Rom
Buss- och minivanturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 24 668 omdömen

Jag älskade den här turnén! En perfekt vinterutflykt förde oss ut ur den eviga staden till landskapet på kullen - på bara 40 minuter. Vår guide Joseph / Giuseppe presenterade oss för en magisk plats på en lätt slingrande promenad, som aldrig kändes ansträngande men ändå täckte mycket mark. När vi passerade olivträden i villan såg vi en modell för hur den brukade se ut, då fick vi många fantastiska bilder under hela rundturen på grunderna och strukturer från 1: a århundradet. Lunch i Tivoli var var härlig. Följt av en aktiv resa runt Hadrians trädgårdar, full av underbara väggmålningar, fontäner och en oöverträffad utsikt. 5 stjärnor. Jag skulle definitivt upprepa denna turné. Plus vår resegrupp var bäst !!! Grazie från Chrissy!

Detta var en fantastisk turné! Vilken underbar dagsutflykt från Rom! Vår reseguide, Joseph / Guiseppe, var bäst! Han fick alla att känna sig omhändertagna som om vi var familj. Flödet av turnén var enastående där vi kunde se och lära oss mycket men också ha en avkopplande tid att bara ta underverk av Hadrians villa och Villa D'Este. Skulle rekommendera lunchalternativet - det var en mycket bra måltid! Bättre än jag förväntade mig. 5 stjärnor hela vägen!

Maria Chiara coppola var min reseguide hon var mycket kunnig, intelligent hjälpsam fantastisk, fantastisk guide jag lär mig mycket av henne !! Pompeji så mycket historia framför dig är det bäst att ha en guide till exempel på de viktigaste platserna som mycket väl förstår vad som hände i Pompeji historia. Om du har Maria Chiara coppola som din guide får du en fantastisk dag ...

Om du bara besöker Rom ett par dagar är detta ett måste. Du får se alla berömda attraktioner. Jag skulle rekommendera att du skaffar 09:00-buss från terminalen och gör hela cirkeln. Stanna på bussen och gå av i Vatikanen för 12noon-vandringsturerna. Vi lyckades göra 3 av de 4 promenader som var utmärkta

Jag och min kille var på denna pizza och pastakursen och är så nöjda! Om du vill lära dig hur man gör många olika pastasorter samt pizzor och hur man får till de perfekta pizza och pasta-degarna ska du absolut boka detta :) Jättetrevligt ställe med fantastiska lärare.