mellan tre och tio timmar för att göra turen helt din egen. Ta mellan fem och tio minuter vid varje stopp. Upptäck följande monument på din resa: Eiffeltornet Triumfbågen Champs-Elysées Place de la Concorde Tuileriernas trädgård Pantheon Les Invalides (Napoleons grav) Place Vendôme Paris Opera Garnier Sacré Coeur Trocadéro Notre Dame Louvren (pyramid) Madeleine Place des Vosges Orsay-museet Slottet i Versailles

Paris: Privat transport till historiska monument

4. Paris: Privat transport till historiska monument

Börja med att hämta dig på ditt boende i Paris och ge dig ut på en privat rundtur till de viktigaste sevärdheterna i Paris. Välj den reslängd som passar dig och ändra resplanen utifrån dina preferenser, oavsett om det är sightseeing eller kanske shopping. Res med stil i en Mercedes S-klass limousine. Gör ett snabbt stopp för att ta några foton vid varje monument eller ta lite extra tid för att utforska dem på djupet (din chaufför väntar på dig om du gör det). Monument som kan besökas från utsidan i denna aktivitet inkluderar: Eiffeltornet Triumfbågen Champs-Elysées Place de la Concorde Tuileriernas trädgård Pantheon Les Invalides (Napoleons grav) Place Vendôme Paris Opera Garnier Sacré Coeur Trocadéro Notre Dame Louvren (pyramid) Madeleine Place des Vosges Orsay-museet Slottet i Versailles

Paris

Paris

Vanliga frågor om Louis Vuitton Foundation-Museum och utställningar

Vad finns det för andra saker att göra än Louis Vuitton Foundation-Museum och utställningar som är värt att besöka i Paris?

Louis Vuitton Foundation-Museum och utställningar –Vilka är de bästa upplevelserna?

Louis Vuitton Foundation: Fler aktiviteter och sevärdheter

Louis Vuitton Foundation: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.