Lägg till datum

MálagaRundturer

Våra mest rekommenderade Málaga Rundturer

Från Málaga: Guidad busstur till Caminito del Rey

1. Från Málaga: Guidad busstur till Caminito del Rey

Vandra på Caminito del Rey, en hängbro omgiven av ett naturskönt landskap, tillsammans med en guide, på en tur från Málaga. Längs vägen får du lära dig den verkliga historien bakom byggnationen av detta fantastiska ingenjörskonstverk. Hoppa ombord på en buss från Málaga och åk till Ardales. Få en säkerhetsgenomgång av din guide och sätt på dig hjälmen. Börja den enkelriktade vandringen på Caminito del Rey vid den norra ingången och ta dig till den södra utgången. Du passerar berg som uppstod för miljontals år sedan och vertikala raviner som skapats av Guadalhorce-flodens kraft. Lyssna på äventyrare och klättrares berättelser. Lär dig om en av de mäktigaste männen i den spanska historien, Alfons XIII av Spanien. Leden är 7,7 kilometer lång, men det är en enkel vandring, särskilt med en guide som håller dig sällskap. I slutet av vandringen återvänder du till bussen och körs tillbaka till Málaga.

Från Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey med guide

2. Från Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey med guide

Förbered dig på en dag med äventyr när du går på Caminito del Rey längs väggarna i El Chorro-ravinen i Málaga. Följ en guide på en säker stig, som leder till gångbron som går genom Desfiladero de Los Gaitanes. Börja dagen med upphämtning från en av de många mötesplatserna i Málaga och åk till Ardales. Du gör ett kort stopp i Ardales, en vit by, så att du kan äta frukost i lokalområdet innan du påbörjar aktiviteten. Återvänd till bussen och fortsätt  tills du når Caminito del Reys norra ingång. Vandra genom en smal lång tunnel för att nå de naturliga vandringslederna, som leder till kontrollstationen vid ravinernas entré. Få därefter en hjälm och lyssna på säkerhetsinstruktionerna. Få reda på vad du kan förvänta dig under vandringen. Din guide följer med dig i slutet av gruppen för att svara på dina frågor på vägen, medan du njuter av upplevelsen. Passera Gaitanes-ravinen, ett naturligt pass över kullarna som skiljer Málagas kustlinje från öarna, med Guadalhorce-floden i ravinens botten. Ge dig ut på en säker och bekväm vandring omgiven av ett hisnande landskap. El Caminito del Rey är efter många år av total övergivenhet nu en återuppbyggd stig som sträcker sig mellan två raviner och en stor dal. Efter att ha avslutat nedförsbacken från norr till söder når du utgången där din buss väntar. När gruppen är ombord på bussen återvänder du till Costa del Sol och släpps av vid din upphämtningsplats.

Málaga: Seglats med katamaran med bad och valbar DJ

3. Málaga: Seglats med katamaran med bad och valbar DJ

Upplev Málagas bukt på ett originellt sätt ombord på en katamaran. Möt upp vid piren i Malaga för att börja ditt seglingsäventyr. Gå ombord på Mundo Marino-katamaranen och njut av att segla och lära känna den charmiga staden från ett nytt perspektiv. Njut av en flexibel rutt som är unik och speciell för varje dag. Låt dig föras med av vinden och slappna av. Unna dig en drink på baren ombord under resan. Du kan också njuta av ett valfritt simstopp under kryssningen.

Nerja: Maro-klipporna-Cerro Gordo guidad kajaktur

4. Nerja: Maro-klipporna-Cerro Gordo guidad kajaktur

Njut av en guidad kajaktur till klipporna i Nerja-Maro-Cerro Gordo för att se imponerande berg, avskilda vikar och vackra stränder. Hoppa i havet för att simma under ditt äventyr, ta minnesvärda bilder av din upplevelse. Kom till stranden för att träffa din guide. Hoppa sedan på din kajak och paddla i havet. Förundras över den spektakulära utsikten över klipporna, känd för vakttornet som byggdes på 1500-talet. Välj mellan en kort kajakrutt och en lång rutt med bättre utsikt över klipporna. Aktiviteten är på Maro-stranden, precis intill vattenfallet (har faktiskt inget vatten eftersom vi har lågt regn i år), så på bara några minuter kommer du att börja njuta av denna oöverträffade och unika skönhet. Ta med din egen snorkelutrustning (om du inte gör det låter vi dig skyddsglasögon) och stanna längs vägen för att simma. Få också fantastiska bilder tagna av guiden under turnén. Slutligen, återvänd till startpunkten på stranden för att avsluta din upplevelse.

Málaga: Seglats med katamaran - alternativ i solnedgången

5. Málaga: Seglats med katamaran - alternativ i solnedgången

Segla ut på havet under en avkopplande katamarantur och njut av utsikten över Málagas dynamiska kustlinje, medan solen sakta försvinner bakom bergen. Lyssna på avslappnad musik med ett glas traditionellt spanskt Cava-vin i handen. Välj mellan en turné med eller utan ljusshow. Hoppa ombord på en rymlig katamaran i Málaga och börja ditt seglingsäventyr. Beundra Alboransjön vid solnedgången när du glider över vågorna. Njut av utsikten över Malagas skyline när lamporna tänds. Förbättra din upplevelse med ett glas cava när du delar detta ögonblick med någon du älskar. Lägg till en touch av magi till din kväll med en romantisk ljusshow och musik medan du glider över Medelhavets lugna vatten. Återvänd till utgångspunkten i slutet av din kryssning. Avgångar med livemusik är tillgängliga fram till mitten av september och avgår på onsdagar, fredagar och söndagar till specialpris.

Från Malaga: Heldagsutflykt med buss till Ronda och Setenil

6. Från Malaga: Heldagsutflykt med buss till Ronda och Setenil

Bli upphämtad från den centralt belägna mötesplatsen i Malaga och luta dig tillbaka och koppla av på den luftkonditionerade bilresan till Setenil de las Bodegas där du kommer att ha ledig tid att äta lunch och utforska. Fortsätt till staden Ronda, för en guidad rundtur i Rondas historiska centrum. Stanna vid New Bridge för att njuta av Tajo-ravinen och dess panoramautsikt, besök tjurfäktningsarenan och tjurfäktningsmuseet. Ronda är en av de äldsta städerna i Spanien och den är byggd på två separata klippor som är förbundna med Spaniens mest kända bro, Nya bron, som byggdes på 1700-talet. Reseguiden visar dig runt Ronda, och du kommer att ha lite ledig tid att utforska staden på egen hand. Ta en rundvandring i den romantiska stadskärnan, med dess kyrkor, minipalats och Spaniens äldsta tjurfäktningsarena. Återvänd till din mötesplats i Malaga i slutet av din turné.

Från Málaga och Costa del Sol: Utflykt till Gibraltar

7. Från Málaga och Costa del Sol: Utflykt till Gibraltar

Turen börjar när du möter din buss i Málagas centrum, nära el Corte Inglés eller någon annanstans längs Costa del Sol. Därifrån tar du en buss till Gibraltar och reser bekvämt med luftkonditionering, med liggbara säten, WiFi och USB-portar. Under hela resan kommer din guide att ge dig information om intressanta saker att göra och se när du väl har anlänt till Gibraltar. När du har passerat tullen kommer din buss att köra in i Gibraltar innan du stannar i stadens centrum för att parkera för fritid. Om du har bokat den fullständiga naturreservatsklippturen kan du njuta av en panoramatur över Gibraltar med besök på platser som Gibraltarsundet och tillgång till St Michel-grottorna. Du kan också se berberaporna vid Apes Den. Efter panoramaturen har du fri tid för lunch och kan utforska området för att hitta shopping och se på populära platser som Main Street, Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Bussen återvänder på eftermiddagen och lämnar Gibraltar klockan 15.30.

Málaga: Katamaranutflykt vid solnedgången

8. Málaga: Katamaranutflykt vid solnedgången

Upplev Málagas skönhet som aldrig förr genom att segla med en lyxig katamaran vid solnedgången. Beundra stadens majestätiska skyline från havet och skapa bestående minnen som du kan bevara för alltid. Stig ombord på katamaranen och res från hamnen i Málaga. Färdas längs Medelhavet och se Málaga i solnedgången medan du lyssnar på avslappnande musik. Katamaranen har en omfattande bar och oslagbar musikutrustning så att du kan njuta av denna aktivitet som aldrig förr. Inne på fartyget finns en bar och toaletter.

Málaga: Tur med till Alcazaba & den romerska teatern

9. Málaga: Tur med till Alcazaba & den romerska teatern

Alcazaba i Málaga är en av de vackraste sevärdheterna du kan besöka när du är i staden. Kom och besök det här fantastiska muslimska palatset och utforska dess fästning, trädgårdar och dekorerade bakgårdar. Lär dig mer om palatset unika konst, historia och arkitektur. Upptäck dess dolda legender och den fascinerande kuriosa som gör denna plats så speciell. Slutligen får du veta hur de kristna erövrade Alcazaba och Málaga medan du beundrar en av de vackraste vyerna över staden som kommer att göra dig mållös!

Málaga: Katamaranutflykt med valfritt badstopp

10. Málaga: Katamaranutflykt med valfritt badstopp

Njut av panoramautsikten över Málaga från havet medan du kopplar av på en 24 meter lång katamaran.Sola i näten i fören eller vila på någon av de skuggade platserna. Välj mellan kryssningar på 1, 1,5 och 1,5 timme på dagtid. Om du bokar kryssningen som. går 1,5 timme på dagtid kommer du att stanna till ytterligare en gång för att bada i havet.

279 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 18

Sevärdheter du inte bör missa

Vanliga frågor om Rundturer i Málaga

Vad finns det för andra saker att göra än Rundturer som är värt att besöka i Málaga?

Málaga: Fler aktiviteter och sevärdheter

Málaga: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Málaga

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 4 446 omdömen

Det är andra gången vi åker tuk-tuk i Malaga Det är ett förträffligt sätt att visa staden när man har vänner på besök, eller givetvis att se staden för första gången. Guiderna är fantastiska, engagerade pålästa och personliga. Man lär sig super mycket och får en bra överblick över staden som bara smakar mer. Kan varmt rekommendera att ta denna turen. Gör det…..bara gör det!!!! Ni kommer inte bli besvikna!

Fantastiskt upplägg, vacker natur och omvälvande upplevelse av hur naturen och människan kan interagera på ett märkligt och fantastiskt sätt. En upplevelse att få se staden som Ernest Hemingway och Orson Welles avgudade. Otroligt skicklig och inspirerande guide.

Fantastisk upplevelse och utsikt. Guiden Ian va toppen. Rekommenderar att man åker dit med guide. Hade en bekant som va där på egen hand och ”sprang” igenom på en timme men visste inte alls vad dom titta på.

Intressant sevärt om malagas historia. Inlevelsefull och mkt trevlig guide guide

Jättebra arrangerat. Trevlig guide som gav lagom med information