Välj datum

Rom Rundturer

800 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 50

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Rom

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Rom?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Rom:

Vilka är de bästa dagsturerna från Rom?

De bästa dagsturerna från Rom:

Pompeji

Rom: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rom: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 124 572 omdömen

Versailles är palatsens palats – och alltid värt ett besök. Men det är också turistmagneten par excellence och är fortfarande överfull även under lågsäsong. Om du ändå vill se den bör du planera ditt besök mycket noggrant. Till exempel är ingångssystemet till själva slottet inte särskilt lätt att förstå. Det är lämpligt att boka den allra första tidsluckan på morgonen - om du sedan inte får plats har du problemet att köerna blir längre och i tveksamma fall måste du stå runt på förgården för två timmar. Även om du kan besöka trädgårdarna med en kombinerad dagsbiljett "Trädgård - Slott", är biljetten endast giltig en gång för en av de två entrépunkterna "upp" vid slottet eller "ner" vid "Grand Canal". Så om du är i trädgården först bör du ta med dig hela programmet med Trianon och Le Hameau och besöka slottet först i slutet, annars passar inte turen längre.

Extremt intressant ur historiskt perspektiv, ledsagad av en superkunnig, humoristisk och engagerande guide. Historia blir roligt med en ciceron som verkligen brinner för sitt arbete! Tack Seriniki Dembele!

Den guidade turen bjöd på mycket mervärde och väckte "stenhögarna" till liv. Vi fick mycket intressant information om antikens Rom med en fantastisk guide.

Mycket kunnig och entusiasmerande guide som lyckades fånga intresset hos både unga och gamla.

Trevlig tur, bra guide med massor av tips. Du ser platser som du annars inte skulle se.