Lägg till datum

Tel AvivVandringsturer

Våra mest rekommenderade Tel Aviv Vandringsturer

Tel Aviv: Jaffas gamla stadsdel, hamn och loppmarknad

1. Tel Aviv: Jaffas gamla stadsdel, hamn och loppmarknad

Njut av en guidad tur i Jaffa Old City, ett huvudsakligen muslimskt distrikt, och dess historiska hamn på en guidad tur i Tel Aviv. Se forntida historia blandad med livlig kultur, fantastisk arkitektur, slingrande gator och ett rikt kulturarv. Upptäck dolda pärlor och besök historiska landmärken. Börja turen på Abulafia, det äldsta bageriet i Jaffa, där du kan köpa en kopp kaffe eller en bakelse. Sedan bär det av till Clock Tower Square med sitt ikoniska klocktorn, ett landmärke som också fungerar som en port till Gamla stan. Nästa besök är St Peter's Church, en franciskansk kyrka från 1800-talet med en rik historia. Lär dig mer om platsen där aposteln Petrus bodde när du besöker Jaffa. Njut av den vackra utsikten över staden, kusten och Medelhavet. Sedan går färden vidare till Kdumim Square, ett charmigt torg som kantas av restauranger, kaféer och butiker. Ta en stund att insupa den livliga atmosfären och kom gärna tillbaka senare för en kopp kaffe eller en bit mat. Därefter kan du utforska en av höjdpunkterna i Gamla stan, den berömda loppmarknaden (Shuk Hapishpishim). Se när din guide pekar ut antikaffärer, konstgallerier, klädbutiker och gatuförsäljare - alla säljer en mängd olika varor, och alla finns tillgängliga för ett bra pris när du lär dig att pruta. När du promenerar genom de smala gatorna i detta muslimska distrikt stöter du på Mahmoudiya-moskén, en imponerande moské från den ottomanska eran. Uppskatta den vackra arkitekturen och den fridfulla atmosfären på denna heliga plats. Gå vidare för att utforska den pittoreska hamnen. Lär dig mer om Jaffa hamns långa historia, som går tillbaka över 3 000 år. Följ med din guide på en lugn promenad längs vattnet, beundra båtarna och ta in den maritima atmosfären. I närheten av hamnen kan du besöka Andromedas klippa, en legendarisk plats där den mytiska prinsessan Andromeda sägs ha räddats från ett sjömonster av Perseus. Ta foton av kustlinjen och Tel Avivs skyline från detta område. Avsluta vid den sydligaste änden av den berömda Tel Aviv-promenaden som löper 8 kilometer norrut, längs stranden, hela vägen till Tel Avivs hamn.

Tel Aviv: Matprovningstur i Jaffas gamla stad och loppmarknad

2. Tel Aviv: Matprovningstur i Jaffas gamla stad och loppmarknad

Prova de finaste smakerna i Jaffa på en matvandring i Tel Aviv. Bekanta dig med den autentiska street food-scenen och följ din guide till gömda pärlor där du kan njuta av lokala delikatesser, nybakade bakverk, väldoftande kryddor och läckra falafel och hummus. Börja turen på Abulafia, det äldsta bageriet i Jaffa och ett landmärke för både besökare och lokalbefolkning. Smaka på en arabisk bagel och njut av det speciella krispiga heta Za'atar-brödet, direkt från de 100 år gamla stenugnarna. Gå sedan in i hjärtat av Jaffas gamla stad, där din guide leder dig genom en labyrint av smala gator och gränder, och stanna på vägen för att smaka på lokala delikatesser från Mellanöstern som traditionell shawarma, hummus, tahini pitabröd, färsk falafel och läckra baklava. Mellan dessa smakupplevelser kan du se Jaffas historiska landmärken som Clock Tower Square, St Peter's Church, Kdumim Square, Mahmoudiya Mosque och den historiska hamnen som har anor från över 3 000 år tillbaka i tiden. Lär dig mer om områdets rika historia, fantastiska arkitektur och livfulla kultur längs vägen. Gå till loppmarknaden (Shuk Hapishpishim) och njut av ett upplopp av livfulla färger, dofter och ljud. Din guide pekar ut en blandning av antikaffärer, konstgallerier, klädbutiker och gatuförsäljare som alla säljer en mängd olika unika varor. Avsluta turen vid den sydligaste änden av Tel Aviv-promenaden som löper 8 km norrut, längs stranden hela vägen till Tel Avivs hamn.

Tel Aviv: Walking Tour i Jaffa och Neve Tzedek Neighborhoods

3. Tel Aviv: Walking Tour i Jaffa och Neve Tzedek Neighborhoods

Börja morgonen i Jaffa, det äldsta området i moderna Tel Aviv, och utforska med dess vackraste hörn. Du kommer att gå genom Jaffas berömda gränder, den gamla hamnen, loppmarknaden och hantverksbutikerna. Fortsätt till den pittoreska stadsdelen Neve Tzedek, förmodligen den mest intressanta i Tel Aviv, och hör om dess historia och arkitektur. Denna turné är en 2-timmars vandringstur ledd av en erfaren guide.

Tel Aviv: Matprovningstur på Carmelmarknaden

4. Tel Aviv: Matprovningstur på Carmelmarknaden

Denna matprovningstur tar dig till hjärtat av Israels modernaste stad, Tel Aviv, och utforskar de livliga stånden på dess största utomhusmarknad som heter Carmelmarknaden (även känd som Shuk HaCarmel på hebreiska). Maten här är starkt influerad av det judiska folket som kom från Jemen. Vandra genom marknadens smala gator och lär dig mer om det historiska jemenitiska kvarteret.Upptäck hur det israeliska köket har utvecklats under landets historia. Turen stannar till vid försäljare som har funnits på marknaderna i generationer. Vissa av dessa försäljare har funnits i över 100 år, innan Israel bildades. Under rundturen får du möjlighet att smaka på smakrika jemenitiska rätter som en traditionell malawach-smörgås (hummus, sallad, ägg, tahini och malawach) samt strimlad biff i pita; smaka på några av de färskaste falaflarna; och njuta av några läckra desserter i Mellanöstern-stil. Eftersom marknaden ständigt utvecklas kommer turen också att besöka de nya trendiga butikerna som hjälper till att modernisera grannskapet.

Tel Aviv: Rundvandring i Neve Tzedeks grannskap

5. Tel Aviv: Rundvandring i Neve Tzedeks grannskap

Njut av Neve Tzedek, en charmig gammal stadsdel i hjärtat av Tel Aviv. Vårt äventyr börjar på Shabazi Street, en berömd gata full av livliga färger och gamla byggnader. Du kommer att upptäcka små butiker och platser där du kan beundra konst längs vägen. Det är som att kliva in i historien samtidigt som du känner av dagens puls. Vi kommer också att utforska utsidan av Suzanne Dellal Center, en speciell plats för dans och teater. Det ligger i en riktigt fin gammal byggnad. Vi passerar Nahum Gutman Museum, där du kan se intressanta målningar och saker från det förflutna. Det är som att ta en titt in i en konstnärs värld. Medan vi vandrar kan du kolla in byggnaderna runt omkring oss. De är ganska unika, med olika stilar blandade med varandra. Du kommer att se delar av Europa och andra platser i dessa hus. Din guide kommer att förklara arkitekturen och historien. Som avslutning beger vi oss till den närliggande stranden. Det är en trevlig plats att varva ner vid vattnet, lyssna på vågorna och känna den milda brisen. Neve Tzedek är som en blandning av historia och kreativitet, med ett stänk av lugn. Den här resan ger dig en smak av det förflutna och en glimt av den livfulla sidan av Tel Aviv.

Tel Aviv: Pub Crawl med 4 stopp och gratis shots

6. Tel Aviv: Pub Crawl med 4 stopp och gratis shots

Följ med andra festsugna resenärer och lokalbefolkningen och besök de mest spännande barerna och klubbarna i Tel Aviv på en fyra timmars rundtur i stadens nattliv. I Israels mest kosmopolitiska destination får du upptäcka några av de trendigaste platserna, tillsammans med lokala tillhåll, och du börjar med 1 gratis öl på mötesplatsen, där du kan träffa och mingla med dina meddrickare och interagera med lokalbefolkningen. Gå till gömda, underjordiska platser som bara lokalbefolkningen känner till. Avgår varje torsdag, fredag och lördag från 180 boutique hostel, följ din guide in i natten, på väg mot de ljusa ljusen. Stanna till vid 4 olika ställen, som alla spelar sin egen musikstil, och få VIP-entré och en gratis shot på varje bar.

Tel Aviv: matvisning på Carmel Market

7. Tel Aviv: matvisning på Carmel Market

Upptäck den livliga marknaden i Carmel, fylld av färgglada frukter och grönsaker, några av de färskaste råvarorna och ingredienserna i Israel samt en kryddmarknad, färska hantverksmässiga bakverk och så mycket mer. Ge dig ut på en 2 timmars guidad tur genom detta kulinariska paradis, fyllt av internationella ingredienser och många små lokala matställen och kaféer. Njut av att lära dig om ingredienserna, recepten och historien bakom marknaden medan du provsmakar några autentiska smaker och föremål från marknaden med en kunnig guide. Bland de framhävda proverna finns: ghat och etrogjuice - en historisk jemenitisk ingrediens, garinim - en blandning av rostade frön, ett populärt israeliskt mellanmål, zaatar med lahuh - en örtblandning från Mellanöstern med ett mjukt jäst bröd från Yememi, halva - ett sött godis gjort av sesamfrön, eller dolmas - ris i druzisk stil inlindat i vinblad.

Tel Aviv: Jaffa-tur med privat guide

8. Tel Aviv: Jaffa-tur med privat guide

Följ med på en fängslande privat rundtur i Jaffa när en professionell guide möter dig på ditt centralt belägna hotell eller en annan lämplig plats. Denna fascinerande utflykt täcker nästan alla sevärdheter i Jaffa medan guiden ger en kortfattad historia om staden. Utforska gamla Jaffa tillsammans med en licensierad guide och ta in den hisnande utsikten över Medelhavskusten och den gamla Jaffahamnen. Förundras över hantverkarna och konstgallerierna i Gamla stan och låt dig uppslukas av den livliga atmosfären på den populära loppmarknaden. Fördjupa dig i Jaffas rika historia, från bibliska berättelser om Jona och valen till dess nuvarande status som en dynamisk stadsdel med en mångsidig kulturell väv. Avsluta turen nära den gamla hamnen i Jaffa, där du kan fortsätta din resa i din egen takt.

Tel Aviv: Tur med gatukonst och graffiti

9. Tel Aviv: Tur med gatukonst och graffiti

Tel Aviv är en stigande stjärna på den internationella gatukonst- och graffitiscenen. Den här turen tar dig genom några av de gator och gränder där denna spännande urbana scen utvecklas. Du kommer att få se några av de bästa gatukonstverken och graffitin som täcker väggarna i dessa offentliga rum. Lär dig om graffitiens historia, diskutera filosofiska, psykologiska och ekonomiska aspekter av stadskonst. Få en förståelse för de olika stilarna i denna ständigt föränderliga konstform som infiltrerar vår vardag. Följ med på den här rundturen och lär dig gatornas språk. Den här rundturen finns tillgänglig i två olika rutter: Florentine-kvarteret - Navet för Tel-Avivs graffiti. Nachlat Binyamin - Ett utomhusgalleri på gatan.

Tel Aviv: Pub Crawl och nattlivstur med Shots

10. Tel Aviv: Pub Crawl och nattlivstur med Shots

Vill du utforska Tel Avivs berömda nattliv, träffa andra resenärer och umgås med lokalbefolkningen? Följ med på vår roliga pubrunda genom Tel Avivs mest populära barer och klubbar. Varje vecka handplockar vi de bästa platserna att festa på, enligt de senaste trenderna, evenemangen och den goda stämningen som varje plats kan erbjuda :) Om du är ute efter en fantastisk upplevelse av Tel Avivs galna nattliv, se till att följa med på vår tur och förstå varför den kallas "staden som aldrig stannar". Under ledning av en insider av Tel Avivs nattliv är detta det perfekta sättet att uppleva Tel Avivs partyscen och träffa lokalbefolkningen på vägen.

31 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanliga frågor om Vandringsturer i Tel Aviv

Vad finns det för andra saker att göra än Vandringsturer som är värt att besöka i Tel Aviv?

Andra upplevelser du inte bör missa i Tel Aviv:

Tel Aviv: Fler aktiviteter och sevärdheter

Tel Aviv: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.