Barcelona
Kultur och historia

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Barcelona

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 15 883 omdömen

Guiden hämtade oss i tid och var tydlig med instruktioner. Han tog oss på en fantastisk tur i basilikan och pekade ut alla sevärdheter. Han varvade en djup kunskap om historia och konst med anekdoter och personliga tips. Han var duktig på att levandegöra personer, historiska skeenden och platser. Vi fick på ett lättsamt, roligt och faktaspäckat sätt lära oss om landets, regionen och stadens historia samt massa saker om Gaudis liv och konstnärliga gärning, Vi var helt förtrollade - en fantastisk tur!!

Underbar natur. Hade behövt lite mer tid för att hinna gå längre men hann nästan till toppen innan jag vände. 2 timmar vandring och sedan 1 timme på området

Detta konstverk och mästerverk är magiskt och kan utforskas i oändlighet. Har varit där två gånger men kommer att återkomma många gånger.

Fantastisk byggnad både på ut- och insidan. Rekommenderar varmt audioguide så att man får hela historien bakom. Ett minne för livet!

Superbra guide. Har varit på plats tidigare men utan guide och såg mycket, mycket mer pga den pålästa, duktiga och trevliga guiden.