Lägg till datum

RomAudioguider

Våra mest rekommenderade Rom Audioguider

Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet – entrébiljett

1. Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet – entrébiljett

Gör en medryckande resa genom konst- och religionshistoria med köföreträdes-biljett till Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet. Undvik de långa biljettköerna och ha nöje av ditt besök i din egen takt.  Strosa genom det grekiska Sala a Croce Greca iMuseo Pio-Clementino och beundra de omsorgsfullt snidade sarkofagerna som innehåller de jordiska kvarlevorna av några av antikens mest berömda kungar och drottningar. Kika in i maskernas kabinett eller besök Sala degli Animali för att se en samling med fantastiska djur, verkliga och påhittade. Vandra genom Övre gallerierna med bland annat Kartgalleriet där du kan beundra verk av kartografer som avbildat världen genom tiderna. Se mästerverk av renässansmästare i Rafaels stanzer och vila en stund i Borgia-lägenheterna. Sedan är det dags att förundras över Michelangelos Sixtinska kapellet, Vatikanens kronjuvel – kanske till och med den största av alla världens konstskatter.

Rom: Fast Track Pantheon inträdesbiljett med Audio Guide App

2. Rom: Fast Track Pantheon inträdesbiljett med Audio Guide App

Upptäck den fascinerande historien och den hisnande skönheten i Rom Pantheon med en 35-minuters ljudguidad tur på din smartphone. Få ut det mesta av ett av Roms mest kända landmärken och lära dig om dess rika förflutna och fantastiska arkitektur. Börja din resa vid mötesplatsen i Piazza Navona, en lugn 5-minuters promenad från Pantheon. Fördjupa dig i den fängslande skönheten i Roms berömda torg och fontäner under din självstyrda vandringstur. Ladda ner appen och upptäck stadens mest fascinerande och måste-besöka attraktioner när du börjar på en resa. Res förbi den imponerande Pantheon på väg till den majestätiska Fontana di Trevi, som kulminerar i den charmiga Piazza di Spagna. . Reservera din plats online och hoppa över de långa linjerna med denna sömlösa och tidseffektiva upplevelse. Upptäck Pantheons legender och myter, historien bakom dess Oculus, de framstående gravarna och mycket mer. Hör fascinerande berättelser om Pantheons kupol och dess arkeoastronomiska berättelse, interiören och trottoaren. Lyssna på 12 ljudpunkter av intresse och referera till en digital karta för att lokalisera dessa punkter inuti basilikan. I enlighet med vårt åtagande om transparens, respekt och passion i alla aspekter av vår verksamhet presenterar vi kostnadsfördelningen för detta paket för ditt övervägande: - Biljetter till Pantheon med Fast Track: 5,00 - Audioguide för Pantheon: 7,50 - Självguidad rundtur på de bästa torgen och fontänerna i Rom: 5,00

Rom: Castel Sant'Angelo: Biljett och audioguide för att hoppa över linjen

3. Rom: Castel Sant'Angelo: Biljett och audioguide för att hoppa över linjen

Du kan ta del av historien om Hadrianus mausoleum, vanligtvis känt som Castel Sant'Angelo, genom att hoppa över könsgränserna och få en valfri app-baserad audioguide. Missa inte chansen att besöka den romerske kejsaren Hadrianus grav, även känd som Hadrianus mole. Utforska en av den eviga stadens mest emblematiska attraktioner i Rom. Castel Sant'Angelo ligger på Tiberns högra strand och bara en bit från Vatikanstaten och är en gammal fästning med århundraden av historia. Du får lära dig om den gamla legenden om ärkeängeln Mikael som dyker upp på mausoleet, lägger sitt svärd i skidan och signalerar slutet på pesten år 590, och därmed ger borgen sitt nuvarande namn. Avsluta upplevelsen med en panoramautsikt över Rom och floden Tibern från slottets terrass. Detta är ett utmärkt tillfälle att ta några foton av bron Ponte Sant'Angelo, även känd som Änglarnas bro.

Rom: Sightseeing med audioguide på hop-on-hop-off-busstur

4. Rom: Sightseeing med audioguide på hop-on-hop-off-busstur

Utforska "Den eviga staden" från en hop-on-hop-off sightseeingbuss med din biljett för 24, 48 eller 72 timmar. Färdas förbi stadens ikoner, stig av bussen vid någon av de åtta hållplatserna och hoppa tillbaka på nästa buss när du vill fortsätta. Håll dig flexibel medan du ser alla fantastiska sevärdheter i Rom. Legenden berättar om Romulus och Remus och Roms sju kullar. Numera är staden hemvist för en av världens största kyrkor, Basilica di San Pietro (Peterskyrkan) i Vatikanen, som man når via en underbar elliptisk piazza. Bland andra berömda sevärdheterna finns magnifika Colosseum, den filmiska Fontana di Trevi och den romantiska Spanska trappan. Med sin livfulla kafékultur och pittoreska restauranger är Rom en ständig inspiration. Hela rundan tar 100 minuter och du kan hoppa på och av på vid följande hållplatser längs vägen: Hållplatser: Hållplats 1: Terminal A Largo di Villa Peretti eller Terminal B Largo di Villa Peretti Hållplats 2: Santa Maria Maggiore Hållplats 3: Colosseum Hållplats 4: Circo Massimo Hållplats 5: Piazza Venezia Hållplats 6: Vaticano  Hållplats 7: Fontana Di Trevi  Hållplats 8: Piazza Berberini

Rom: Biljett till katakomberna & guidad tur + transfer

5. Rom: Biljett till katakomberna & guidad tur + transfer

Gå ombord på en fascinerande underjordisk rundtur i katakomberna som tar dig med in i Roms ovanliga historia. Gå långt bortom de livliga gatorna och de höga monumenten till den dolda sidan av denna gamla stad. Följ med när din expertguide avslöjar de små mysterierna om Roms mörkare sida. Börja din rundtur på ett av Roms mest spektakulära torg, Venedigtorget, bredvid stadshuset. Hoppa på en panoramabuss och åk till katakomberna, och följ en panoramarutt. Börja din underjordiska rundtur och utforska de omfattande tunnlarna med gravar som är huggna rakt ut i berget, och lyssna till den fascinerande historien om dessa heliga platser. Lär dig mer om hur detta omfattande nätverk av underjordiska tunnlar, som är nästan 2 000 år gammalt och går tillbaka till 200-talet e.Kr., en gång i tiden var en begravningsplats och en gudstjänstplats för de första kristna i Rom. Kombinera turen med ett extra alternativ för att besöka Trevi-kvarteren under jord. Utforska ruinerna och de dolda gångarna under Trevi-kvarteret och dess omgivningar.

Rom: Borghese Gallery Skip-the-Line biljett och Audioguide

6. Rom: Borghese Gallery Skip-the-Line biljett och Audioguide

Boka ditt besök till en av Roms mest kända villor med denna biljett till Borghese Gallery. Spara tid genom att hoppa över kön, utforska galleriet i din egen takt och lägg till audioguiden till din rundtur för att få veta historien bakom den berömda skulpturen av Apollon och Daphne. Om du väljer alternativet audioguide ska du ladda ner guiden till din telefon innan du börjar. Gå sedan in i galleriet och upptäck mästerverk av Bernini, Canova och Caravaggio. Vandra genom galleriets 20 rum och stanna till för att beundra den berömda målningen "Ung sjuk Bacchus" av Caravaggio och "Pojke med en fruktkorg". Låt dig förtrollas av Gian Lorenzo Berninis verk, inklusive en betydande andel av hans produktion av världslig skulptur. Se tidiga verk som "Get Amalthea med Jupiterbarn och Faun", hans dynamiska "Rape of Proserpine" och den ikoniska "Apollo and Daphne". Om du väljer audioguiden kan du lyssna medan du promenerar och lära dig mer om de verk du ser och om konstnärerna som skapade dem.

Rom: Officiella audioguiden till Pantheon

7. Rom: Officiella audioguiden till Pantheon

Ta dig till Pantheon för att utforska ett av de bäst bevarade monumenten från det antika Rom. Hämta din ljudguide vid biljettkassan inne i Pantheon för att lära dig allt om dess fascinerande historia. Utnyttja 15 olika lyssningspunkter i din ljudguide och använd en karta för att hitta de intressanta platserna inne i templet. Lär dig om byggnadens historia och hur det senare kom att användas som kyrka och mausoleum. Pantheon, som byggdes mellan år 25 och 27 f.Kr., är den enda byggnaden från det antika Rom som har bevarats i nästan felfritt skick genom århundraden. Templet var ämnat att hylla alla gudar i det hedniska Rom, på samma plats som ett tidigare tempel som Marcus Agrippa lät resa under kejsar Augustus styre. Pantheon klassas som ett tempel men vad det användes som till en början och hur folk dyrkade sina gudar där är ännu ett mysterium då dess struktur är annorlunda än andra traditionella romerska tempel, som i Forum Romanum.

Rom: Biljett till Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet och guidad tur

8. Rom: Biljett till Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet och guidad tur

Njut av inträdesbiljetter till Vatikanmuseerna, Sixtinska kapellet och Peterskyrkan. Beundra världsberömda konstverk på en guidad tur och ge dig ut på en resa genom tid och rum. Få tillträde till varje plats direkt med din guide och glöm det besvärliga med att stå i kö. Grupperna består av högst 30 personer och alla åtföljs av certifierade Vatikanreseguider, som tar gästerna genom de ovärderliga konstskatterna som finns bevarade i de sju olika museerna som utgör själva hjärtat av Vatikanmuseikomplexet. I en avslappnad och informell atmosfär kommer guiden att berätta historier och kuriosa som hjälper till att förstå den historiska, konstnärliga och kulturella kontext som har format de mästerverk som finns i Musernas sal, i Pio-Clementin-museet, i kartgalleriet, i gobelänggalleriet, i Rafael-rummen och i den magnifika pinjekottgården som öppnar sig i hjärtat av Vatikanstaten. Rundturen i Vatikanmuseerna kulminerar med ett besök i Sixtinska kapellet. Eftersom det är förbjudet att tala högt inne i kapellet kommer guiden att ge förklaringar och anvisningar utanför, med hjälp av de särskilda paneler som museerna tillhandahåller. Väl inne kan du beundra målningarna som verkligen representerar den italienska renässanskonstens högsta topp, från de dyrbara freskerna av Botticelli, Perugino, Pinturicchio, Ghirlandaio, Luca Signorelli och Piero di Cosimo, till den extraordinära valvcykeln och den sista domen av Michelangelo. I slutet av denna otroliga upplevelse kommer guiden att kort berätta om Vatikanens historia och den majestätiska Peterskyrkan.

Vatikanstaten: Peterskyrkan med digital audioguide

9. Vatikanstaten: Peterskyrkan med digital audioguide

Följ med på en resa genom konst och religion med den här audioguidade rundturen i Peterskyrkan. Upptäck de magnifika konst- och arkitekturverken som pryder basilikans väggar och tak, inklusive Michelangelos Pieta och Berninis Baldacchino. Lär dig mer om basilikans historia och om de olika påvarna som har satt sin prägel på denna historiska byggnad. Denna audioguidade rundtur är ett bekvämt sätt att utforska platsen, med insiderkunskap och berättelser om dess konst och arkitektur. Utforska basilikan i din egen takt, pausa och spola tillbaka ljudguiden vid behov för att ta till dig all information.

Rom: Forum Romanum & Palatinerberget Inträdesbiljett & Audio Tour

10. Rom: Forum Romanum & Palatinerberget Inträdesbiljett & Audio Tour

Upptäck 2 viktiga attraktioner i hjärtat av Rom med en inträdesbiljett till Forum Romanum och Palatinkullen. Utforska i din egen takt när du lyssnar på engagerande ljudkommentarer direkt på din telefon. Ta emot din biljett via e-post och ladda ner appen och ljudturen till din smartphone innan du åker till Roman Forum. Gör dig sedan redo att gå tillbaka i tiden och uppleva storheten i Imperial Rome. Se Basilica Aemilia, Septimius Severus båge, det berömda Caesar-templet och mycket mer, och lär dig om varje plats genom berättelsens kraft. Ta dig sedan upp till Palatine Hill och upptäck Estadio Palatino, Casa Romuli och Farnese Gardens. Lyssna på historiska fakta och hör ovanliga berättelser och underhållande anekdoter från forntida tider. Lämna din turné efter att ha fått en djupare förståelse för Roms historia och en ny uppskattning av dessa viktiga attraktioner.

162 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 11

Sevärdheter du inte bör missa

Rom: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rom: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 74 334 omdömen

Vår guide, Debra, underlättade ett snabbt inträde för vår grupp på 10 till olika delar av Vatikankomplexet, vilket helt klart sparade oss mycket tid. Hon gav också expertbeskrivningar av många olika artefakter samt berättade för oss om några av de betydande personligheterna genom Vatikanens historia. Eftersom detta är en officiell turné (dvs. Debra är anställd i Vatikanen) kunde hon anpassa turnén för att passa omständigheterna, vilket gav några oväntade bonusinsikter och fotomöjligheter.

En toppen tur, ett bra sätt att besöka ett av Roms verkliga höjdpunkter: Peters kyrkan och Vatikanmuseerna. En mycket engagerad och bra guide - Christina - bidrog väldigt mycket till upplevelsen!

We hade the best guide, Deborah! Looking at history from all perspectives and also moving people along to get us the best views of all the sights and statues.

Mycket trevlig rundtur med en fantastisk guide (Christina). Mkt proffsig och visade detaljer som de andra guiderna gick förbi. Peterskyrkan var fantastisk.

We had a very nice tour with our guide Christina. She was amazing A very professional guide with high-level history knowledge of the Vatican.