Málaga
Rundturer

Rundturer
330 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Málaga Rundturer

Málaga: Caminito del Rey Guidad tur med transport

Málaga: Caminito del Rey Guidad tur med transport

Upptäck Caminito del Rey med ett guidat äventyr från Malaga som kommer att ta andan ur dig! Föreställ dig att du går längs en gångväg som hänger 100 meter ovanför Gaitanes-klyftan, omgiven av spektakulära vyer och drömlika naturlandskap. Denna tur är inte bara en promenad; det är en fördjupning i regionens historia och geologi, guidad av lokala experter som gör varje steg till en lärorik och spännande upplevelse. Njut av bekvämligheten med direkttransport från Malaga och börja din dag bekymmersfri. Längs vägen kommer du att lära dig om den fascinerande konstruktionen av Caminito del Rey: Historierna, kuriosa. anekdoter, sanna fakta och lögner. Med konstant ackompanjemang av expertguider blir även de mest komplexa historiska fakta fängslande berättelser. Kikare finns tillgänglig för 1,20 € (reservation krävs)

Malaga: Seglingstur med katamaran med solnedgångsalternativ

Malaga: Seglingstur med katamaran med solnedgångsalternativ

Segla ut på havet under en avkopplande katamarantur och njut av utsikten över Málagas dynamiska kustlinje, medan solen sakta försvinner bakom bergen. Lyssna på avslappnad musik med ett glas traditionellt spanskt Cava-vin i handen. Välj mellan en turné med eller utan ljusshow. Hoppa ombord på en rymlig katamaran i Málaga och börja ditt seglingsäventyr. Beundra Alboransjön vid solnedgången när du glider över vågorna. Njut av utsikten över Malagas skyline när lamporna tänds. Förbättra din upplevelse med ett glas cava när du delar detta ögonblick med någon du älskar. Lägg till en touch av magi till din kväll med en romantisk ljusshow och musik medan du glider över Medelhavets lugna vatten. Återvänd till utgångspunkten i slutet av din kryssning. Avgångar med livemusik är tillgängliga fram till mitten av september och avgår på onsdagar, fredagar och söndagar till specialpris.

Málaga: Inträdesbiljett till Picassomuseet i Málaga

Málaga: Inträdesbiljett till Picassomuseet i Málaga

Museo Picasso Málaga skapades som ett svar på konstnärens önskan att hans verk skulle ställas ut i den stad där han föddes 1881. Det är tack vare de kombinerade insatserna från konstnärens svärdotter och sonson, vars donationer ligger till grund för konstsamlingen, och Junta de Andalucía, som arrangerade ett ambitiöst projekt tillägnat konstnären, som det nu är möjligt att förverkliga. Museo Picasso Málaga ligger i Palacio de Buenavista, som förklarades vara ett nationalmonument 1939, och öppnade i hjärtat av Málaga 2003. Byggnaden har en harmonisk blandning av renässans- och mudéjarelement och lugna moderna linjer. Feniciska, romerska och arabiska ruiner kan hittas på underjordiska våningen. Denna biljett ger tillgång till den permanenta samlingen som innehåller exempel på Picassos revolutionerande innovationer. Se målningar, teckningar, skulpturer, keramik och grafiska verk, från hans första akademiska studier till hans personliga neoklassiska perspektiv. Beundra Picassos överlappande kubistiska former, hans experiment i keramik, hans tolkningar av de gamla mästarna och hans sista målningar från 1970-talet. Ta en fika i Palacio de Buenavistas trädgårdskafé, en perfekt plats att avsluta besöket på med en förrätt, lunch eller en drink.

Från Costa del Sol & Málaga: Guidad tur på Caminito del Rey

Från Costa del Sol & Málaga: Guidad tur på Caminito del Rey

Förbered dig på en dag av äventyr när du går Caminito del Rey längs väggarna i El Chorro-ravinen i Málaga. Följ en guide på en säker stig som leder till gångbron som går genom Desfiladero de Los Gaitanes. Börja dagen med upphämtning från en av platserna i Fuengirola, Benalmadena eller Torremolinos och res 45 minuter från Málaga pick up till Ardales. Du kommer att göra ett kort stopp på 30 minuter i Ardales, en vit by, så att du kan köpa frukost i ett lokalt område innan du börjar aktiviteten. Återvänd till bussen och fortsätt tills du kommer till den norra ingången till Caminito del Rey. Gå genom en liten lång tunnel för att komma till de naturliga stigarna som leder till kontrollpunkten vid ingången till ravinerna. Sedan får du en hjälm och lyssnar på säkerhetsinstruktionerna. Lär dig vad du kan förvänta dig under vandringen och guiden kommer att följa med dig i slutet av gruppen för att svara på dina frågor längs vägen medan du njuter av upplevelsen. Passera genom Gaitanes-klyftan, ett naturligt pass över kullarna som skiljer Malagas kustlinje från öarna med floden Guadalhorce som flyter längst ner. Ge dig ut på en säker och bekväm promenad omgiven av hisnande landskap. El Caminito del Rey, efter många år av total övergivenhet, är nu en återuppbyggd stig som sträcker sig mellan 2 raviner och en stor dal. Efter att ha avslutat den nedförsbacke från norr till söder når du avfartsplatsen där din buss väntar. När gruppen är ombord på bussen, återvänder du från el Chorro till Málaga under 1 timme och till Costa del Sol för att släppas av vid din upphämtningsplats.

Från Málaga och Costa del Sol: Utflykt till Gibraltar

Från Málaga och Costa del Sol: Utflykt till Gibraltar

Din resa börjar när du möter din buss i centrala Málaga, nära El Corte Inglés, eller någon annanstans längs Costa del Sol. Därifrån tar ni en buss till Gibraltar, där ni reser i luftkonditionerad komfort komplett med fällbara säten. Under hela resan kommer din guide att ge dig information om intressanta saker att göra och se när du väl har anlänt till Gibraltar. När du har passerat genom tullen kommer din buss att köra in i Gibraltar innan du stannar i stadens centrum för att parkera på fritiden. Om du bokade det fullständiga alternativet för naturreservat, njut av en panoramatur över Gibraltar, besök platser som Gibraltarsundet och tillgång till det inre av St Michel-grottorna. Du kommer också att kunna se Barbary makaker vid Apes Den. Efter panoramaturen kan du njuta av ledig tid för lunch och utforska området för dess shopping och hotspots som Main Street, Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Din buss kommer tillbaka på eftermiddagen och lämnar Gibraltar klockan 3:30.

Málaga: Live Flamenco Show på Flamenco Alegría

Málaga: Live Flamenco Show på Flamenco Alegría

Upptäck en autentisk flamencoshow på Flamenco Alegría. Se traditionella danser och hör vacker sång och gitarrspel från Málaga, huvudstaden på Costa del Sol. Njut av en föreställning med hela ensemblen. Se dansarna framföra en kort scen innan sångaren och gitarristen gör dem sällskap på scenen. Hör sedan ett solo från gitarristen och se varje dansare göra ett solostycke som uttrycker en rad olika känslor, inklusive glädje, smärta och melankoli. Medan du tittar kan du koppla av med drinkar och traditionella tapas. Beundra otroliga och spontana framträdanden under en magisk upplevelse. Vänligen beställ innan föreställningen börjar, eftersom inga beställningar tas emot under föreställningen. En oförglömlig upplevelse väntar.

Málaga: Katamarantur i solnedgången

Málaga: Katamarantur i solnedgången

Upplev Málagas skönhet som aldrig förr genom att segla med en lyxig katamaran vid solnedgången. Beundra stadens majestätiska skyline från havet och skapa bestående minnen som du kan bevara för alltid. Stig ombord på katamaranen och res från hamnen i Málaga. Färdas längs Medelhavet och se Málaga i solnedgången medan du lyssnar på avslappnande musik. Katamaranen har en omfattande bar och oslagbar musikutrustning så att du kan njuta av denna aktivitet som aldrig förr. Inne på fartyget finns en bar och toaletter.

Málaga: Tur med till Alcazaba & den romerska teatern

Málaga: Tur med till Alcazaba & den romerska teatern

Alcazaba i Málaga är en av de vackraste sevärdheterna du kan besöka när du är i staden. Kom och besök det här fantastiska muslimska palatset och utforska dess fästning, trädgårdar och dekorerade bakgårdar. Lär dig mer om palatset unika konst, historia och arkitektur. Upptäck dess dolda legender och den fascinerande kuriosa som gör denna plats så speciell. Slutligen får du veta hur de kristna erövrade Alcazaba och Málaga medan du beundrar en av de vackraste vyerna över staden som kommer att göra dig mållös!

Från Malaga: Heldagsutflykt med buss till Ronda och Setenil

Från Malaga: Heldagsutflykt med buss till Ronda och Setenil

Bli upphämtad från den centralt belägna mötesplatsen i Malaga och luta dig tillbaka och koppla av på den luftkonditionerade bilresan till Setenil de las Bodegas där du kommer att ha ledig tid att äta lunch och utforska. Fortsätt till staden Ronda, för en guidad rundtur i Rondas historiska centrum. Stanna vid New Bridge för att njuta av Tajo-ravinen och dess panoramautsikt, besök tjurfäktningsarenan och tjurfäktningsmuseet. Ronda är en av de äldsta städerna i Spanien och den är byggd på två separata klippor som är förbundna med Spaniens mest kända bro, Nya bron, som byggdes på 1700-talet. Reseguiden visar dig runt Ronda, och du kommer att ha lite ledig tid att utforska staden på egen hand. Ta en rundvandring i den romantiska stadskärnan, med dess kyrkor, minipalats och Spaniens äldsta tjurfäktningsarena. Återvänd till din mötesplats i Malaga i slutet av din turné.

Malaga: Teatro Flamenco Malaga Live Flamenco Show

Malaga: Teatro Flamenco Malaga Live Flamenco Show

Låt dig svepas med av en mängd känslor med denna biljett till flamencoshowen "ESENCIA" på Teatro Flamenco Malaga. Se när essensen av flamenco fångas i en härlig och unik timslång show. Bli berörd när stora professionella flamencoartister från den nationella och internationella scenen intar scenen med imponerande sång-, instrumental- och dansfärdigheter. Ta med familjen till en show som är öppen för alla åldrar. Utforska detta UNESCO-listade immateriella kulturarv som traditionellt framförs under religiösa festivaler, ritualer, kyrkliga ceremonier och vid privata fester. Du har möjlighet att köpa ett brett utbud av drycker att smutta på medan du tar del av showen. Låt dig förälska dig i den renaste flamencokonsten under din vistelse i Malaga och ta hem oförglömliga minnen av denna ikoniska konstform.

Sevärdheter du inte bör missa

Málaga

Málaga

Våra mest rekommenderade Málaga Rundturer

Málaga: Caminito del Rey Guidad tur med transport

Málaga: Caminito del Rey Guidad tur med transport

Upptäck Caminito del Rey med ett guidat äventyr från Malaga som kommer att ta andan ur dig! Föreställ dig att du går längs en gångväg som hänger 100 meter ovanför Gaitanes-klyftan, omgiven av spektakulära vyer och drömlika naturlandskap. Denna tur är inte bara en promenad; det är en fördjupning i regionens historia och geologi, guidad av lokala experter som gör varje steg till en lärorik och spännande upplevelse. Njut av bekvämligheten med direkttransport från Malaga och börja din dag bekymmersfri. Längs vägen kommer du att lära dig om den fascinerande konstruktionen av Caminito del Rey: Historierna, kuriosa. anekdoter, sanna fakta och lögner. Med konstant ackompanjemang av expertguider blir även de mest komplexa historiska fakta fängslande berättelser. Kikare finns tillgänglig för 1,20 € (reservation krävs)

Malaga: Seglingstur med katamaran med solnedgångsalternativ

Malaga: Seglingstur med katamaran med solnedgångsalternativ

Segla ut på havet under en avkopplande katamarantur och njut av utsikten över Málagas dynamiska kustlinje, medan solen sakta försvinner bakom bergen. Lyssna på avslappnad musik med ett glas traditionellt spanskt Cava-vin i handen. Välj mellan en turné med eller utan ljusshow. Hoppa ombord på en rymlig katamaran i Málaga och börja ditt seglingsäventyr. Beundra Alboransjön vid solnedgången när du glider över vågorna. Njut av utsikten över Malagas skyline när lamporna tänds. Förbättra din upplevelse med ett glas cava när du delar detta ögonblick med någon du älskar. Lägg till en touch av magi till din kväll med en romantisk ljusshow och musik medan du glider över Medelhavets lugna vatten. Återvänd till utgångspunkten i slutet av din kryssning. Avgångar med livemusik är tillgängliga fram till mitten av september och avgår på onsdagar, fredagar och söndagar till specialpris.

Málaga: Inträdesbiljett till Picassomuseet i Málaga

Málaga: Inträdesbiljett till Picassomuseet i Málaga

Museo Picasso Málaga skapades som ett svar på konstnärens önskan att hans verk skulle ställas ut i den stad där han föddes 1881. Det är tack vare de kombinerade insatserna från konstnärens svärdotter och sonson, vars donationer ligger till grund för konstsamlingen, och Junta de Andalucía, som arrangerade ett ambitiöst projekt tillägnat konstnären, som det nu är möjligt att förverkliga. Museo Picasso Málaga ligger i Palacio de Buenavista, som förklarades vara ett nationalmonument 1939, och öppnade i hjärtat av Málaga 2003. Byggnaden har en harmonisk blandning av renässans- och mudéjarelement och lugna moderna linjer. Feniciska, romerska och arabiska ruiner kan hittas på underjordiska våningen. Denna biljett ger tillgång till den permanenta samlingen som innehåller exempel på Picassos revolutionerande innovationer. Se målningar, teckningar, skulpturer, keramik och grafiska verk, från hans första akademiska studier till hans personliga neoklassiska perspektiv. Beundra Picassos överlappande kubistiska former, hans experiment i keramik, hans tolkningar av de gamla mästarna och hans sista målningar från 1970-talet. Ta en fika i Palacio de Buenavistas trädgårdskafé, en perfekt plats att avsluta besöket på med en förrätt, lunch eller en drink.

Från Costa del Sol & Málaga: Guidad tur på Caminito del Rey

Från Costa del Sol & Málaga: Guidad tur på Caminito del Rey

Förbered dig på en dag av äventyr när du går Caminito del Rey längs väggarna i El Chorro-ravinen i Málaga. Följ en guide på en säker stig som leder till gångbron som går genom Desfiladero de Los Gaitanes. Börja dagen med upphämtning från en av platserna i Fuengirola, Benalmadena eller Torremolinos och res 45 minuter från Málaga pick up till Ardales. Du kommer att göra ett kort stopp på 30 minuter i Ardales, en vit by, så att du kan köpa frukost i ett lokalt område innan du börjar aktiviteten. Återvänd till bussen och fortsätt tills du kommer till den norra ingången till Caminito del Rey. Gå genom en liten lång tunnel för att komma till de naturliga stigarna som leder till kontrollpunkten vid ingången till ravinerna. Sedan får du en hjälm och lyssnar på säkerhetsinstruktionerna. Lär dig vad du kan förvänta dig under vandringen och guiden kommer att följa med dig i slutet av gruppen för att svara på dina frågor längs vägen medan du njuter av upplevelsen. Passera genom Gaitanes-klyftan, ett naturligt pass över kullarna som skiljer Malagas kustlinje från öarna med floden Guadalhorce som flyter längst ner. Ge dig ut på en säker och bekväm promenad omgiven av hisnande landskap. El Caminito del Rey, efter många år av total övergivenhet, är nu en återuppbyggd stig som sträcker sig mellan 2 raviner och en stor dal. Efter att ha avslutat den nedförsbacke från norr till söder når du avfartsplatsen där din buss väntar. När gruppen är ombord på bussen, återvänder du från el Chorro till Málaga under 1 timme och till Costa del Sol för att släppas av vid din upphämtningsplats.

Från Málaga och Costa del Sol: Utflykt till Gibraltar

Från Málaga och Costa del Sol: Utflykt till Gibraltar

Din resa börjar när du möter din buss i centrala Málaga, nära El Corte Inglés, eller någon annanstans längs Costa del Sol. Därifrån tar ni en buss till Gibraltar, där ni reser i luftkonditionerad komfort komplett med fällbara säten. Under hela resan kommer din guide att ge dig information om intressanta saker att göra och se när du väl har anlänt till Gibraltar. När du har passerat genom tullen kommer din buss att köra in i Gibraltar innan du stannar i stadens centrum för att parkera på fritiden. Om du bokade det fullständiga alternativet för naturreservat, njut av en panoramatur över Gibraltar, besök platser som Gibraltarsundet och tillgång till det inre av St Michel-grottorna. Du kommer också att kunna se Barbary makaker vid Apes Den. Efter panoramaturen kan du njuta av ledig tid för lunch och utforska området för dess shopping och hotspots som Main Street, Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Din buss kommer tillbaka på eftermiddagen och lämnar Gibraltar klockan 3:30.

Málaga: Live Flamenco Show på Flamenco Alegría

Málaga: Live Flamenco Show på Flamenco Alegría

Upptäck en autentisk flamencoshow på Flamenco Alegría. Se traditionella danser och hör vacker sång och gitarrspel från Málaga, huvudstaden på Costa del Sol. Njut av en föreställning med hela ensemblen. Se dansarna framföra en kort scen innan sångaren och gitarristen gör dem sällskap på scenen. Hör sedan ett solo från gitarristen och se varje dansare göra ett solostycke som uttrycker en rad olika känslor, inklusive glädje, smärta och melankoli. Medan du tittar kan du koppla av med drinkar och traditionella tapas. Beundra otroliga och spontana framträdanden under en magisk upplevelse. Vänligen beställ innan föreställningen börjar, eftersom inga beställningar tas emot under föreställningen. En oförglömlig upplevelse väntar.

Málaga: Katamarantur i solnedgången

Málaga: Katamarantur i solnedgången

Upplev Málagas skönhet som aldrig förr genom att segla med en lyxig katamaran vid solnedgången. Beundra stadens majestätiska skyline från havet och skapa bestående minnen som du kan bevara för alltid. Stig ombord på katamaranen och res från hamnen i Málaga. Färdas längs Medelhavet och se Málaga i solnedgången medan du lyssnar på avslappnande musik. Katamaranen har en omfattande bar och oslagbar musikutrustning så att du kan njuta av denna aktivitet som aldrig förr. Inne på fartyget finns en bar och toaletter.

Málaga: Tur med till Alcazaba & den romerska teatern

Málaga: Tur med till Alcazaba & den romerska teatern

Alcazaba i Málaga är en av de vackraste sevärdheterna du kan besöka när du är i staden. Kom och besök det här fantastiska muslimska palatset och utforska dess fästning, trädgårdar och dekorerade bakgårdar. Lär dig mer om palatset unika konst, historia och arkitektur. Upptäck dess dolda legender och den fascinerande kuriosa som gör denna plats så speciell. Slutligen får du veta hur de kristna erövrade Alcazaba och Málaga medan du beundrar en av de vackraste vyerna över staden som kommer att göra dig mållös!

Från Malaga: Heldagsutflykt med buss till Ronda och Setenil

Från Malaga: Heldagsutflykt med buss till Ronda och Setenil

Bli upphämtad från den centralt belägna mötesplatsen i Malaga och luta dig tillbaka och koppla av på den luftkonditionerade bilresan till Setenil de las Bodegas där du kommer att ha ledig tid att äta lunch och utforska. Fortsätt till staden Ronda, för en guidad rundtur i Rondas historiska centrum. Stanna vid New Bridge för att njuta av Tajo-ravinen och dess panoramautsikt, besök tjurfäktningsarenan och tjurfäktningsmuseet. Ronda är en av de äldsta städerna i Spanien och den är byggd på två separata klippor som är förbundna med Spaniens mest kända bro, Nya bron, som byggdes på 1700-talet. Reseguiden visar dig runt Ronda, och du kommer att ha lite ledig tid att utforska staden på egen hand. Ta en rundvandring i den romantiska stadskärnan, med dess kyrkor, minipalats och Spaniens äldsta tjurfäktningsarena. Återvänd till din mötesplats i Malaga i slutet av din turné.

Malaga: Teatro Flamenco Malaga Live Flamenco Show

Malaga: Teatro Flamenco Malaga Live Flamenco Show

Låt dig svepas med av en mängd känslor med denna biljett till flamencoshowen "ESENCIA" på Teatro Flamenco Malaga. Se när essensen av flamenco fångas i en härlig och unik timslång show. Bli berörd när stora professionella flamencoartister från den nationella och internationella scenen intar scenen med imponerande sång-, instrumental- och dansfärdigheter. Ta med familjen till en show som är öppen för alla åldrar. Utforska detta UNESCO-listade immateriella kulturarv som traditionellt framförs under religiösa festivaler, ritualer, kyrkliga ceremonier och vid privata fester. Du har möjlighet att köpa ett brett utbud av drycker att smutta på medan du tar del av showen. Låt dig förälska dig i den renaste flamencokonsten under din vistelse i Malaga och ta hem oförglömliga minnen av denna ikoniska konstform.

Vanliga frågor om Rundturer i Málaga

Vad finns det för andra saker att göra än Rundturer som är värt att besöka i Málaga?

Andra upplevelser du inte bör missa i Málaga:

Toppattraktioner i Málaga

Saker att göra i Málaga

Städer i Spanien

Málaga: Fler aktiviteter och sevärdheter

Málaga: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Málaga

Samlat omdöme

4.6
(4 446 recensioner)

Otrolig häftig upplevelse! Vår Guide, Sara, var väldigt duktig och kunnig. Sedan var chauffören grym!! Jag är själv galet åksjuk, men han körde så lugnt och försiktigt att det inte var några som helst problem. Rekommenderar verkligen!

En mycket trevlig stund. En vacker promenad, en trevlig guide, vackra landskap. Jag rekommenderar att du provar smoothien vid ankomsten.

Utflykten till Caminito del Rey var fantastisk! Engagerade och kunniga guider, bra säkerhet och tydlighet. Vi hade en underbar dag!

Imponerande, imponerande, sensuellt och autentiskt. Både hästarna och ryttarna förtrollade oss nästan direkt. Högt rekommenderad!

Mycket intressant, det var värt pengarna och jag tror att jag kommer att boka det igen