Grand Central Terminal
Sightseeingturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Grand Central Terminal

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Grand Central Terminal? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Grand Central Terminal

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 211 omdömen

Ta turnén på en helg!

Stor tur. Såg mycket. Om du vill se många områden är det en bra affär. Du får inte komma ut i alla grannar, men det är bäst. Det är lite behagligt eller invasivt för människorna som bor där, men coolt att se hur stadsdelarna är och vad de har att erbjuda. Gå på helgen. Vår guide täckte mycket New York eftersom det fanns mindre trafik. Han gjorde ett bra jobb. Folk klagade på luftkonditioneringen. Det var bra för mig och mina barn.

En riktig wow känsla!

Du som älskar GG måste gå på den här touren! Grym guide hade vi och rundturen tog oss till kända platser i upper east side, Empire hotel (fanns en drink som hette Chuck Bass, jag menar hur coolt vore det inte att dricka en CB drink i självaste Empire!?) och sen exempelvis the steeps. Jag rekomenderar alla denna tour och det blir verkligen ett minne för livet. Så du som tvekar och undrar om det är värt pengarna - JA! kör!!

Fantastisk turné!

Vi hade en underbar turné, Lulu var en fantastisk guide! Hon är vänlig, professionell och kunnig. Vi gillade att utforska stadsdelarna som vi normalt sett aldrig skulle ha sett på vår resa till NYC. Skulle definitivt rekommendera denna resa till alla som besöker NYC eftersom det är väl värt det. Så glad att vi gjorde turen, tack Lulu och din härliga förare!

Hade varit kul med lite mer tid på Coney Island 50 minuter var knappt så man hann att äta lägg till 60 minuter till.