Välj datum
Rom

Flygplatstransfer

  • Transport
67 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 67

Vanliga frågor om Flygplatstransfers i Rom

Vad finns det för andra saker att göra än Flygplatstransfers som är värt att besöka i Rom?

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 18 915 omdömen

Vi var tidiga vid upphämtningsstället. Vi hade köpt biljetter online i tid. Det var inga problem att åka buss tidigare. Vi släpptes av på flygplatsen utan problem. Cirka. 5 min promenad till terminal 1 Tips: bokade du inte online? Se då till att du har kontanter med dig. Det går inte att betala med kort. Vi såg flera medresenärer stressa eftersom de fortfarande var tvungna att ta ut pengar.

Överföringen fungerade utmärkt! Vi (6 personer) kom till och med till hållplatsen tidigare än den annonserade tiden och kunde ta en tidigare buss utan problem. Återresan från Rom Termini till flygplatsen gick också smidigt. Vi var där lite tidigt och bussen gick väldigt punktligt. Returbiljetten är densamma! Restiden var cirka 45 minuter båda gångerna.

Mycket välorganiserat, även klockan 05.00 finns en personal från skyttelteamet vid busshållplatsen. Har du några frågor finns ett snabbt svar i chatten. Och om bussarna är fulla, till exempel från flygplatsen till Rom, då. nästa kommer att användas omedelbart. Inga långa väntetider.

Punktlig, snabb och bekväm överföring. Jag har den på sista anhalten, det vill säga Circonvallazione Aurelia 19. Cirka 35 minuters resa till flygplatsterminal 3. Det är bättre att anlända 15 minuter innan för att visa upp din biljett för den som ansvarar för ombordstigningen.

Vårt ankomstflyg var försenat och jag var nervös över om vi skulle ha transport till Rom. Vi var en timme försenade för den tid jag hade reserverat. Men vi kunde fortfarande ta nästa skyttel som gick in till centrum. Det var en sådan lättnad. Personalen var mycket vänlig.