Välj datum
Málaga

Rundturer

Vanliga frågor om Rundturer i Málaga

Vad finns det för andra saker att göra än Rundturer som är värt att besöka i Málaga?

Alla saker att se i Málaga

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Málaga? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Málaga

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 4 446 omdömen

Turnén var felfri från början till slut. Mötesplatsen var mycket lätt att hitta och du är mycket väl instruerad av guiderna. Så bussen går i tid. Den guidade rundturen i Caminito del Rey var underbar. Framför allt den spännande bakgrundsinformationen från vår guide Luiz och han ger alla tillräckligt med tid att ta några fina bilder. Allt som allt en trevlig rundtur och rekommenderas starkt - om du är i Malaga bör du inte missa Caminito del Rey!

Mycket trevlig aktivitet med trevlig personal. Maten var god men kön var lång. Du kan välja att köpa VIP-biljetter så att du kan sitta längst fram i båten. Detta kommunicerades inte så bra så det var för mycket folk och alla kunde inte lägga sig längst fram. Jag skulle verkligen rekommendera att köpa vip-biljetter för det var en riktigt trevlig upplevelse och bra för garvning. Badstoppet mitt under resan var riktigt bra.

Mycket trevligt besök. Båda guiderna var mycket vänliga. Grottturen var fantastisk. Aporna var inte särskilt många men hey... Besöket i staden under fritiden var också väldigt trevligt.

Bra information inför resan och bussen kom i tid. Guiden var både rolig och duktig och allt fungerade perfekt. En fantastisk upplevelse.

Fantastisk resa, jag rekommenderar starkt alternativet för rundturen på berget.