Lägg till datum

Málaga
Rundvandringar

Rundvandringar
93 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Málaga Rundvandringar

Från Málaga: Caminito del Rey guidad tur med buss

1. Från Málaga: Caminito del Rey guidad tur med buss

Vandra på Caminito del Rey, en hängbro omgiven av ett naturskönt landskap, tillsammans med en guide, på en tur från Málaga. Längs vägen får du lära dig den verkliga historien bakom byggnationen av detta fantastiska ingenjörskonstverk. Hoppa ombord på en buss från Málaga och åk till Ardales. Få en säkerhetsgenomgång av din guide och sätt på dig hjälmen. Börja den enkelriktade vandringen på Caminito del Rey vid den norra ingången och ta dig till den södra utgången. Du passerar berg som uppstod för miljontals år sedan och vertikala raviner som skapats av Guadalhorce-flodens kraft. Lyssna på äventyrare och klättrares berättelser. Lär dig om en av de mäktigaste männen i den spanska historien, Alfons XIII av Spanien. Leden är 7,7 kilometer lång, men det är en enkel vandring, särskilt med en guide som håller dig sällskap. I slutet av vandringen återvänder du till bussen och körs tillbaka till Málaga.

Malaga: Seglingstur med katamaran med solnedgångsalternativ

2. Malaga: Seglingstur med katamaran med solnedgångsalternativ

Segla ut på havet under en avkopplande katamarantur och njut av utsikten över Málagas dynamiska kustlinje, medan solen sakta försvinner bakom bergen. Lyssna på avslappnad musik med ett glas traditionellt spanskt Cava-vin i handen. Välj mellan en turné med eller utan ljusshow. Hoppa ombord på en rymlig katamaran i Málaga och börja ditt seglingsäventyr. Beundra Alboransjön vid solnedgången när du glider över vågorna. Njut av utsikten över Malagas skyline när lamporna tänds. Förbättra din upplevelse med ett glas cava när du delar detta ögonblick med någon du älskar. Lägg till en touch av magi till din kväll med en romantisk ljusshow och musik medan du glider över Medelhavets lugna vatten. Återvänd till utgångspunkten i slutet av din kryssning. Avgångar med livemusik är tillgängliga fram till mitten av september och avgår på onsdagar, fredagar och söndagar till specialpris.

Málaga: Inträdesbiljett till Picassomuseet i Málaga

3. Málaga: Inträdesbiljett till Picassomuseet i Málaga

Museo Picasso Málaga skapades som svar på konstnärens önskan om att hans verk skulle ställas ut i staden där han föddes, år 1881. Det är tack vare de kombinerade ansträngningarna från konstnärens svärdotter och sonson, vars donationer utgör grunden för konstsamlingen, och Junta de Andalucía, som har arrangerat ett ambitiöst projekt till förmån för konstnären. Museo Picasso Málaga ligger i Palacio de Buenavista, som förklarades som nationalmonument 1939, och öppnade 2003 i hjärtat av Málaga. Byggnaden har en harmonisk blandning av renässans- och mudéjarelement och fridfulla moderna linjer. Feniciska, romerska och arabiska ruiner finns på den underjordiska våningen. Biljetten ger tillgång till den permanenta samlingen med exempel på Picassos revolutionerande innovationer. Se målningar, teckningar, skulpturer, keramik och grafiska verk, från hans första akademiska studier till hans personliga neoklassiska perspektiv. Beundra Picassos överlappande kubistiska former, hans experiment med keramik, hans tolkningar av de gamla mästarna och hans sista målningar från 1970-talet. Ta en paus för ett mellanmål i trädgårdscaféet på Palacio de Buenavista, en perfekt plats för att avsluta besöket med en aptitretare, lunch eller en drink.

Från Costa del Sol & Málaga: Guidad tur på Caminito del Rey

4. Från Costa del Sol & Málaga: Guidad tur på Caminito del Rey

Förbered dig på en dag med äventyr när du går på Caminito del Rey längs väggarna i El Chorro-ravinen i Málaga. Följ en guide på en säker stig, som leder till gångbron som går genom Desfiladero de Los Gaitanes. Börja dagen med upphämtning från en av de många mötesplatserna i Málaga och åk till Ardales. Du gör ett kort stopp i Ardales, en vit by, så att du kan äta frukost i lokalområdet innan du påbörjar aktiviteten. Återvänd till bussen och fortsätt  tills du når Caminito del Reys norra ingång. Vandra genom en smal lång tunnel för att nå de naturliga vandringslederna, som leder till kontrollstationen vid ravinernas entré. Få därefter en hjälm och lyssna på säkerhetsinstruktionerna. Få reda på vad du kan förvänta dig under vandringen. Din guide följer med dig i slutet av gruppen för att svara på dina frågor på vägen, medan du njuter av upplevelsen. Passera Gaitanes-ravinen, ett naturligt pass över kullarna som skiljer Málagas kustlinje från öarna, med Guadalhorce-floden i ravinens botten. Ge dig ut på en säker och bekväm vandring omgiven av ett hisnande landskap. El Caminito del Rey är efter många år av total övergivenhet nu en återuppbyggd stig som sträcker sig mellan två raviner och en stor dal. Efter att ha avslutat nedförsbacken från norr till söder når du utgången där din buss väntar. När gruppen är ombord på bussen återvänder du till Costa del Sol och släpps av vid din upphämtningsplats.

Málaga: Flamenco Show Alegría

5. Málaga: Flamenco Show Alegría

Upptäck en autentisk flamencoshow på Flamenco Alegría. Se traditionella danser och hör vacker sång och gitarrspel från Málaga, huvudstaden på Costa del Sol. Njut av en föreställning med hela ensemblen. Se dansarna framföra en kort scen innan sångaren och gitarristen gör dem sällskap på scenen. Hör sedan ett solo från gitarristen och se varje dansare göra ett solostycke som uttrycker en rad olika känslor, inklusive glädje, smärta och melankoli. Medan du tittar kan du koppla av med drinkar och traditionella tapas. Beundra otroliga och spontana framträdanden under en magisk upplevelse.

Från Málaga och Costa del Sol: Utflykt till Gibraltar

6. Från Málaga och Costa del Sol: Utflykt till Gibraltar

Turen börjar när du möter din buss i Málagas centrum, nära el Corte Inglés eller någon annanstans längs Costa del Sol. Därifrån tar du en buss till Gibraltar och reser bekvämt med luftkonditionering, med liggbara säten, WiFi och USB-portar. Under hela resan kommer din guide att ge dig information om intressanta saker att göra och se när du väl har anlänt till Gibraltar. När du har passerat tullen kommer din buss att köra in i Gibraltar innan du stannar i stadens centrum för att parkera för fritid. Om du har bokat den fullständiga naturreservatsklippturen kan du njuta av en panoramatur över Gibraltar med besök på platser som Gibraltarsundet och tillgång till St Michel-grottorna. Du kan också se berberaporna vid Apes Den. Efter panoramaturen har du fri tid för lunch och kan utforska området för att hitta shopping och se på populära platser som Main Street, Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Bussen återvänder på eftermiddagen och lämnar Gibraltar klockan 15.30.

Från Malaga: Heldagsutflykt med buss till Ronda och Setenil

7. Från Malaga: Heldagsutflykt med buss till Ronda och Setenil

Bli upphämtad från den centralt belägna mötesplatsen i Malaga och luta dig tillbaka och koppla av på den luftkonditionerade bilresan till Setenil de las Bodegas där du kommer att ha ledig tid att äta lunch och utforska. Fortsätt till staden Ronda, för en guidad rundtur i Rondas historiska centrum. Stanna vid New Bridge för att njuta av Tajo-ravinen och dess panoramautsikt, besök tjurfäktningsarenan och tjurfäktningsmuseet. Ronda är en av de äldsta städerna i Spanien och den är byggd på två separata klippor som är förbundna med Spaniens mest kända bro, Nya bron, som byggdes på 1700-talet. Reseguiden visar dig runt Ronda, och du kommer att ha lite ledig tid att utforska staden på egen hand. Ta en rundvandring i den romantiska stadskärnan, med dess kyrkor, minipalats och Spaniens äldsta tjurfäktningsarena. Återvänd till din mötesplats i Malaga i slutet av din turné.

Málaga: Katamarantur i solnedgången

8. Málaga: Katamarantur i solnedgången

Upplev Málagas skönhet som aldrig förr genom att segla med en lyxig katamaran vid solnedgången. Beundra stadens majestätiska skyline från havet och skapa bestående minnen som du kan bevara för alltid. Stig ombord på katamaranen och res från hamnen i Málaga. Färdas längs Medelhavet och se Málaga i solnedgången medan du lyssnar på avslappnande musik. Katamaranen har en omfattande bar och oslagbar musikutrustning så att du kan njuta av denna aktivitet som aldrig förr. Inne på fartyget finns en bar och toaletter.

Malaga: Katamarankryssning med valfritt badstopp

9. Malaga: Katamarankryssning med valfritt badstopp

Njut av panoramautsikten över Málaga från havet medan du kopplar av på en 24 meter lång katamaran.Sola i näten i fören eller vila på någon av de skuggade platserna. Välj mellan kryssningar på 1, 1,5 och 1,5 timme på dagtid. Om du bokar kryssningen som. går 1,5 timme på dagtid kommer du att stanna till ytterligare en gång för att bada i havet.

Málaga: Tur med till Alcazaba & den romerska teatern

10. Málaga: Tur med till Alcazaba & den romerska teatern

Alcazaba i Málaga är en av de vackraste sevärdheterna du kan besöka när du är i staden. Kom och besök det här fantastiska muslimska palatset och utforska dess fästning, trädgårdar och dekorerade bakgårdar. Lär dig mer om palatset unika konst, historia och arkitektur. Upptäck dess dolda legender och den fascinerande kuriosa som gör denna plats så speciell. Slutligen får du veta hur de kristna erövrade Alcazaba och Málaga medan du beundrar en av de vackraste vyerna över staden som kommer att göra dig mållös!

Málaga

Málaga

Vanliga frågor om Rundvandringar i Málaga

Vad finns det för andra saker att göra än Rundvandringar som är värt att besöka i Málaga?

Andra upplevelser du inte bör missa i Málaga:

Málaga: Fler aktiviteter och sevärdheter

Málaga: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Málaga

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 3 491 omdömen

Fantastisk rundtur runt Malaga centrum. Francisco var en fantastisk guide för en stor grupp människor. Kul sätt att tillbringa en kväll i en ny stad, särskilt om man reser ensam, vilket flera av oss var. Rekommenderas starkt.

Fantastisk turné - Felipe var kunnig, vänlig och försåg oss med mycket intressant information och vi njöt alla av det, skulle rekommendera till alla.

Javier var en bra guide. Ett stort utbud av mat och dryck var fantastiskt.

det var en fantastisk kväll. Guiden var mycket vänlig och mycket kunnig.

Mycket bra guide. Fina stopp med underbara viner och goda tapas.