Lägg till datum

LissabonSeglings- och båtturer

Våra mest rekommenderade Lissabon Seglings- och båtturer

Lissabon: Kryssning på partybåt i solnedgången med DJ och öppen bar

1. Lissabon: Kryssning på partybåt i solnedgången med DJ och öppen bar

Kryssa längs den spektakulära floden Tejo i Lissabon när du beger dig ut på en musikalisk resa. Lyssna på allt från balearisk house-musik och klubbklassiker från Ibiza till innovativa dansgolvshits på en festkryssning i solnedgången. Smutta på goda drinkar från den öppna baren medan du beundrar stadens ljus som får vattnet att glittra. Du börjar kvällen med en välkomstdrink när du stiger ombord på den motordrivna katamaranen Beirinha. Slappna av på terrassen och njut av de varma solstrålarna när du seglar västerut. Njut av den öppna baren ombord och ta foton med både gamla och nya vänner medan ni dansar till DJ:s mixar in i natten.

Lissabon: Tagus River Cruise till havet och delfinskådning

2. Lissabon: Tagus River Cruise till havet och delfinskådning

Leta efter delfiner och utforska floden Tejo och Atlantens charm på en kryssning från Lissabon. Passera över 25 de Abril Bridge och förundras över sanddynerna på Costa de Caparica-stranden. En marinbiolog kommer att vara ombord för att ge dig all information du behöver om dessa otroliga varelser. Ta med din baddräkt och handduk, eftersom aktiviteten inkluderar ett badstopp. Gå ombord på kryssningen i Lissabon och gå mot Atlanten. När du seglar kan du njuta av panoramautsikt över 25 de Abril Bridge, Belém-tornet och Lissabons skyline och njuta av obegränsade snacks och drycker. När du närmar dig Atlanten, se landskapet förvandlas för att avslöja den fantastiska portugisiska kusten. Ta bilder av den imponerande stranden Costa da Caparica, känd för sin naturliga skönhet och omfattande sanddyner. Håll ögonen öppna för lekfulla delfiner som simmar bredvid katamaranen när du seglar längs Atlanten. Njut av panoramautsikt över havet.

Lissabon: Tur i solnedgången med musik och en drink

3. Lissabon: Tur i solnedgången med musik och en drink

Bege dig ut på en tur i solnedgången på Lissabons vackra flod Tejo. Beundra ikoniska sevärdheter så som statyn Cristo Rei och 25:e april-bron, samt det eleganta Belémtornet och Upptäckarnas monument. Njut av en drink som ingår i biljettpriset och koppla av med musik ombord. Ta det lite lugnt på ett av katamaranens två nät eller dansa en sväng på båtens dansgolv. Se till att ta några fina bilder av Elektriska museets unika arkitektur och njut av solnedgångens färger när de reflekteras på vattenytan. Vid turens slut återvänder du till kajen Ribeira das Naus.

Lissabon: Solnedgång med drink, ost och skinktapas på tur i liten grupp

4. Lissabon: Solnedgång med drink, ost och skinktapas på tur i liten grupp

Turen utgår från Doca de Santo Amaro i Lissabon, precis intill bron 25 de Abril, så att du kan njuta av solnedgången i Lissabon och lugnet på floden Tejo. Den här två timmar långa segelturen är det perfekta tillfället för dig att lära känna ett unikt perspektiv på Lissabon och dess historiska monument vid flodkanten.När du seglar in i Lissabons underbara solnedgång får du lära känna Torre de Belém - ett världsarv, Padrão dos Descobrimentos, Cristo Rei och mycket mer... som du aldrig har sett dem förut och du kommer aldrig att glömma det. Njut av en välkomstcocktail när du går ombord på katamaranen och smaka på typisk portugisisk ost och korv.Allt detta i bekvämligheten av en lyxig katamaran som styrs av ett team som gör allt för att du ska få en oförglömlig avslutning på eftermiddagen. Om det råkar vara kallt och regnigt under resan kan du ändå njuta av rundturen i katamaranens bekväma interiör. Det här är verkligen en upplevelse som du kommer att minnas och uppskatta i många år framöver.Ta med hela din familj.

Lissabon: Tejo-kryssning, morgon, dag, solnedgång eller natt

5. Lissabon: Tejo-kryssning, morgon, dag, solnedgång eller natt

Segla längs floden Tagus från Lissabon på denna båttur ombord på en lyxig segelbåt. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av en dag på vattnet med vänner, familj eller nära och kära när du förundras över Lissabons arkitektur, monument och ikoniska platser. Turen startar från Doca do Bom Sucesso i Belém, Lissabon, och täcker båda floderna av floden Tagus. Få en chans att se många av Lissabons huvudmonument: Belém -tornet, monumentet för upptäckterna, elmuseet, Maat, Jerónimos -klostret, Terreiro do Paço, Cristo Rei och mer. Passera under 25 de Abril -bron och få en glimt av Lissabons kullar och dess pittoreska stadsdelar, som Bairro Alto, Alfama och Castelo de S. Jorge som ligger högst upp på en av kullarna. Gå sedan tillbaka till hamnen.

Lissabon: Båttur med delfinskådning med simstopp och drycker

6. Lissabon: Båttur med delfinskådning med simstopp och drycker

Gå med på en båttur längs stranden av floden Tagus i Lissabon och leta efter delfiner när du kryssar mot Atlanten. Stanna längs vägen för att ta ett uppfriskande dopp i havsvattnet och njut av gratis drycker under hela kryssningen. Gå till mötesplatsen och välkomnas ombord på båten innan du sätter segel. Kryssa längs Tagus och förundras över några av Lissabons mest ikoniska landmärken från vattnet, inklusive Belém Tower, Discovery Standard och 25 de Abril Bridge, som förbinder de två bankerna i Tagus. . Luta dig tillbaka och koppla av när din kapten navigerar rutter som är kända för att vara frekventerade av delfiner. Med hjälp av din erfarna besättning, håll utkik efter dessa intelligenta marina däggdjur och få se dem i deras naturliga livsmiljö. Utnyttja när din kapten stannar båten vid en avskild strand och dyker ner i vattnet för en uppfriskande simtur. Efter din simning och under hela din kryssning kan du njuta av ett urval av välsmakande drycker, inklusive färsk juice, kallt vatten och alkoholhaltiga drycker.

Lissabon: Båtkryssning i solnedgången med vin

7. Lissabon: Båtkryssning i solnedgången med vin

Njut av denna båttur på floden Tagus. Upplev solnedgången som aldrig förr på denna fantastiska Sunset Sailing Boat Tour. Delta i den bästa sightseeing i Lissabon medan du seglar på en modern och bekväm båt. Börja vid Padrão dos Descobrimentos, segla mot Cais das Colunas, Praça do Comércio tills Alfama, passera under bron och nära Cristo Rei. Från floden kommer du att kunna se Lissabon från ett nytt perspektiv och njuta av den fantastiska utsikten när du seglar på det lugna vattnet i floden Tagus. Ha privilegiet att se monument från Lissabon upplysta, såsom Padrão dos Descobrimentos, Jerónimos-klostret, Belém-tornet och bron över Tagus. Ta unika bilder för att komma ihåg din resa.

Lissabon: Segeltur med dryck under dagtid/solnedgång/kväll

8. Lissabon: Segeltur med dryck under dagtid/solnedgång/kväll

Ge dig ut på en oförglömlig båtutflykt på två timmar på floden Tejo med livekommentarer från besättningen. Upptäck stadens natursköna miljöer från vattnet ombord en segelbåt medan du beundrar Lissabons många historiska monument och ikoniska landmärken längs vägen.  Bli välkomnad vid kajen av din skeppare som hjälper dig att slå dig ner på en bekväm plats i segelbåten. Skåla med en välkomstdrink och ge dig ut för att upptäcka Lissabons vattenvägar och inled båtutflykten med att passera ståtliga Padrão dos Descobrimentos (Upptäckarnas monument). Glid under den grandiosa Ponte 25 de Abril (25 april-bron) och titta upp för att få en glimt av Cristo Rei-statyn som blickar ut över vattnet. Medan du tar in fantastiska sevärdheter – byggnader, broar och fartyg – kan du lyssna till besättningen som berättar kuriosa och roliga fakta om de platser du passerar förbi.  Fortsätt din båttur i Lissabon mot stadens historiska centrum varifrån du har otrolig utsikt över torget Praça do Comércio, Basilica da Estrela och det symboliska slottet Castelo de São Jorge, beläget högst upp på Lissabons högsta bergstopp.  Som avrundning på din båttur i Lissabon får du en närgående titt på MAAT-museets unika serpentinliknande arkitektur och det ikoniska Belém-tornet. Om du har valt alternativet för kvällsutflykt får du också uppleva staden upplyst vid skymningens gyllene timme, följt av en vacker solnedgång.

Lissabon: En eller två timmars båttur på floden Tejo

9. Lissabon: En eller två timmars båttur på floden Tejo

Stig ombord på en lyxjakt för en eller två timmars båtutflykt längs Lissabons kust, med avgång från Doca do Bom Sucesso nära det historiska Belémtornet. Åk längs med de lugna vattnet på floden Tejo, passera stadens stämningsfulla stadsdelar för att uppskatta dess maritima och fisketraditioner, och samtidigt dess tragiska betydelse för Portugals försvar mot attacker i mindre fredliga tider. Din entusiastiska och erfarna skeppare delar med sig av sina seglingskunskaper från Atlanten och Tejo, samt berättelser om Lissabon och dess omgivande kuster. Din säkerhet är alltid högsta prioritet.Koppla av ombord på de 7-18 meter långa stiliga båtarna, som har toaletter, pentry och ett audiosystem för CD/MP3/radio ombord som förser din upplevelse med härlig bakgrundsmusik. Välj mellan en timmes båttur på morgonen, två timmars båttur på dagen eller en romantisk, två timmars båttur vid solnedgången.

Lissabon: Sunset Cruise

10. Lissabon: Sunset Cruise

Gå ombord på en lyxig segelbåt och njut av en lugn solnedgångskryssning längs floden Tejo i Lissabon. Smutta på en läsk medan du besöker sevärdheter som Belém Tower och Monument to the Discoveries, och passerar under 25 de Abril Bridge Avresa från Doca do Bom Sucesso i Belém och se de viktigaste monumenten i staden Lissabon som ligger vid flodens strand. Njut också av några gratis läsk under din kryssning. Se Torre de Belém, monumentet över upptäckterna, elmuseet, Maat, Jerónimos-klostret, Terreiro do Paço och Cristo Rei-statyn. Passera under den majestätiska 25 de Abril-bron och beundra utsikten över Lissabons kullar och dess pittoreska stadsdelar inklusive Bairro Alto och Alfama. Se Castelo de San Jorge på toppen av en av kullarna. På återresan kan du beundra den fantastiska solnedgången vid horisonten. Se när himlen förvandlas till livfulla nyanser av orange, gult och rosa, och njut av det perfekta slutet på din dag i Lissabon.

Tillgängliga aktiviteter

122 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 8

Vanliga frågor om Seglings- och båtturer i Lissabon

Vad finns det för andra saker att göra än Seglings- och båtturer som är värt att besöka i Lissabon?

Andra upplevelser du inte bör missa i Lissabon:

Vilka Seglings- och båtturer i Lissabon vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Lissabon: Fler aktiviteter och sevärdheter

Lissabon: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lissabon

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 3 808 omdömen

Den här segelturen (tyvärr utan segel eftersom det inte blåste) var vacker. Mötesplatsen var lätt att hitta. Det fanns tillräckligt med utrymme på båten för 10 passagerare. Det fanns champagne, öl, vin och läsk så mycket du ville, och våra två guider tog hand om oss uppmärksamt. Det bjöds även på smårätter emellan. De förklarade sakkunnigt för oss vad som fanns att se till höger och vänster om banken. Det fanns alltid svar på alla frågor. Vi kan starkt rekommendera denna turné.

Detta är en härlig två timmars kryssning med champagne och snacks. Nigel båtkaptenen är en fantastisk kille, mycket tillmötesgående, liksom den andra anställde på båten. Det var kyligt när solen gick ner eftersom vår kryssning var från 19.00 till 21.00 och de hade till och med filtar ombord. Runt om Fantastisk aktivitet. Enkla, trevliga platser att se, dricka champagne på floden,

Nigel & Rui är klassakter och skämmer bort dig med en kväll med champagne, snacks och vacker utsikt över solnedgången vid floden. Rekommenderar starkt denna aktivitet om du reser till Lissabon. Ät middag på en av de fantastiska restaurangerna vid marinan innan du också seglar. Detta är ett måste för ditt besök.

I recommend this to everyone!! The captains are fantastic and made our experience perfect. If I was in Lissbon for a longer time I would book it again!

Allt var fantastiskt, finns inget negativt med upplevelsen!